Звездни компромати - 32 част

• 32 885
  • 492
  •   1
Отговори
# 90
  • Луната ни пази
http://www.-spam082-/news.php?id=4825
 На Катрин гримьорът и я мрази!

# 91
  • Sofia
Запис Embarassed

# 92
И аз заставам в защита на Кейти Холмс. Винаги ми е харесвала - в официално облекло за мен е една от най-стилните звезди (четох някъде, че е фен на Burberry, аз също). В ежедневието пък явно е доста практична и залага на удобството.

И като стана на въпрос за сравнения, тъкмо щях да ги пускам  Wink:

# 93
Модният хищник Виктория Бекъм държи на това колата й да пасва на тоалета й всеки ден.
Когато от списанието „Хародс“ попитали бившата Спайс-ка как избира каква кола да кара, тя отсякла: „Зависи как съм облечена“.
Като имаме предвид как преди време искаше да предекорира напълно цял един магазин в лилаво, за да е в тон с новия й парфюм, изобщо не се изненадваме.Вики обяснява, че изключително много държи на перфектния си вид и се стреми да изглежда „естествено стилна“, все едно не полага много усилия за това.34-годишната звезда, която неотдавна показа своя колекция от рокли на Седмицата на модата в Ню Йорк, добавя: „Има случаи, в които изглеждам по-добре, като не обмислям чак толкова визията си. Пък и на пръв поглед несъвместими неща понякога си пасват страхотно“.

Виктория Бекъм никога не ми е харесвала , защото е вманиачена в модата и дрехите. Само колите на мъжа й са хубави.

от- http://chrisbrown.log.bg/article.php?article_id=12967

# 94
кака Мадона Shocked  ех, старост........ Cry

# 95
Преди много харесвах Кейти, вече не, ами няма вкус - роклята е такъв модел, че приплесква слабата й фигура, черният шал не подхожда, трябваше да има там бижу с черни камъни и стойката е убийствена, съвсем деформира тежкия силует, който би трябвало да се получи от долната част на роклята.
Докато Шарън е супер!
А Мадона на първата снимка кого държи за ръка - виждат се едни червени нокти newsm78

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 19:16 от мечтица

# 96
  • София
Страшно ми хареса роклята на Тара Рейд!  Peace
Бихте ли ми казали коя е последната от мацките?

# 97
# 98
Женито е вече руса  Flutter не е компромат, ама е интересно Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 20:33 от L e o

# 99
Женито е вече руса  Flutter не е компрамат, ама е интересно Mr. Green

мдаа и тя стана блондинка довечера ще я дават в Горещо, ще я чуем и видим и нея.
Между другото руса хич не ми харесва Rolling Eyes

# 100
Преди много харесвах Кейти, вече не, ами няма вкус - роклята е такъв модел, че приплесква слабата й фигура, черният шал не подхожда, трябваше да има там бижу с черни камъни и стойката е убийствена, съвсем деформира тежкия силует, който би трябвало да се получи от долната част на роклята.
Докато Шарън е супер!
А Мадона на първата снимка кого държи за ръка - виждат се едни червени нокти newsm78

O, този тип ужасни рокли последно време ги срещам по кориците. Все едно се е стегнала с бинт да и спре кърмата, друго не ми идва на ум.. или световният заговор на педалите дизайнери срещу всичко женствено. Ето още една така рокля на Кийра Найтли по дизайн на Марк Джейкъбс от фестивала в Торонто миналия месец
http://stylefrizz.com/img/keira-knightley-marc-jacobs-grey-dress … hess-premiere.jpg

На долната снимка Мадона държи дъщеря си Лурдес.

# 101

O, този тип ужасни рокли последно време ги срещам по кориците. Все едно се е стегнала с бинт да и спре кърмата, друго не ми идва на ум.. или световният заговор на педалите дизайнери да убият всичко женствено. Ето още една така рокля на Кийра Найтли по дизайн на Марк Джейкъбс

Наистина стои отвратително Sick Sick

# 102
  • София
стара снимка на Емилия страхотни вежди е "изписала"  Mr. Green
пак тя доста преди трансформацията си

# 103

Наоми Уотс  Peace Игра в "21 грама", "Кинг-Конг". Гледала съм я и в няколко по-безизвестни трилъра и е доста добра актриса според мен.

# 104
  • София

Наоми Уотс  Peace Игра в "21 грама", "Кинг-Конг". Гледала съм я и в няколко по-безизвестни трилъра и е доста добра актриса според мен.
Благодаря! Рядко ми се случва името да ми е толкова познато, а физиономията нищо да не ми говори  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт