Звездни компромати - 32 част

• 32 654
  • 492
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Верно има червени нокти, но не и някой (до или зад нея), на когото да принадлежат   Shocked

Има, има, само че е с тъмни дрехи и дълга тъмна коса, които не си личат много от тъмния фон Peace

# 121

Страхотно изглеждат!

Няма две мнения  Wink

Ай стига бе  Shocked Верно има червени нокти, но не и някой (до или зад нея), на когото да принадлежат   Shocked
червените нокти са на дъщеря и,вижда се как и държи ръката а и снимката на лурдес сме виждали преди

Аз на публикуваната снимка не виждам абсолютно никой зад/до нея  Thinking

П.С. Пак ходих да изучавам снимката и да, вляво на снимката се вижда дълга тъмна коса, но изобщо не и ръка, която да стига до тази на Мадона..Явно наистина е някаква визуална измама  ooooh!

# 122
  • Sofia, BG
Ето още една така рокля на Кийра Найтли по дизайн на Марк Джейкъбс от фестивала в Торонто миналия месец
http://stylefrizz.com/img/keira-knightley-marc-jacobs-grey-dress … hess-premiere.jpg

Е добре, де тая жена не се ли е погледнала в огледалото преди да излезе така  Shocked То не може да се каже, че е плоско, направо е вдлъбнато  ooooh! Егасиму и модата, това са пълни изгъзици за мен..

# 123
  • Berlin
снимката на мадона е изрязана, а изрязаното е именно дъщеря й. цялата снимка сме виждали тук и по-скоро обсъждахме веждите на дъщеря й..

# 124
# 125

Сори, ако е пускано

# 126
# 127
# 128
Интересно ми е само коментиращите Мадона дали могат да издържат чисто физически да танцуват толкова време колкото танцува тя на турнето си.Много уважавам тази жена.На 50 години да изглежда така!Евала!Много 20 годишни могат само да мечтаят за нейната фигура.Тренирам 3,4 пъти седмично и има доста да работя докато стегна задника и ръцете толкова...а от доста време съм на фитнес.

smile3501 smile3501 smile3501

Отдавна си го мисля,но все не го пишех.
Аз също съм тренирала усилено във фитнес и те подкрепям на 100 % за всяка твоя дума.
Много е лесно да се пише пред монитора,седнали на меки дупета с диаметър доста по-голям от този на д-то на Мадона.

# 129
  • София

Гледахте ли снощи "Капан за родители"? Малко се е попроменила Линдзи оттогава Mr. Green

Линдзи 1998 - http://www.imdb.com/media/rm3785463808/tt0120783 Crazy

# 130
Много е лесно да се пише пред монитора,седнали на меки дупета с диаметър доста по-голям от този на д-то на Мадона.

Joy Joy Joy Peace
Да!!!

# 131
# 132
  • някъде
Преди не харесвах Лонгориа.Но откакто се омъжи,някак ми се промени погледа.На всички снимки,на които е със съпруга си /а тя май постоянно е с него/ изглежда толкова щастлива и влюбена... Heart Eyes

# 133
  • София
изглежда толкова щастлива и влюбена... Heart Eyes

Очите й блестят сякаш Blush На мен ми харесва и без грим Peace

# 134
Кийра Найтли си е плоска точно като дъска.... По - смешно щеше да изглежда, ако беше сложила рокля с банел  Mr. Green Но поне отпред можеше да има воали, да създават оптическа измама, че има бюст:
Ето
пак
и пак
последно  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт