Звездни компромати - 32 част

• 32 864
  • 492
  •   1
Отговори
# 330

Ужас, това да не би да е сватбената рокля на Марая Кери

или може би каквото е останало от нея.... hahaha

# 331
  • Smallville

Ужас, това да не би да е сватбената рокля на Марая Кери
Не,това е сватбения КОРСЕТ,явно е забравила полата в бързината Laughing Laughing.
Но иначе ме кефи Марая,а също и Дженифър Анистън,в подкрепа на по горните постове

# 332
  • Луната ни пази
И аз съм на същото мнение. Дженифърката и Брад бяха по-готина двойка.  Анджелина ми прилича на вампир; сякаш изсмуква всичко от мъжете.

Я колко имало на моето мнение, и аз много харесвах двойката Анистън - Пит.  Heart Eyes
Анджелина никога не съм я понасяла, много се дразня като почнат да я възхваляват колко е прекрасна.  Sick
Hug Peace Hug

# 333
незнам дали е компромат,но май за първи път виждам чалга звезда да изглежда не-чалга, чак да ми хареса.
Алисия

# 334
Долче и Габана с тези дънки  Stop
Не ми се връзват цветовите и съчетания на дрехите нещо...
На третата снимка изглежда доста подута и подпухнала, а на последните две снимки косата и от дясно (тя само отдясно се вижда, де) е много офъкана и прилича на кофти остригана  Rolling Eyes...

# 335
# 336
незнам дали е компромат,но май за първи път виждам чалга звезда да изглежда не-чалга, чак да ми хареса.
Алисия
на мен пък страшно ми хареса
много добре изглежда както каза не присъщо облекло за една чалга звезда
супер стилно и елегантно  Peace
напоследък алисия все повече ме впечетлява с визия Simple Smile

# 337
Не знам какъв автомобил кара, но направо се губи в седалката
http://viewsofia.com/upload/fck_editor/Image/0000/Outfit/554-alisia.jpg

Иначе и аз я харесвам.

# 338
Алисия
добре изглежда
много ми харесват обувките и чантата  Laughing

# 339
Алисия
добре изглежда
много ми харесват обувките и чантата  Laughing

Да, наистина много добре изглежда, има стил, и то не чалгаджийски, като всички фолк певици.  Peace

# 340
Не знам какъв автомобил кара, но направо се губи в седалката
http://viewsofia.com/upload/fck_editor/Image/0000/Outfit/554-alisia.jpg
Май е BMW.

# 341
Не съм впечатлена от Алисия. Не виждам, кое й е различното.
Лично мнение.

# 342
  • София
На мен пък ми харесва Алисия сега, преди ми беше доста несимпатична. Избягала е от крещящия чалга-имидж и явно е за добро.

# 343
На мен Алисия не ми хареса.Може би единствено ми хареса чантата,обувките не са мой тип,но бих ги обула с нея. Но общо взето не смятам че е съчетала добре дрехите и аксесоарите- плетена жилетчица,която не смятам,че си отива с обувките и чантата, и най-вече на тая жилетица-  хубав,златист часовник,и сребрист синджир. Sick Никога тези бижута не бих съчетала така.

# 344
Джоли не се харесва на повечето жени ,защото е необикновена-красива и талантлива ,но по особен начин ,истинска холивудска звезда.Може да харесвате Анистън и да си мислите  колко народен човек е ,но в същност Джоли е тази ,която е поискала и е станала майка и то отдавна ,макар да не е имало кой да бъде баща на сина й .Имала е нужда да дари на някого любов и да се раздава ,което продължава да прави.Брад Пит е имал същата потребност и са се намерили. Анистън  е лъчезарна  и изглежда мила ,но какво от това.Като имаш пари и си популярна за какво  можеш да ги използваш - за хубава прическа  и скъпи почивки -  сорри ,ама не ми е интересна, повечето хора биха направили това.То за това и Боно е дружка с Брад и Анджелина .Нали знаете поговорката за магаретата ,дето се надушват....

Общи условия

Активация на акаунт