Огън служба не остана!ОКТОМВРИЙКА ще е мама!

• 14 141
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Трикси, ама наистина ли ще дойдеш с малката или само ни дразниш  smile3508

# 151
Между другото на кого да го дам за да го добави в оная препратка със инфото ни за Скайпове, мейли и телефони?
На Инчето
Честита Александра на Нинка   bouquet!!! Да са живи здрави и мама, и бебка и щастливия татко!!!

# 152
Мами, бях на преглед, всичко  е наред. Айде да видим коя ще е следващата Simple Smile
Аз май събота и неделя ще си почакам още, малкия явно го мързи ....
Благородно завиждам на всички, които вече имаха щастието да си гушнат малките слънчица  Hug

# 153
Всъщност може и да бъркам. Инчето направи табличката с данните, но при условие, че Гери е автор на темата не знам дали друг ще може да редактира...или таблицата е отделно, не е към темата  newsm78

# 154
Всъщност може и да бъркам. Инчето направи табличката с данните, но при условие, че Гери е автор на темата не знам дали друг ще може да редактира...или таблицата е отделно, не е към темата  newsm78
Опитах ама не мога мисля че таблицата е правена отделно, но като се появи Инчето ще питам Peace

# 155
ЧЕСТИТО НА ELI 78 !!!

Ели, миличка, прегръщам те и те целувам!!! Да сте живи и здрави с малкия Никола!!! Целувки и за него, за баткото и таткото!!!!
Много, много се радвам!!!!

bouquet

# 156
Само Инчето може да редактира тази табличка, а тя като я редактира Гери ще качи линк към вече коригираната таблица  Peace

# 157
Искам да питам някое от вече станалите мамчета- как сте с кърменето, леле трудна работа докато свикнем и се научим- той да суче, аз да кърмя. Вие как се справяте?

# 158
Кажи какво те интересува конкретно, може да помогнем някои от "старите" мами  Wink

# 159
Честито на всички обебели се мами   bouquet да са ви живи и здрави бебоците и бързо въстановяване на вас мамчета. Ние още сме в дилема голяма чуденка се чудим, ще съм ви благодарна някой ако ни даде идея за женско име някаква комбинация между Величка и Елена с буквата " В" да почва голям проблем да не обидим и двете баби  Crossing Arms
  Успех на всикчи които са в очакване и хайде днес поне 3 бебчета да имаме Simple Smile

Аз се сещам за Велислава, Велимира  Hug

Може да добавите още едно октомврийско бебе, ама за месец септември - Nevcheto роди на 28 септември бебе Иван, ама за мерките дано да не бъркам - 3100 грама и 50 см мисля, че беше, нормално раждане, а термина й беше на 20.10. Двамата са добре и вече са си в къщи....  Laughing

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 23:09 от Megche

# 160
Да, верно, има я Nevcheto в списъка ни на 20.10. Честито на майчето и синчето, много щастие   bouquet!!!
Мегче, и ти рядко се появяваш  Naughty Hug

# 161
Честито на мама Nevcheto! Да е жив и здрав малкият Иван и само радости да носи на мама и на тати!

Мегче, как си, къде се губиш? От месеци сигурно не си писала. разкажи ни като можеш малко повече!

# 162
Да, верно, има я Nevcheto в списъка ни на 20.10. Честито на майчето и синчето, много щастие   bouquet!!!
Мегче, и ти рядко се появяваш  Naughty Hug

Имах доста работа в последните месеци и не съм писала, но иначе поне ви четях, а като излязох в болнични нямах нет в къщи, но... сега сме в нов апартамент от една седмица и сме с интернет, та мога да пиша повечко....   bouquet
За сега нямам признаци, но и не бързам, че не съм напълно готова с подреждането в новия апартамент и подготовката за бебка.....

# 163
Кажи какво те интересува конкретно, може да помогнем някои от "старите" мами  Wink
Честита рожба на мама Невчето, да й е жива и здрава !

Ами фийл, сега като ме питаш конкретно нищо не мога да кажа, по-скоро всичко ме интересува, имам голямо желание за кърмене обаче ми се струва просто най-трудното нещо и в дадени моменти направо ми писва и си мечтая да си му давам АМ с шише, а не да се кърмим по 40 мин. през 2 часа. Иначе той има страхотен апетит, пълни памперсите и даже ми се вижда , че е поналял бузките, спокоен е и си дояжда, просто някакси аз не мога да свикна. Въпреки че съм убедена, че го поставям правилно, в началото ме болят зърната , докато засуче, даже забелязах, че в 1 малък участък са посинели. Мажа ги с крема на Авент , но няма някакво сериозно подобрение. Другото, с което имам проблеми е цялата хамалогия около поддържането на хигиената, измиването преди и след, слагай сутиена, махай сутиена, само за малко да остана без сутиен и от гърдите ми започва да капе кърма, сменям по 6 тениски на ден, защото се изцапвам. Докато го кърмя от 1-та гърда пък другата започва да капе и става ужас. Изхар4их 20 подплънки за гърди за 2 дена, просто цяло наводнение.  #Crazy Адски трудно ми е просто, чак днес се сдобих със сутиени за кърмене, не исках да си купувам,докато бях бременна ,за да не сбъркам размера, та сега с тези сутиени-трябва пак да ги махам ,за да се мия или да се обтривам с влажна кърпа ,докато съм с тях , за да не ги свалям? Оф съжалявам ако стана много обременяващ поста ми, голяма съм лигла ама явно нещо не мога да свикна , първите дни с бебчо са тежки, а и може хормоните да си казват думата вече...Ако ме посъветвате нещо ще съм благодарна.

# 164
Добър вечер сладурки Simple Smile
На всички родили мами  Hug честити сладки малки бебчета  newsm51 много да ви радват да са здравички усмихнати умнчки прекраси и неотразими  sling sling 1stroller
ама толкова хубави новини  Flutter просто е страхотно  Hug
и моят корем сякаш порастна изведнъж  Grinning ммного е весело да си имаш голямо шкембенце  pregnant и после хоп бум фоерверки и пълна промяна в живота  Hug
леко безпроблемно раждане на всички  Hug  Flutter  Praynig
сладки сънища сладурки  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт