85 та сезонна смяна на гардероба: на БотуШа ве4е сме с ботуШи

• 21 381
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Лени, да вярно не безплатно с тикет,но сега съвсем съм без  Rolling Eyes

# 286
Лени, да вярно не безплатно с тикет,но сега съвсем съм без  Rolling Eyes

А те как знаят, че не си женена, т.е ти не си представяш свидетелството за брак, като получаваш тессера санитария..
Или го искат?!

# 287
  • Bulgaria-Italia
 Ние също нямаме граждански брак с моя мъж,но като си правихме тессера санитария,представихме трудови договори.Даже като ходих бях без него.Попълних екземплярите за двамата,и така Joy Joy

# 288
Лени, ами вече резиденцата и пермесото НЕ е основание да ти издадат либретто....от 2007 без брак или работа,т.е. да си ин карика на някой и държавата да си взима данъка НЕ издават либретто  newsm78
Искат свидетелството(преведено) за брак Wink

# 289
Ми Кала, крайно време е значи да се ожените, виж, и държавата ти го казва  Joy Joy Joy
Ако ти трябва рокля назаем, свиркай Mr. Green

# 290
Где е новата темичка ???? newsm78

# 291
Markrit! Ти мило, никога не си отваряла тема!! Хайде, време ти е за първи път..  Laughing

# 292
Аз пък не плащам на никой за компютъра , а още по малко и за телевизия .
Тия дни съм извън нерви толкова прост народ не съм виждала .
Не , че аз съм много остра , но поне елементарни неща от обща култура зная .
Днес за пореден път ме вбесиха тия в общината , казаха ми , че БГ не е влязла в Европейската общност и съответно губя точки за къща .
Та я на сметох на бърза ръка шефката зад бюрото .

# 293
  • Italia
моми4ета от милано,моля кажете ми в колко 4аса запо4ва да работи метрото.ако полета ми за bg е от бергамо в 7.40 имам ли шанс от ма4акини да се предвига с метро до 4ентрале и от там с автобуса до бергамо  bouquet

Ивелита с метрото няма да стане,първия влак е в 6 сутринта а ти тогава трябва да си на Орио ал Серио. С тролей съЩо,тръгват след 6 4аса сутрин. Ще погледна дали няма някой заблуден автобус ,но май най-сигурно е да си викнеШ такси,не е дале4е и по това време на деня няма задръствания та предполагам ,4е Ще платиШ 10-15 евро. Ще погледна все пак дали няма някой заблуден автобус да минавам по този марШрут. newsm78

# 294
  • Italia
Измислихте ли заглавие за новата тема  Simple Smile

# 295
здраставайте дами,

на бързо ви из4етох и набързо се разписвам.

Дано Джулката и Алето на Миленката да са ве4е добре напълно  Hug

Ние сме добре....работа, ясли, работа, ясли......об6то взето това.
В събота за първи път оставихме Алето в свеки от 10.30 до 16.30 4аса.
С мъжо се посветихме на обиколка по магазините, ходихме на ресторант (не сме ходили само двамата сигурно пове4е от година).После се прибрахме в нас уж да спим, оба4е като видях къ6тата без Алето, игра4ките по килима и като ми стана едно криво и викам на мъжо аз тука не мога да седя. Та изленахме и отидохме да си я вземем.
Отак4ена работа  Grinning

цунки и лека седмица на вси4ки   bouquet

# 296
Аз пък не плащам на никой за компютъра , а още по малко и за телевизия .

Даниела, всеки който има телевизор с антена трябва да плаща canone. Годишно е 102 евро.
За компютър не трябва да плащаш.
Ето, сега знаеш, таксата се плаща в пощата.
Успех с точките за жилище! Безобразие е да не знаят.

# 297
  • Italia
здраставайте дами,

на бързо ви из4етох и набързо се разписвам.

Дано Джулката и Алето на Миленката да са ве4е добре напълно  Hug

Ние сме добре....работа, ясли, работа, ясли......об6то взето това.
В събота за първи път оставихме Алето в свеки от 10.30 до 16.30 4аса.
С мъжо се посветихме на обиколка по магазините, ходихме на ресторант (не сме ходили само двамата сигурно пове4е от година).После се прибрахме в нас уж да спим, оба4е като видях къ6тата без Алето, игра4ките по килима и като ми стана едно криво и викам на мъжо аз тука не мога да седя. Та изленахме и отидохме да си я вземем.
Отак4ена работа  Grinning

цунки и лека седмица на вси4ки   bouquet

Леле,Деси,и на теб не ти е лесно.  #Crazy Напълно те разбирам.... Rolling Eyes Не знаех,4е твоето Але ходи на ясли. Как се 4увства там?

# 298
Добър ден и от мен:)

За плащанията: аз плащам Каноне  - 102 евро,а за компютър не знаех,че се плаща  newsm78
Гледам да сме стриктни  - всяка година технически преглед на калдая-та,а на всеки 2 и проверка на газовете  Peace

Деалема, познато....аз все още не съм свикнала  Wink

Наоколо съм  Crazy

# 299
Бонжур и от мен!  Hug

И аз да се разпиша преди да е започнала новата тема. Wink
 Гледам ви чета редовно, но все не остава време да се включвам. Embarassed

По отношение на здравните осигуровки, а и не само тях, определено вече са стегнали нещата, преди време ви казвах, че според моя приятелка, която е медиатриче кулурале, откакто сме комунитари имаме много по-малко права във всяко едно отношение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт