Звездни компромати - 32 част

• 32 880
  • 492
  •   1
Отговори
# 135
изглежда толкова щастлива и влюбена... Heart Eyes

Очите й блестят сякаш Blush На мен ми харесва и без грим Peace
Спор няма ,че изглежда щастлива и влюбена ,но лицето и е едно подпухнало и подуто ...абе ако не съм я виждала например в Отчаяни съпруги с грим ,прическа и т.н. може и да ми хареса като мекичка в лицето, но така просто не я възприемам.

# 136
  • Някъде там на юг...
Четохте ли статията в дир-а:

http://life.dir.bg/2008/10/05/news3419713.html,

но май не е е съвесем достоверна, защото : http://www.margotv.com/home.php, въпреки, че таз телевизия аз лично още не съм я гледала  Rolling Eyes

Кийра Найтли си е плоска точно като дъска.... По - смешно щеше да изглежда, ако беше сложила рокля с банел  Mr. Green Но поне отпред можеше да има воали, да създават оптическа измама, че има бюст:
Ето
пак
и пак
последно  Whistling

Господ, взел, взел....

# 137
записссссссс  Peace

# 138
  • София
Интересно ми е само коментиращите Мадона дали могат да издържат чисто физически да танцуват толкова време колкото танцува тя на турнето си.Много уважавам тази жена.На 50 години да изглежда така!Евала!Много 20 годишни могат само да мечтаят за нейната фигура.Тренирам 3,4 пъти седмично и има доста да работя докато стегна задника и ръцете толкова...а от доста време съм на фитнес.

smile3501 smile3501 smile3501

Отдавна си го мисля,но все не го пишех.
Аз също съм тренирала усилено във фитнес и те подкрепям на 100 % за всяка твоя дума.
Много е лесно да се пише пред монитора,седнали на меки дупета с диаметър доста по-голям от този на д-то на Мадона.
Фен съм на Мадона и то голям. И все пак тук коментираме определени снимки, на които е повече от видно, че тя изглежда ужасно! От друга страна ние с големите меки дупета не претендираме да сме звезди от ранга на Мадона, не сме публични личности и можем да оставим дупетата ни да растат на воля  Peace

# 139
  • София
Леонардо ди Каприо няма и помен от онова кльощаво момченце!
Марая Кери на снимката изглежда така, като че ли някой е боцнал едната й гърда  Mr. Green
пак Марая с мъжа си
Бритни Спиърс прилича на нинджа
пак Бритни
Том и Кейти
Бейонсе и Джей Зи
пак те според мен тази жена е откровено дебела (добре, че е стегната иначе)

# 140
снимката според мен не е нито изрязвана, нито нищо - ясно се вижда, че Лудрес е с черна перелина, ръкава на пелерината и дори малка част от китката и Peace

# 141
снимката според мен не е нито изрязвана, нито нищо - ясно се вижда, че Лудрес е с черна перелина, ръкава на пелерината и дори малка част от китката и Peace

И аз така помислих като видях снимката,че е с черно болеро,наметало,или там както се казва.

# 142
# 143
Интересно ми е само коментиращите Мадона дали могат да издържат чисто физически да танцуват толкова време колкото танцува тя на турнето си.Много уважавам тази жена.На 50 години да изглежда така!Евала!Много 20 годишни могат само да мечтаят за нейната фигура.Тренирам 3,4 пъти седмично и има доста да работя докато стегна задника и ръцете толкова...а от доста време съм на фитнес.

Аз също съм тренирала усилено във фитнес и те подкрепям на 100 % за всяка твоя дума.
Много е лесно да се пише пред монитора,седнали на меки дупета с диаметър доста по-голям от този на д-то на Мадона.
Абсолютно подкрепям и двете мнения.Могат само прхта да й дишат всички,които изобщо се осмеляват да коментират великата Мадона.

# 144
# 145
# 146
  • София

Абсолютно подкрепям и двете мнения.Могат само прхта да й дишат всички,които изобщо се осмеляват да коментират великата Мадона.

Може ли едно списъче на забранените за коментар  Mr. Green
Че да не сгафим, ако се осмелим да изкоментираме...

# 147
# 148
Даааа...
И въпреки че тук е като върколак, пак ми е симпатична... Laughing

# 149
  • София
Лурдес е, да. Момичето има красиви черти на мен ми харесва. Като мине пуберитета и оправи и окосмяването ще стане красавица. Евала на звездите, че не си обличат децата в розови дрешки с пайети, не ги водят на кола от 10-годишни и не им дават да се гримират като нашите деца.

Общи условия

Активация на акаунт