Огън служба не остана!ОКТОМВРИЙКА ще е мама!

• 14 038
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Гери няма проблем да те запиша - кажи само фамилия и в понеделник ще се обадя  Simple Smile

# 136
Кога се чакате там и къде точно е тази пицария?Мисля вече че е крайно време ако не мине котка път и аз да дойда на тези лекции

# 137
Simple Smile Честито на новите мамчета!

Момичета, мисля, че беше обсъждано това, но не се сещам къде точно за това ще си питам. Не съм купувала комплект за изписване и се чудя с какво точно се облича бебчето след болницата? Боди, гащеризон, шапчица и одеялце ли трябват за изписването или пропускам нещо? Ако може някой да каже ще съм много благодарна и се извинявам, че се повтарям. Аз до сега гладих дрешките и се оказа, че имам сума ти бодита, блузки и ританки, но гащеризоните са само два на брой и се притеснявам, че не са достатъчно.

# 138
Леле, бебевалежа продължава... Честити бебенца на всички мами, а на тези, които са в очакване  пожелавам всичко да мине наред. Момичета, аз на кого да пратя снимка на моя Дани за първа страница, докато не с е събудил и не е започнал екшъна?
Капучино мила, надявам се да мога да ти помогна, аз също нямах готов комплект, направих си, изписахме малчо с боди с дълъг ръкав, чорапки, гащеризонче-дебело плюшенко и два броя одеалца, едно по-тъничко и едно поларено, и шапчица разбира се.

# 139
Гери, лекциите са от 10, а пицарията е точно зад хотел Плиска, в началото на ул. "Коста Лулчев". няма начин да я пропуснеш. Eнигма вече си е предложила услугите да те запише Simple Smile

Майлили, Помпеа има на втория етаж на Скай сити (ако за друго място си се сетила), а от един магазин на приземния етаж - "И за мама", аз си купих най-секси сутиена за кърмачки, който съм виждала - черен на бели ивички. Там продават и потничета, може би също се откопчават, както сутиените! Но не съм ги проверявала.

Капучино, и при мен е същата работа. Гащеризонче за изписването със сигурност ще ти трябва, че вече си е есен, обаче после не мисля, че ще е в ежедневна употреба тоя тип дрешка - та то в началото само лежи бебето и спокойно може да е по бельо и одеало/чувалче...

# 140
Леле, бебевалежа продължава... Честити бебенца на всички мами, а на тези, които са в очакване  пожелавам всичко да мине наред. Момичета, аз на кого да пратя снимка на моя Дани за първа страница, докато не с е събудил и не е започнал екшъна?
първо на Пуканка

# 141
на пуканка а на какво на скайп ли, как ?

# 142
  • София
Параход, точно за магазина на Помпеа на втория етаж на Ская се сетих.  Simple Smile Но нямах идея че на приземния има магазин за мами. Сигурно е нов, аз там от месеци не съм стъпвала. Но май ще трябва мъжа ми да ме закара с кола до там, нищо че е в квартала, незнам дали ще успея да стигна на собствен ход  ooooh!

Лекциите не почваха ли в 9,30ч?

Капучино, аз съм подготвила за изписването боди с дълъг ръкав, плюшено гащеризонче, чорапли, шапка, ръкавички, плюшено одеало. Аз смятам да я държа в  къщи с бодита и гащеризончета, затова съм купила повече. Но както виждаш всеки има свое виждане по въпроса.

# 143
на пуканка а на какво на скайп ли, как ?
Ами на скайпа ако го имаш пиши и на лични и тя ще ти го прати Peace

# 144
  • Варна
Ето ме. Днес голямо хайманосване направих. Ама как и няма, при тази прекрасна температура и слънце във Варна. И накрая и на ресторантче хапнахме с мъжо.

Мими, много е хубаво че имаш нет в болницата. Драсни повече за секциото като имаш време. И не се залежавай , а се движи повече, за да минат болките.

Лорън, ей сегичка ще ти дам Скайпа си.

Между другото на кого да го дам за да го добави в оная препратка със инфото ни за Скайпове, мейли и телефони?

# 145
  • София
Пуки, за секциото - не ми е ставало лошо от лежането по гръб въобще. Аз бях със спинална упойка,
анестезиологът беше прекрасен и всичко мина гладко. Мног мило ме пошипваше да види дали имам чувствителност.
Беше питала още неща, ама не помня какво, кажи пак да ти разкажа Simple Smile

# 146
  • София
Ей, мацки, аз не съм ли поканена на лекцията във вторник  Joy hahaha

# 147
  • Варна
Пуки, за секциото - не ми е ставало лошо от лежането по гръб въобще. Аз бях със спинална упойка,
анестезиологът беше прекрасен и всичко мина гладко. Мног мило ме пошипваше да види дали имам чувствителност.
Беше питала още неща, ама не помня какво, кажи пак да ти разкажа Simple Smile

Благодаря ти Еленце.  bouquet Пък какво друго бях питала и аз вече не помня.Ако се сетя, пак ще питам. Wink

# 148
Ей, мацки, аз не съм ли поканена на лекцията във вторник  Joy hahaha
[color=blue Хаха Heart Eyes доведи я, доведи и ще остане без ръчички и крачета, без бузки и дупе. И май тя ще е центъра на внимание на масата  Joy Joy  love001.
Нацелувай я от мен, а и на теб много  Hug Hug[/color]

# 149
Нз дали гледате Биг Брадър ама такъв рев му дръпнах с тая история за ин витрото.Направо така се разчувствах Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт