Звездни компромати - 32 част

• 32 898
  • 492
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Лурдес е, да. Момичето има красиви черти на мен ми харесва. Като мине пуберитета и оправи и окосмяването ще стане красавица. Евала на звездите, че не си обличат децата в розови дрешки с пайети, не ги водят на кола от 10-годишни и не им дават да се гримират като нашите деца.
И на мен ми харесва детето! Все пак си е дете - трябва да е естествено. Похвално е, че не го е юрнала по козметички и кола маски  Peace

# 151
Лурдес е, да. Момичето има красиви черти на мен ми харесва. Като мине пуберитета и оправи и окосмяването ще стане красавица. Евала на звездите, че не си обличат децата в розови дрешки с пайети, не ги водят на кола от 10-годишни и не им дават да се гримират като нашите деца.
И на мен ми харесва детето! Все пак си е дете - трябва да е естествено. Похвално е, че не го е юрнала по козметички и кола маски  Peace

Че трябва да е естествено едно дете съм съгласна, ама при нея е различно, с тези мустаци и вежди (представям си какво е и по краката) ако тук отиде момиченце така на училище ще го скъсат от базици и ще получи комплекси. Аз бих си завела детето на козметик, ако имаше такова окосмяване.

# 152
  • София

Че трябва да е естествено едно дете съм съгласна, ама при нея е различно, с тези мустаци и вежди (представям си какво е и по краката) ако тук отиде момиченце така на училище ще го скъсат от базици и ще получи комплекси. Аз бих си завела детето на козметик, ако имаше такова окосмяване.

Честно казано това за краката и аз си го помислих! Но пък мустаци да се махат толкова рано... Както и да е, Лурдес е на 11 год, като стане към 13 годишна би могло да се направи нещо като цялостна епилация, няма да е толкова малка вече  Peace

# 153
За мен също не е правилно да седи с мустаците,за веждите нека седят,но за мустаците аз ако й бях майка,бих я завела на козметик.Всъщност те тяхните козметици сигурно им идват в Къщата.
Така постъпи и майка ми преди години,бях малка,заведе си ме и за крака,и за мишници и за всичко.Трябва такива навици да се създадат.Тука ще я спукат от бъзици в което й да е училище.Интересно ми е дали медиите там го коментират.

# 154
  • София
Славче, евала на майка ти! Аз, ако чаках моята да го направи, щях да си стоя все още като горила  Mr. Green Заклела съм се, че няма да причинявам подобно нещо на дъщеря си  Peace
И за да не е спам...
Риана
пак тя
Дрю Баримор заподозряна, че е с ново гадже

# 155
  • София
Кейти, Том и Сури в Сохо защо постоянно се мъкнат разни пелени и одеалца за детето  newsm78
пак те
Парис Хилтън на някакво летище
пак там

# 156
Лурдес е много хубава,на козметик ли трябва да ходи едно дете?

# 157
# 158
  newsm78 май си е махнала силикона

# 159
И аз намирам Лурдес за много хубава.Просто е в лоша възраст.След 4-5 години ще е истинска красавица.Още повече има страхотни гени.

# 160

Адска простотия е да заведеш навръстната си дъщеря на козметик ooooh! То бива суета, ама чак пък толкова...

# 161
  • някъде
Като знам как ме боли при епилиране,как да подложа детето си от 11 год възраст на тов TiredСнимката на Лурдес е доста тъмна,което може би допринася за неприятния ефект.Аз съм сигурна,че майка й ще вземе мерки,може би електроепилация или незнам ,някакви последни писъци на дермоиндустрията.Но едва ли ще я остави така.

# 162
  • в баира
Angelina
пак
Pitt & Jolie

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 12:13 от Фифундрела

# 163
Мисля ,че на снимката на Лурдес мустаците са добавени допълнително.

# 164
Е тя на всяка снимка е така,винаги ли й ги добавят? Rolling Eyes

Аз на 11,съм била в пети-шести клас,и се радвам че майка ми ми е спестила унижението,на което което пък бяха подложени много други съученички,които плачеха,плачеха,майките им недва ли не обясняваха че е срамно това,и накрая момичетата без да разбират просто си ги махнаха с крем-депилатор. SickАко някой ден имам дъщеря бих постъпила по същият начин.Никой не говори тука за оформяне на вежди и т.н.,но мустачките,и космите под мишницата е най-нормално да започнат да се махат. Наскоро имаше такава тема в "Нашите деца",една майка питаше за подмишничките на дъщеря си,и там почти всички я посъветваха,да я заведе на козметик.

Общи условия

Активация на акаунт