Огън служба не остана!ОКТОМВРИЙКА ще е мама!

• 14 050
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро Hug
Аз не можах да спя а на всичкото отгоре Дени се събуди в 7.30 да ходел на ясла Rolling Eyes
През ноща май усетих няколко болезнени контракции т.е. с болка ми се стягаше малко корема но това само на няколко пъти
Не можах да намеря новината за Невчето сега ще търся да я впиша

# 181
  • София
....
Майлили, Помпеа има на втория етаж на Скай сити (ако за друго място си се сетила), а от един магазин на приземния етаж - "И за мама", аз си купих най-секси сутиена за кърмачки, който съм виждала - черен на бели ивички. Там продават и потничета, може би също се откопчават, както сутиените! Но не съм ги проверявала.

аааа и аз бях там и си купих бял на розови цветя. А черния сутиен на бели ивички е ... култов. Щях и аз да си го купя, но понеже ще е за кърмене взех този с по-светлите цветове, заради зрението на бебчо.

За тези бюстиета, които са от безшевното трико ли става въпрос?! Наистина за вкъщи ще са много удобни!

Бях на преглед вчера, тоновете са екстра, апарата отчете една контракция, но понеже сме на финала било нормално. Аз пък не я усетих. Вечерта има стягане на корема и една две не силни болки; бебчо много си местеше и си мислех, че май вече е решил да излиза, но отшумя всичко. Спах си пак като къпана и сега съм добре. Ще се разховдаме с таткото цял ден по парковете, че после  не се знае кога ьще е благосклонно времето за излизане с бебто.

Да, за вторник, живи и здрави,  съм на преглед сутринта и няма да дойда на лекцията. Тази седмица понеже е последната преди термина два пъти ми следяха тоновете, а от вторник нататък всеки ден ( и събота и неделя), но си мисля че бебчо ще се реши до тогава да дойде. Даже в четвъртък бях в ЦУМ на лекция и организаторките ми се зарадваха, казах им че идвам за последно и те "Къде ще раждаш" и аз им казах, че планираме водно раждане, а те: "Хайде да ни разказваш после" И ги уверих, че ако раждането мине добре и има какво да се разкава ще им изпратя материала. Та, така! станахме приятелки с тях през тези месеци и нещо друго като се родят бебоците и е хубаво времето може да си спретнем среща на октомврийките пак на лекциите на сп . "9 месеца'.

# 182
  • София

Честито на мама Nevcheto! Да е жив и здрав малкият Иван !

# 183
  • София
Честита рожба на Невчето!
И на Теди честита племеница! Ще има с кого да си играе съвсем скоро. Толкова е хубаво като се раждат дечица  Simple Smile

Лорън, така както описваш всичко ви е наред  - ти имаш достатъчно кърма, детето има апетит, пълни памперса. Скоро количеството на кърмата ще се регулира според нуждите на бебето, до тогава ще трябва да се бориш с подплънките. Пуки ти е дала добра идея за мокрите кърпички за гърди. Аз взех на Чико, но още не мога да споделя впечатления. Търпение му е майката! Да ме успокоявате и вие някой ден като съвсем се изнервя  Mr. Green

Сев, ама и вие сте имали интересно изживяване снощи.

Шивани, ще е супер с бебочето да се появиш на лекциите  Simple Smile

Мен пак ме почнаха киселините  Sick Получавам и спазми на стомаха, на моменти тичам до 00 защото ми се повдига, но не излиза нищо. На два пъти ме заболяха червата и си мислех за разстройство, но пак нищо. Съвсем се изнервям. Ужасна работа. Поне нямам апетит  Wink Днес ми е само кофти на стомаха и се надявам да отмине.

# 184

момичета черпя ви виртуално,днес имам рожден ден!мислех си,че бебо може да ми направи подарък ама нямам никакви признаци.

# 185
И аз да се запиша за днес. Времето е супер и сигурно ще излизаме на разходка след малко. Поздрави на всички!  Hug

# 186
  • Варна

Цитат
момичета черпя ви виртуално,днес имам рожден ден!мислех си,че бебо може да ми направи подарък ама нямам никакви признаци.

# 187
Лиянка, честит рожден ден! Ама хубав подарък си си предвидила!  Wink

Невче, честит ти син, да е много здрав и винаги добре нахранен и доволен!

Тедико, честито рождение на малката племенница! Хайде и брат'чедът да се ражда и при вас ще е весело!

Аз май ще раждам скоро, не знам дали е признак, но хич не мога да ям днес, имам спазми в корема, нямам и сили, пък и сутринта открих малко светла кръв докато бях в тоалетната. Всъщност, като изключим миниатюрното количество кръв, симптомите ми са по-скоро на настинка, ама знае ли човек... Дребното се мести и се разпъва, така че - поне с него всичко е наред!

# 188
  • при любимите ми хора
feel_u,стискаме  палци!Ккогато и да й е реда на беба,всичко да е наред! Hug

Невче,честит Ви син!Нека расте здрав и много весел малък мъж!

# 189
  • София
Лиянка, честит рожден ден!  nbirthday  Бъди жива и здрава и скоро да гушкаш здраво, пухкаво бебонче Hug
Фийл, ако не те затруднява можеш ли да провериш кога започва скорпиона? newsm78
Ууупс, сега допрочетох страничката Embarassed, ако не ти е добре не се занимавай Peace

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 12:09 от sstea

# 190
Привет и от нас Simple Smile Днес ми казаха че в понеделник си тръгвам и съм много щастлива. не че се оплаквам от болницата ама в къщи си е друго Simple Smile Малкия ме остави да се наспя прз ноща и днес съм нов човек направо. А и болката взе да изчезва, изобщо не мога да се оплача.

# 191
Честити рожби на всички мамчета   bouquet
Да са живи и здрави. Много да Ви радват и даряват с неповторими мигове
.

Честита племеница на Тедико    bouquet

Честит рожден ден на Лиянка    bouquet

# 192
Момичета,
отивам в клиниката, защото имам захар в урината и казаха че може да се наложи да остана  cry cry. Дано да не е нещо сериозно. Стискайте палци!

# 193
Момичета,
отивам в клиниката, защото имам захар в урината и казаха че може да се наложи да остана  cry cry. Дано да не е нещо сериозно. Стискайте палци!
Успех  bouquetНе се притеснявай всичко ще е наред Hug
Фийл да не ни изненадаш днес Hug

# 194
Успех Ванче,дано всичко е наред с теб и бебчо! Praynig
Честит рожден ден на Лилянка и малка племенница на Тедико,да сте ни живи и здрави и много,много щастливи!
Чакаме днес поне 2 бебета трябва да има в това прекрасно време!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт