Огън служба не остана!ОКТОМВРИЙКА ще е мама!

• 13 996
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Честито ви трето пловдивско бебче! Браво на Нинка! Много величествено име е Александра!

Мен също ме тресе притеснение за след раждането! Хич не ми се ражда още, колкото и да ви е странно! Вчера даже си говорехме с таткото и той много се притеснява, че вече няма да сме сами и то за постоянно! Гостите поне си тръгвали по някое време hahaha. Добре си ни било само двамата, какво бил направил... и такива мисли са го налегнали. Много се е шашнал милия Joy. И на мен ми е страшничко, но знам, че ще съм щастлива...
Барабинка Hug! Най-накрая се появи, много те мислихме! Дано се оправи бързо проблема с възпалението! Разкажи какво се случва, че никой не е застрахован от този проблем! Да нацелуваш малкия сладур от мен! Hug

# 91
Нинка,честита Вимаслинка,много да я обичате и да я глезите малката принцеса!Е ,днес са на ред момиченцата,нещо и Севи я няма да не се отчете и тя по някое време!  bouquet
Трикси,радвам се че си добре,то верно какво ще прибираш на твоя корем,той сигурно вече е хлътнал навътре Wink,а я кажи увеличават ли се още много гърдите като слезне кърмата ,че не знам какъв сутиен да си взема,все си мисля че ще ми отеснее след това? newsm78

# 92
Здравейте и от мен - все още 2 в 1  Grinning
Ние ходихме рано сутринта да записваме нашия тати за магистратура в УНСС. Добре че се намери един човек в опашка от 100  Crazy, който да забележи, че съм бременна и вика човека "Ама госпожо минете напред, че на тая опашка може и да родите", а пък аз си мисля "Не знае човека колко е прав"  Mr. Green
От два дни забелязах странна екстра, с която съм се сдобила - подува ми се само левия крак и то в областта от кокалчето до свода на крака. Стои като джоб. Някой друг с подобен проблем или с идея на какво се дължи  newsm78
Честита принцеса на Нинка маслинка   bouquet Да расте красива и очарователна госпожица.
Честити синове на Мимисофия и Ел   bouquet Да бъдат кротки и послушни бебета, а по нататък и добри и послушни батковци   bouquet

# 93
Здравейте момичета!
Снощи се прибрах доста късно и само успях да ви прочета.
Честито на Мими, Ел и Нинка! Да са им живи и здрави дечицата!

Да се отчета вчера бях на консултация за диабета в клиниката а следобед при моята лекарка. В клиниката ми обясниха всичко за диабета, какво да не ям, дъра-бъра и после ми направиха обстоен ултрашал. Лекарката беше страхотна обясняваше всичко и ми отговаряше на въпросите. Всичко се оказа наред: нормално количество околоплодни води, нормално снабдяване от плацентата, плацента добра не много ниска, сърце и други органи всичко нормално развито. Единственото което притеснява лекарите е че бебето е големичко 3600грама, 107 BPD, това се равняваше на 40сед+3дни  #Crazy а сега съм 37+1. Затова сега ще го следят, да не нарасне още повече. Аз съм решила да питам следващия път като видя размерите колко са, как стоят с нещата със секцио. Предписаха ми апарат за мерене на кръвна захар(само имам малко да се занимавам с рецепти и аптеки) и лентички за урина, и следващия четвъртък ще се отчитам при тях.
При моята лекарка: кръвно 110 на 70, 77кг newsm44 (нито един кг от 2седмици), негативни резултати от Хепатит В и стрептококи  newsm44 newsm44, само дето ми е паднал хемоглобина от 129 на 94 за две седмици и сега пак трябва да започвам отвратителното желязо Sick smile3550
Тоновете също бяха наред.

Днес в германия е празник, мъжлето си ми е вкъщи така се кефя  Grinning. Днес е ден за размазване или по точно мързелуване. Само пера едно бебешка пералня и ще наготвим нещо, може и да ходим на кино. Така че момичета приятен петъчен ден!

П.С. За разранени или не добре оформени зърна, слагайте силиконовите представки (не знам точното име), помагали.

Адина, прочетох за теб и за диабета  Sad. Какво ти казаха да правиш сега?

# 94
  • София
Ради, абе не ми е хлътнал корема, поприбра се, но трябва още! Гърдите наистина се увеличават много като слезне кърмата, на мен не ми се вярваше ама си е факт! Сутиените, които носех докато бях бременна не мога и да си помисля да сложа сега! Вземи си по - голям задължително! Аз обаче си купих няколко безшевни бодита, които ми вършат чудесна работа, не ме стягат и придържат много добре гърдите!

# 95
Мен също ме тресе притеснение за след раждането! Хич не ми се ражда още, колкото и да ви е странно! Вчера даже си говорехме с таткото и той много се притеснява, че вече няма да сме сами и то за постоянно! Гостите поне си тръгвали по някое време hahaha. Добре си ни било само двамата, какво бил направил... и такива мисли са го налегнали. Много се е шашнал милия Joy. И на мен ми е страшничко, но знам, че ще съм щастлива...
Шики, и аз седмици след раждането на Дени не можех да повярвам как това блажено спящо, допреди малко дерящо се и червено от рев дребно същество ще е завинаги с нас... baby_neutral Не е като да ти го оставят да го гледаш за дни и айде чао  Mr. Green Ама... ще видиш като започнете да го мъкнете с вас по палатки и разходки из гори и планини колко весело ще бъде  Hug Нашия го мъкнехме като багаж навсякъде, не сме се затваряли вкъщи и сега е така....
Така че... Не свършва животът, той тепърва започва!
С две - още по-яко, само да започнат да играят заедно и може да се мисли за трето  Wink (Е, тук се поулях)

# 96
Честити бебчета на Ел и Нинка!!! Много усмивки да им даряват и да са послушни дечица!!!

Моето бебче много обича да кара кола с мама - добре е че все още се побирам в колата с този корем Laughing
И аз напоследък не мога да си намеря място - не мога да седя, не мога да лежа, като съм права кръста ме боли - изобщо мила картинка съм. Рошавия /мъжа ми/ само се суети около мен като се прибере от работа и все го използвам за кран да ме вдига през 10 минути от седнало или легнало положение, а през останалото време обикалям апартамента като муха без глава. А съм толкова нервна че не мога да се позная.
Ето оплаках ви се и малко ми поолекна.

# 97
Шики, и аз седмици след раждането на Дени не можех да повярвам как това блажено спящо, допреди малко дерящо се и червено от рев дребно същество ще е завинаги с нас... baby_neutral Не е като да ти го оставят да го гледаш за дни и айде чао  Mr. Green Ама... ще видиш като започнете да го мъкнете с вас по палатки и разходки из гори и планини колко весело ще бъде  Hug Нашия го мъкнехме като багаж навсякъде, не сме се затваряли вкъщи и сега е така....
Така че... Не свършва животът, той тепърва започва!
С две - още по-яко, само да започнат да играят заедно и може да се мисли за трето  Wink (Е, тук се поулях)

Е да, поуля се Joy! Знам аз, че всичко което чувствам сега ще се преобърне на 180 градуса! Просто не мога да го осъзная и знам, че трябва да спра да се опитвам, всичко с времето си! Ама ме човърка... smile3506
Момичетата, които са родили вече, имам един тъп въпрос Embarassed, колко килограма свалихте горе долу при самото раждане? Изобщо не знам какви дррехи да си взема за изписването...дали няма да са ми малки или пък големи?! Как преценихте какво да облечете? Сигурно е последното нещо, което сте мислили, но като гледам някои от вас на изписването, ами много сте елегантни...

# 98
Фийл, и аз така му викам на мъжото, че трето ще правим Mr. Green а той горкия  Shocked сигурно си мисли, че съм луда  hahaha
Абе, момичета ама голямо мрънкало съм станала! Само ходя след двамата мъже и нареждам, това да се прибере, онова да се оправи и т.н., а в същото време оправям всичко и после им се карам, че не ми помагат Crazy ама как го описах #Crazy Обхванала ме е манията всичко да е подредено под конец, все едно не съм си вкъщи, а при свеки та чак се дразня от себе си ooooh! Иде ми да си плесна два шамара пък дано се усвестя Joy
Айде до после, ако ме огрее, че баткото си идва от училище...

# 99
Шики това със свалените килограми е много относително. Махаш килограмите на бебето - стандартно около 2,500-3,000, плацента - 1,000, околоплодни води  - 0,500 - 1,000. Имай предвид, че корема няма да се е прибрал и применно ще изглежда все едно си в 4-5 месец на бременността. Иначе аз след раждането без никакви усилия свалих до 40 ден 13 кг.  Peace
За дрехи тогава въобще не мислех, а и май никой не мислеше за мен  Rolling Eyes Излязох си с дрехите, с които и влязох. Затова сега съм решила, че няма да направя тая грешка втори път. Може да си вземеш по тясна блуза, но за панталони те съветвам да са някой от тези през бременността. Също така по лично мое мнение дънките не са най-удобното облекло след раждане (било то секцио или вагинално).
Фийл това за трето е хубаво, само че трябва да имаме и финансовата възможност, освен любовта ми се струва, а като гледам света на къде отива май ще става по-трудно и по-трудно  Rolling Eyes

# 100
Здравейте милички!
И аз да се отчета днес. Мамичка дойде при мен и да е жива и здрава много ми помага.  Върши цялата домакинска работа и през няколко часа ме разтрива хубаво, че вече едва си стъпвам на краката. Днес мисля да ида при доки да ме види на ехографа, че последните дни ми се струва че не мога да си прибера краката нормално, ходя разкрачена. Четох, че и вие имате подобно проблемче - много газове бе  ooooh!  кво става........ 
На новородилите мами - честити ви бебенца, да са ви живи и здрави!!
Честно да ви кажа като се погледна в огледалото чак ми става смешно - не мога да се позная !  Joy

# 101
Здравейте, момичета!
На мен май  ми падна част от тапата и се надявам при мен това да е признак  Praynig
Чух се преди малко с Невидимата, тя и бебето са добре и понеделник-вторник ще ги изписват. Доволна е как е минало раждането и от отношението в болницата също е доволна. Само дето малко са й се разранили зърната, но ще се справи с този проблем  Hug

Честито бебенце Александра на мама Нинка маслинка! Бъдете живи и здрави и бързо възстановяване!

# 102
  • Варна
Барабина,, понеже забелязах че си родила доста преди термин и то в Майчин дом Варна, разкажи моля те Бебо имаше ли проблеми заради това по-ранно раждане, стоял ли е в кувьоз и ще опровергаеш ли митовете които се разнасят във форума че Майчин дом нямал кувьози и не можели да се грижат за по-рано родените бебенца? 
А, и между другото само на Дамянчо няма мерките на първа страничка, така че можеш да ги напишеш и Гери да ги нанесе.

# 103
Трикси,мерси за съвета ,аз и в къщи с такива потничета ходя така че ще ми свършат хубава работа!
Севи ,ето виждаш ли момата си чака момента и ще се появи когато е готова,а и термина си е само ориентировъчна дата така че стискаме палци скоро да ни зарадваш с нещо по-голямо от тапа! Joy

# 104
  • София
Шики, и аз вчера се чудех с какви дрехи трябва да съм на изписването. Тези с които ще ме приемат големи ли ще са ми или корема не изчезва веднага?

Фийл, и аз не мисля да се закопая в къщи заради детето. Не мисля че има нужда от изнервена майка.

Сев, да не е тръгнал процеса при теб? Според мен ще зараждаш изведнъж без предизвестие. Може да е във всеки един момент. Майка ми така ни е родила и двете със сестра ми. И то толкова бързо, все едно е минала през болницата да отметне някаква рутинна работа. Пожелавам го и на теб   !

Общи условия

Активация на акаунт