В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 025
  • 958
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Осло
Венка линка- втория път ще е мнооооооооого по-трудно и свалянето ще е бавнооо,но не мъчително. Ще отпуши ,но се иска време и търпение. Яж на често и пий вода  Peace

# 616
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile

До "cote" - За какво се размечта?

До "krikri" - Мерси за загриженоста и съветите  bouquet

До "vesito5" - Хубава комбинация от емотиконки Wink

До "ros4enka" - Май сега съм по-добре - от всички симптоми ми остана само запушеното носле..

До "Safo" - Мерси Simple Smile

До "ФИЛЮДКА" - Не се ядосвай де Wink

До "baci" - Не пия газирано.. а иначе наистина ВИЕ, за мен, СТЕ важна част от ежедневието ми Wink Знам, че мога да вляза тук и да си поговоря спокойно за всякакви неща..

До "Pauliana" - Мерси Simple Smile

До "Не съм" - Благодаря Simple Smile

До "monnnn" - Ето меее Simple Smile

До "pilito" - Ей ме - на Simple Smile

# 617
тунинггггггг най сетне се завърна
я дай бързо снимки  Hug Hug Hug Hug Hug
и казвай бързо нещо нережимно имаше ли?

# 618
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аааа, моля, моля ....... моя камшик ще пляска само старите "нови". И то само днес, щот СлаБето тъй каза  Crazy

На новичките нови, желая късмет  Peace - вий сте под опеката на Вещичка - тя ще ви гони с тиганите  Mr. Green

lepidopteria - ко и туй бе? Как се прави?  Crazy

# 619
  • София
Tatitt само да не бие Вещи
ми моя бъркоч би трябвало да представлява пица:3с.л овесени трици , 2яйца,2с.л.кисело мляко със сода,сол и 1с.л.извара,пека и по някое време слагам малко телешка кайма от горе,после намазвам с 2супени лъжици кисело мляко отгоре блата  и пак пека за 5-10 мин, и накрая додавам каквото се сетя в този случай пуешка шунка и запичам

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз ...   smile3525 таквозинка ...   smile3525  за последно ...   smile3525

само да кажа на Крикри - щот'я лИбЪ   smile3525  - туй третото задраскано го има  Wink канелените бисквитки на Франт, аз ги правя с нес кафе  Heart Eyes

и да похваля вички - темичката е хем весела, хем полезна.  Hug Харесва ми!  Hug

я да допиша - тъй и тъй съм се навряла между шамарите  Mr. Green

Дюканки-сладуранки, И дюканец - ммммммммммъ - целЮвам вЪ и вЪ УбичкЪм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 621
  • София
Добре завърнал се Тунинг  Hug, да те питам аз тебе защо беше сложил едни излияния в подписа си, ма хич не ми харесаха. Но гледам сменил си го и този повече ми харесва.

# 622
  • София
Nelly, , ми в такъв случай да взема да обмисля влизане в трета, щот бузите ми съвсем ги отняма /тези на лицето, де/, а дупето и краката май са ми наследство от 10-12 годишни спортни усилия и ако продължа да ги свалям до форма, която ми харесва, май рискувам да ми останат само сините очи.  newsm78

Явно няма никой от преждесвалящите, сблъскал се с тоя проблем.  Sad

# 623
  • София
Добра вечер на всички. Че скоро не са пускани из темата снимки май, я да се отчета аз

Бързо пийте по една чаша вода!

# 624
До "cote" - Имаше много нережимни неща (мисля да не ги изброявам, за да не подразня някого). Като цяло си хапвах само режимни неща, но прекалявах с количествата им.. и им добавях сол. Ииии.. облизах една капачка от шише с плодов сок. Ииии.. най-страшното - докато прехвърлях една баклава от един съд - в друг, една капка от сиропчето й капна на дръжката на една съдинка и аз я облизах Sad Капката беше толкова малка, че едвам усетих вкуса й, а ВСИЧКИТЕ ми Гости, ме Обявиха за ТОТАЛНО ЛУД НА ТЕМА "ДЮКАН", твърдейки, че прекалявам! Освен това ме обвиниха, че съм прекалено подреден - Обичам всякакви вещи около мен да са подредени. Имам 10-ина снимки, но сега няма как да ги кача - към края на седмицата евентуално. И още нещо - не разчитай мен да ме има на тях. Всъщност ме има - но аз ще се самопремахна предварително Simple Smile

До "Furia" - На мен, "излиянията" си ми харесват! Моля, който не ме разбира - нека премълчи. Иначе и сегашния ми подпис си ми харесва Simple Smile

# 625
Зеленко , много си се смалила  Joy Бързо увеличавай снимката да те видим  Hug
Тунинг и аз харесвам новия ти подпис  Peace

# 626
До "Nelly#" - Мерси Flushed

# 627
  • Балчик-Сливен
Благодаря за веселото посрещане  bouquet
Обещавам да слушкам Wink
Целта ми е 56 килограма и ще трябва да съм търпелива,защото ще стане трудно-това са още 16 килограма./Изчисленията с калкулатора ми определят 62-е,и на това ще съм доволна/.
Към всички,които са се отчаяли за първа фаза-мой познат,който прави диетата от 01.02.2008 година скоро сподели,че през първа фаза не е свалил и грам и после е започнал да сваля бързо през втора фаза-така 26 килограма,което не е малко за пет месеца.Сега ми се струва,че хапва
доста,но преди всичко протеини-другото е добавка.Мисля,че за постигналите добри резултати този навик остава за цял живот-протеини плюс малки добавки.
Приятна вечер на всички и дано утре кантарчо ни зарадва с много минуси!!!

# 628
      Здравейте сладури!!! Срещичката беше супер много приятна ето ни и нассссс ............

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=293317

Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Grinning      еееееехххх ама сме много готини , много ме мотивирахте милички , само аз бях във втора фаза и видях страхотните резултати на примерните дюканки!!!!  Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 21:54 от shushy80

# 629
До "nelsun" - Дупе - резултат от 10 годишни спортни усилия? Сини очи? Можеше поне да си оставиш и номера на "GSM"-а mobilephone

Общи условия

Активация на акаунт