Отново ще е златна есен, а заливът БУРГАСки - чудесен - 64

• 14 803
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
И аз бях на лекцията в Младежкия дом, ама не ми хареса особено. Нищо ново не научих. Предната беше по полезна някак. Ето го въпросния сайт:http://www.mama-burgas.com/news.php
Той си е на училището. Има форум към него.
За сведение седях на втория ред най-навътре. При бременните Grinning
Често наказано по ми хареса кафенцето след лекцията и обиколката на магазините с другите бременлийки след това.
Чудих се като забременях с кой ще обикалям като родя пък то сумати народ вече познавам newsm44
На 15.10 има лекция за дишането по време на раждане на "9 месеца"
Лек ден на всички :hug
Мила,заслужава ли си ходенето на тези лекцийки?Питам те защото живея в "Изгрев" и не ми е много близо,но пък бих се радвала да се запозная с други мами,чакащи бебенца.

# 181
Ах Не този магазин е на арменеца.Той просто си измести багажериите в новата кооперация.Магазина наистина е много голям.Но има домашни потреби и евтитни играчки.Бебешки неща не видях..

# 182
Ах не, като една видна мама - форумка, пак дава навременна и ценна информация за детските новости из града. Laughing

# 183
Да точно както казва Ренито. Аз го сефтосах вече и си купих даже едни фигурки! Simple Smile
Определено е по-удобен от предния му дето Ангел като се разбяга вътре и все се притеснявах, че нещо ще падне и ще се счупи....
Crazy

Кате ми незнам какво да ти отговоря? Значи по принцип съм "за" такива занимания за децата, но тъй като обичам да проучвам разбрах, че във "всички" детски градини май процедурата и мненията са че децата от 1ва група са много малки и подобни занимания доколкото знам предлагат на 2ра група и т.н
Но ако има желание детето наистина както Цвети- аз бих я записала независимо мнението на останалите.
Peace

# 184
 Мацки, аз довечера няма да дойда.Обаче утре вечер съм сама  smile3508, домочадието начело с баща си заминава да сглобява кухнята и детската у нашите.

# 185
Добре дошли на всички новодошли  Hug
Janitsa , да ти кажа честно, едва ли някой може да ти каже нещо съществено в дългосрочен план - те и Топлофикация сигурно не са на ясно... един ден казват, че ще спитар твърдо, друг ден - че  са намерили временно решение ...
Като си решила да ходиш в Изгрев и то на квартира, по-добре засега я карай така, а ако я спрат тогава ще търсиш бойлер. Ако докато се начудят какво да правят пак се изместиш - за какво ти е тоя бойлер .. ама ти си знаеш най-добре де...
Благодаря ти  Hug
Ами вече решихме и се местим, пък ще видим с тая топла вода как ще е. Иначе отоплението ще е с климатик.

Чувам че на лекциики ходите, и на мен много ми се иска, ама ще изчакам да изляза в 45 дневния болничен и тогава. Дано и тогава да има интересни лекции

# 186
  • у нас
Бубабо, ти какво очакваш ново да научиш от лекцията. Ми те нещата са от нета. Макар че аз не бях съгласна с някои неща, но всеки има избор да прави какво си иска. Аз предполагах, че си ти. Последното място на втория ред до прозорците ли беше?

Чудя се какво ти хареса на предната лекция? newsm78 То си беше чиста реклама на Нестле.

Катка, я дай насам този линк и ние да се спретнем някоя хубава прическа  Party

И още един детски магазин за играчки пак на арменец откриха над Коневръза на Шейново  Peace

И само да вметна, че декември месец в Бургас ще се открива м-н Премама, близо до Мл.Дом и Борисовата градина Peace

# 187
  • Бургас
Sinara, хареса ми на лекцията че се запознах с доста народ. Grinning Иначе са си чисто рекламни във всяко отношение.
bubi4ko, ами по бебешки магазини я. Още нищо не съм купила за бебето, а съм вече в осмия. Ще работя до 24.10 и после почивка  newsm44

# 188
  • Ямбол
Здравейте!
Извинявайте, знаете ли къде са преместили магазина за мебели"Станков".И къде в Бургас има други магазини за мебели/интересуваме обзавеждане за детска стая и холови гарнитури/
    Благодаря ви!

# 189
  • Бургас
Sinara - аз бях на лекцията на първият ред по средата при бременните мами! Абе тази дето приличаше на бойна галера, че съм станала огромна не само на възраст! Joy Joy Joy
Понеже всички мами от кафенцето след училището ще ходят на 15.10. на лекция на "9 месеца" - казват, че били по-хубави и аз смятам да ида, та сигурно ще се видим там! Laughing

# 190
     Уишче знам че хич няма да съм ти полезна ама Николай рева от септември до януари  ooooh! Ама реееев и тръшкане ти казвам. Целия квартал ни научи и му викаха ревливия  Mr. Green

Катка при нас миналата година /когато бяха 1-ва група/ на родителската среща влизаха ръководителите по танци да се представят, аз ги попитах не са ли малки децата и отговора беше не изобщо не са малки, стига да имат желание. Всъщност момчето, което говореше е този който танцува с Илияна Раева в Денсинг Старс.

# 191
Здравейте!
Извинявайте, знаете ли къде са преместили магазина за мебели"Станков".И къде в Бургас има други магазини за мебели/интересуваме обзавеждане за детска стая и холови гарнитури/
    Благодаря ви!

Станков идея си нямам къде са, но в Зона Мебел в Младост имаше страхотни детски стаи, особено за малки госпожици, а и холови гарнитури имат.

# 192
Много ви благодаря за мненията. Слава богу не съм повредена Laughing Ще запиша детето на танци (а може и на информатика), а пък ако ще и да се разчуе Wink.

Снежи, ще те открия като имам повече време да си побъбрим Peace

Джи, не разбрах, довечера у вас ли сме Party

Синара, ето, фризирай се:
http://www.yearbookyourself.com/beverlycenter

# 193
  • у нас
Катка   bouquet

# 194
Здравейте аз отскоро съм мама!Искам да ви питам, като минали вече по този път, кога трябва да се ходи на ортопед?В смисъл в кой месец!?Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт