Звездни компромати - 32 част

• 32 868
  • 492
  •   1
Отговори
# 315
# 316

Коя беше тази? newsm78

# 317
Например дъщерята на Том Круз от "Война на световете". Голяма сладурана е. Ето я като мъничка.

# 318

Все я свързвам с психарски филми.
http://www.youtube.com/watch?v=KZ8K4_RrbJo

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 21:25 от Анонимен

# 319
  • София
Ева Лонгория не съм й фенка, но тук е много сладка
Агилера с прекрасния си съпруг  Mr. Green
Дженифър Анистън на снимките на новия си филм "Marley & me"
пак тя
Жизел Бюндхен в ролята на бавачка на сина на приятеля си
Кейт Мос тази е по-стара снимка, но... може някой да не я е видял (не че е голяма загуба  Mr. Green)

# 320
Ева Лонгория не съм й фенка, но тук е много сладка
Агилера с прекрасния си съпруг  Mr. Green
Дженифър Анистън на снимките на новия си филм "Marley & me"
пак тя
Жизел Бюндхен в ролята на бавачка на сина на приятеля си
Кейт Мос тази е по-стара снимка, но... може някой да не я е видял (не че е голяма загуба  Mr. Green)

не отричам чара на Анджелина Джоли, но за мен Дженифър Анистън и Брад Пит повече си отиваха, бяха много сладки заедно и някак си излъчваха жизнерадост. От Бранджелина лъха една такава особено студенина, а имам чувството че Брад Пит е като малко коте в ръцете на Джоли, някак не му отива тази роля  Naughty

# 321
  • някъде
Зол ,сродна душа!Анистън е моята фаворитка сред всички холивудски Убавици и подкрепям с две ръце,че е в пъти по по и най от Джолата.
 ,

# 322
  • Варна
Твърдо съм на същото мнение. Дженифърката е страшно сладка, много я харесвам, а Джоли ми е леко антипатична, не знам защо. Не отричам, че е красива.

# 323
И аз съм на същото мнение. Дженифърката и Брад бяха по-готина двойка.  Анджелина ми прилича на вампир; сякаш изсмуква всичко от мъжете. Особено откакто е супер кльощава и ходи само в черно, направо си е една такава страшна.

# 324
И аз съм на същото мнение. Дженифърката и Брад бяха по-готина двойка.  Анджелина ми прилича на вампир; сякаш изсмуква всичко от мъжете.

Я колко имало на моето мнение, и аз много харесвах двойката Анистън - Пит.  Heart Eyes
Анджелина никога не съм я понасяла, много се дразня като почнат да я възхваляват колко е прекрасна.  Sick

# 325
ОООООО и аз съм с вас. Кака Джоли понякога ми е доста странна. Красива, но без обаяние. Докато Джени е сладка и чаровна. Наистина бяха добра двойка - визуално.

# 326
  • гр. Пловдив
И мен, но много нисичък.  Mr. Green

# 327
  • София
ОООООО и аз съм с вас. Кака Джоли понякога ми е доста странна. Красива, но без обаяние. Докато Джени е сладка и чаровна. Наистина бяха добра двойка - визуално.
С риск да стане прекалено банално - и аз се включвам  Mr. Green
Джен ми се струва "по-народен" човек!

Ужас, това да не би да е сватбената рокля на Марая Кери

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 00:29 от tonkabonka

# 328
Тази никога не ми е била симпатична,но след това интервю,мнението ми е коренно различно.

http://life.dir.bg/2008/10/13/video3468614_0.html

Simple Smile

# 329
  • някъде
С риск да стане прекалено банално - и аз се включвам  Mr. Green
Джен ми се струва "по-народен" човек!

Ужас, това да не би да е сватбената рокля на Марая Кери
Тая па!Съвсем изтреще откакто се е развела.Едно гъзене,едно цицене... ooooh!То пък и едно телце фино и крехко...Мани!

Общи условия

Активация на акаунт