Огън служба не остана!ОКТОМВРИЙКА ще е мама!

• 13 999
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Шики, определено не си само ти да се чудиш за дрехите при изписването. Аз точно вчера се сетих. Сигурно звучи глупаво, ама ми се ще да съм "готяна" и на външен вид  Sunglasses

Днес ходих на лекцията на 9 месеца и на връщане освен храна за рибките взех, че купих и две рибета Simple Smile Опааа, ще ставам, че майка се връща, трябва да е купила стойката за ваничка.

# 106
Благодаря ви за подкрепата, милички  Hug Може и скоро да е събитието, че имам и леки болки, ама са много леки, все си мисля, че трябва много повече да ме боли  Mr. Green

Енигма, как си мила? Днес ти е термина, да не ни изненадаш с бебче  Hug

# 107
Здравейте и от мен  Grinning
Честити синове на Мими и Ел   bouquet
Честита дъщеричка на Нинка   bouquet  Всички да са живи и здрави желая   bouquet
Аз вече съм екстра  Grinning и най- вече благодарение на вас мили момичета  Hug Наистина сте прави ,че тези моменти няма да се повторят и трябва да си ги преживеем с всичките радости и неволи  Grinning Даже вчера си мислех,че ще ми липсва корема и местенето на петички и разни кокалчета   Heart Eyes Важното е бебоците да са добре и когато са готови да напуснат удобните си помещения - моля - отворено е  Heart Eyes  Grinning Та на който още му е тъжно призовавам да се усмихне,да погали коремчето и да каже на бебчо,че мама и тати го чакат с нетърпение и когато пожелае е добре дошъл в новия си свят и дом, и че го очакват много нежност и любов   Heart Eyes 
Днес за прегледа да кажа - разкритие - нъцки.Главичката високо,води има,плацентата си е добре каза докторчето и така - ще се преносва явно.Здраве да е  Grinning
Аз мисля да ви изчакам всички, тъкмо да не ви мисля - да се уверя, че всички мами и бебоци са добре и тогава ние да излизаме  Laughing 
Айде стига за мен  Grinning
Много ме радват настоящите вече мами .На всички пращам поздрави и прегръдки  Hug И цунете по дупетата от мен бебоците.Ама моля след сменен памперс  Laughing  Heart Eyes
Малее а както казва Нелката ,че бюста наедрява още добре че си взех по-голям сутиен.Ама после като спра да кърмя и той се стопи - бюста де- как ше ме е яд...абе нямам угодия ейййй  Laughing
За изписването съм си приготвила един много широк панталон с ластик горе,който си купих в началото на бремеността не е бременен ама върши идялна работа.За отгоре имам една жилетка и яке.
Севко до последно се надявах ама не! Няма да е днеска,а и утре няма да е   Grinning Дано при теб тръгнат нещата  Hug
Сега видях,че ми е свършила лентичката  Laughing Добре ,че са без звук иначе сигурно щеше да пищи като пощурела,че е приключила и иска презареждане  Joy

# 108
  • в здрача
ЧЕСТИТА МАЛКА МАСЛИНКА НА НИНКА ! БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗТАНОВЯВА И ДА ГИ ИЗПИСВАТ С МАЛКАТА КРАСАВИЦА !
manana го е казала добре за дрешките за изписването - предвидете дрешки все едно сте някъде 4-5 месец и не забравяйте в чантата за изписването да си сложите и гримове за да сме красиви после на снимките. Някой бе дал идеята да се нагласи предварително и чанта за изписването с вашите и дрешките на бебето, а това определено е чудесна идея /забравих кой обаче беше, моля да ме извини/.
Иначе аз като се върнах от родилно и първата ми работа бе да се кача на кантара и със задоволство забелязах, че съм -8 кг, ама в родилно друго освен кисело мляко и вода не съм яла, а и малко ябълки. А живота след раждането на бебето се променя, но към по-хубаво, като видиш детската радост от нещо съвсем дребничко /поникнало кокиченце например/, когато за първи път каже мамо, а когато ти изпее Мила моя мамо и после те попита - мамо, защо плачеш, а ти не можеш да обясниш, че това са сълзи на щастие и безсънните нощи, и притесненията от вдигната температура, и всички хапания и скубания - всичко това изчезва яко дим. А миризмата на малко сучещо бебче мммм, чакам я с нетърпение.

# 109
Аз съм си приготвила чанта с нещата на беба а мойте дрешки ще ги сложа другата седмица евентуално иначе съм дала инструкции Laughing

# 110
А живота след раждането на бебето се променя, но към по-хубаво, като видиш детската радост от нещо съвсем дребничко /поникнало кокиченце например/, когато за първи път каже мамо, а когато ти изпее Мила моя мамо и после те попита - мамо, защо плачеш, а ти не можеш да обясниш, че това са сълзи на щастие и безсънните нощи, и притесненията от вдигната температура, и всички хапания и скубания - всичко това изчезва яко дим. А миризмата на малко сучещо бебче мммм, чакам я с нетърпение.
Цвети разплака ме  Hug
Много точно си описала нещата.

# 111
  • Варна
Аз съм приготвила две малки чанти. Едната е за мене като влизам в болницата, а другата ще стои дежурна в багажника на колата с моите и на бебо дрехи за изписването.

# 112
А живота след раждането на бебето се променя, но към по-хубаво, като видиш детската радост от нещо съвсем дребничко /поникнало кокиченце например/, когато за първи път каже мамо, а когато ти изпее Мила моя мамо и после те попита - мамо, защо плачеш, а ти не можеш да обясниш, че това са сълзи на щастие и безсънните нощи, и притесненията от вдигната температура, и всички хапания и скубания - всичко това изчезва яко дим. А миризмата на малко сучещо бебче мммм, чакам я с нетърпение.
Цвети разплака ме  Hug
Много точно си описала нещата.
Ох направо много ме разчуства и Дени от няколко дни ми пее "Моя мамо кака кажа колко те бикам" Joy

# 113
  • София

newsm45 newsm45 newsm45 Толкова трогателно си го описала!

Бихте ли ми казали от къде мога да намеря от тези потничета тип бюстие (май спортни сутиени се водят), че няма да мога да обикалям?

# 114
Ето ме и мен Simple Smile Благодаря на всички за милите пожелания.
Аз още трудно се движа, но напредвам. Иначе малкия за сега много кроко го раздава, хапва си и спи Simple Smile

# 115
Браво Мими,само така лека ,полека ще се раздвижиш и ще се радвате един на друг,дано винаги е такъв послушан малкия !

# 116
Здравей, Мими! Браво на малкия мъж, дано да е все така послушен. А на теб ти пожелавам съвсем скоро да се чувстваш отново във форма  Hug

# 117
   Честито на мама Нинка ! Да е жива и здрава бебка Алекс , да расте послушна и щастлива !

Хората вече родиха ,но аз чак днес разбрах пола на моето  бебчее-е-е Grinning

Фийл голямо благодаря   bouquet, ако доктора е прав  ти също  позна за мен smile3525
 Ще си имам момченце , така че Фийл ,Тедико и аз ще съм в отбора  за трета рожба с надежда  за момиченце !Ще  доживеем и ще видим ...

# 118
Сев  ,миличка ми-и то вече ти е време ,не се притеснявай! Хайде скоро ще гушкаш  бебка Кураж! Hug

# 119
 mylili ,такива бюстиенца има почти във всеки магазин за бельо,дори и по малки сергии съм ги виждала,аз последно си взех със свалящи презрамки за да са по-удобни за кърмене ако ги ползваш.Мисля че са на размери S-M,L-XL ама ти ще си прецениш.И като цена са по 4-5лв така че са съвсем приемлив вариант! Wink

Общи условия

Активация на акаунт