Огън служба не остана!ОКТОМВРИЙКА ще е мама!

• 14 025
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Мими, страхотни новини  Hug. А малкия кърмиш ли го и при теб ли е? Това ми е най-големия проблем за плановото секцио - не знам кога ще слезе кърмата  Tired.

Mylili, аз точно такива си купих като за начало, много са удобни, само че ги купих от Варна /за по 3.50 лв.  Mr. Green/. Дано някой ти помогне с инфо за София.

Tsv, определено и аз заподсмърчах като ти прочетох поста. Моя син явно вече усеща че наближава появата на новия човек в къщи и стана много любвеобилен, все иска да се гушка и да се целуваме, щом стигна до там и да ми пее "мила моя мамо" /а той не пее от повече от една година, на мъж се прави нещо  Wink/.

Nikozi, честита ти новина за момченце. Дано не сте разочаровани само  Praynig, ние имахме доста време да се настроим, при вас идва в последния момент  Wink.

Аз за изписването не съм решила още  newsm78, 5 дена в болницата ще има да мисля по въпроса  Mr. Green. То пък като знам колко трае едно изписване ..

# 121
  • София
Сев, май май наближава момента  Peace желая ти успех и ти желая приятна първа среща с малката красавица!
Мариелка, аз и целувам дупето и краката най - редовно на малката, като е голичка и със сменен памперс! Още докато ми беше в корема и се заканвах и сега не пропускам! Следващия път ще я нацелувам от теб  Wink
Tsv, как хубаво си го казала, размазвам се от кеф всеки път!
Мими, браво на теб! Миро е голям бонбон да ти е жив и здрав! За възстановяването движение му е майката  Peace
На изписването бях с панталон, който носех докато бях бременна, широка блуза с ръкав тип прилеп, спортни обувки, кожено яке! Исках да си скрия корема, че приличаше на круша  Laughing Не съм приготвяла дрехите си предварително, даже не се бях замисляла за това, само на детето ги бях приготвила!
mylili, аз си ги взех от магазин за бельо и са на Помпеа!
Никози, честито ти мъжленце!

# 122
  • София
Ехааа, НИНКА МАСЛИНКА си има момиченце!

Да са живи и здрави и ги очакваме да разказват!

# 123
Никози, честито! Отдавна бях забравила трепетите по узнаване на пола! Сигурна съм, че не си разочарована, толкова време сте го чакали и... така изпълняваш мечтата на баткото да си има братче!  Heart Eyes И аз смятам да изпълня мечтата на моя -  като го питат какво иска да има в корема на мама, вика: "Братче, сестриче - всичко!". Но... има време, поне 6-7 години искам да минат този път... А за гадателството... по едно време си мислех, че ще си имаш момиченце, така че... не съм никаква гадателка.... всичко е 50 на 50   Mr. Green

Ей, Мими, кой като теб... как искам и аз нет в болницата! Пиши повече!

Енигма, радвам се, че си преодоляла лошото настроение и мисли. Май напоследък майките искаме всичко да ни е известно предварително - килограми, мерки, кога ще се роди, пол и т.н., а тя природата си знае работата, все пак не сме механизирани, че да изчислим всичко до най-малката подробност Peace

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 16:08 от feel_u

# 124
  • Bulgaria
Честито на Нинка Маслинка   bouquet да е жива и здрава малката ![/color
Аз докато ви изчета много сте бързи днес. Отидох в майка ми че днес имаме профилактика на тока и без нет и телевизор нямаше да издържа в това мое положение. Тsv направо ни разчуства всичките, аз се разплаках  Blush
И аз си мислих за изписването дали да неги подготвя отсега иначе съм дала инструкции. За бебка нещата съм ги нагласила, а за мен мисля едни дънки за бременни, които носих в 4-5 месец/ сега не ми стават/ и някаква блузка и сако отгоре /ско ми става де  Embarassed/
Айде чао от мен трябва да ствавам от компа,че мъжо дойде да ме вземе и дава зор.Чаооо   bouquet

# 125
Деним, честит ти аватар!  Wink

# 126
Душици, аз след малко заминавам при доки да ме види. Чакам мъжо да се върне от работа да ме вземе. Дано всичко да е наред.
Поздрави на всички, а на тези с бебенцата - да ги схрускате от целувки и заради нас ( дето още си ги носим в коремите ) Simple Smile

# 127
Мими, страхотни новини  Hug. А малкия кърмиш ли го и при теб ли е? Това ми е най-големия проблем за плановото секцио - не знам кога ще слезе кърмата  Tired.

При мен си е малкия ама към момента яде от бутилка.Аз признаци на кърма изобщо нямам.

# 128
Здравейте и от мен,и ние се носим още 2 в 1,ама когато реши да излиза е добре дошло.
И аз да се отчета след моята днешна СМЕШНА консултация,кръвно добре 120/80,килограми+1 за една седмица Embarassed,чухме тоновете(без запис)и толкоз hahahaПак нямах видеозон и тинтири минтири.Доктора ДАЖЕ го нямаше и акушерката ми рече,че ако до другия петък не съм родила да дойда да ме ВИДЕЛ  и доктора Whistling
Та затова мисля утре да си запаля джапанките и да ида при една друга дофторица ,че още една седмица неведение иииии[smilie=smile3511.gif] smile3515
Така отчетох се,оплаках се,а и още нещо цялото тяло ме сърби и се дръгна като краставо магаре и оная ми вика нормално е споко Mr. Green
И не на последно место исках да честитя бебешонките на новите ни майчета  bouquet

# 129
Мимисофия,
слагай го да суче като плаче и ще се появи... поне мен така са ме учили, а и аз бях и ще бъда със секцио... Баткото на изписването дори беше качил вместо да спадне.
Пролактина е хормон, чието отделяне се командва от мозъка... та слизането на млякото, не било продиктувано от начина на раждане според моя доктор, а според това колко често го слагаш да суче малкия.
УСПЕХ!!!!!!!!

# 130
  • София
Златни сте  Hug Даже знам къде наоколо има магазин с бельо на Помпеа, ще погледна когато мога.

Никози, скоро не бяхме честитили гащите на нашите октомврийчета  Simple Smile Честит ви мъж!

Аз се чувствам толкова отпаднала днес  Tired И пръстите на ръцете и глезените ми се надуха както никога до сега.

Казвайте кой ще ходи на лекцията в Мис Каприз във вторник, че от сега я чакам! Нямам търпение да се видим.

# 131
Никози, мила, честити сини гащета stork-boy Не знам защо, ама аз досега си мислех, че знаете вече, че бебо ще е мъж  Thinking Третото ще е девойка. Да знаеш, че е много весело вкъщи с три деца (аз имам и сестра, и брат).

# 132
mylili за лекцията във вторник знам със сигурност за Сисилка ,Галя,ако не съм родила до тогава  - аз  Wink и не съм сигурна за Параход и Рени.Шивани щеше и тя да идва,но май спомена ,че е ще е на преглед тогава.Ако не и тя ще е там  Simple Smile

# 133
За лекцията - ако не съм родила, там съм!

# 134
И аз може да дойда на лекция Peace
Ама мога ли да помоля някой да ме запише че нямам дом. тел

Общи условия

Активация на акаунт