В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 39 992
  • 958
  •   1
Отговори
# 735
  • софия
Цитат
/ а дали са режимни таралежите /
На таралежите само бодлите са им режимни.И то, за да вадиш пилешкото от междузъбието. Mr. Green
Ниала,с двайстото кило и годините ще се свалят.Обещавам. Hug
Слончо,знаех си аз,че си упорито слонче,радвам се за теб! Hug
Перлитоооу,не се плези на старшинството,че....... newsm66

# 736
                 Не съм съгласна, че схемата не върши работа.За такива манипулации и дума не може да става - на края на света. Единственото нещо което ползвам е въртящ се диск/ обикновенно вечер или когато имам свободно време- аз нямам мн такова. Така,че опитайте преди да давате категорично мнение за една или друга схема.

# 737
  • София
Слабе ..... чак сега забелязах че твоето глухарче овца или овца глухарче
или глуха УФСЪ/единствената дума която може да се напише с максимален брой правописни грешки т.е. 4 от 4 и пак да се сетиш кое е животното /  Joy Joy..... премигва разбиращо ..... така като пърха с миглички дали няма да отлети  Joy Joy
тази олекнала овчица

# 738
  • София
Какво искаш да кажеш Ахат , че си успяла да отслабнеш само от кръста надолу без да загубиш сантиметри от бюст , ръце и лице ? Rolling Eyes
Ако си имала натрупани мазнини повече в дупе и крака може и така да е
Но при мен сантиметрите /свалените/ нагоре са много повече от тези в долната част на тялото таза само -4 см бедро -3 см и прасец -1 см

Радвам се че схемата работи за теб .... който иска може да пробва

# 739
Какво искаш да кажеш Ахат , че си успяла да отслабнеш само от кръста надолу без да загубиш сантиметри от бюст , ръце и лице ? Rolling Eyes
Ако си имала натрупани мазнини повече в дупе и крака може и така да е
Но при мен сантиметрите /свалените/ нагоре са много повече от тези в долната част на тялото таза само -4 см бедро -3 см и прасец -1 см

Радвам се че схемата работи за теб .... който иска може да пробва

Аз отслабнах повече от кръста надолу, включително и корема. Гръдната ми намаля, но бюста не.
В талията , ханша и бадрото имам огромни разлики Peace

# 740
  • София
Здравейте момичета и момчета! Simple Smile

Предполагам, че не ме помните, защото не съм писала от мноого отдавна... Опитвам се поне да ви чета, но все изоставам... и на тази тема съм още до 20 страница, но реших, че ако чакам да я дочета, ще започнете нова... Simple Smile

Първо да дам отчет... Днес празнувам 5та месечинка с режима и с вас... Напоследък се въртя около 57кг. Така съм от около 3 седмици и малко мотивацията ми взе да спада... Няма да се отказвам, защото не ми тежи толкова, но някак загубих енергията от миналите месеци... надявам се да видя нова цифра скоро за да си върна оптимизма... Напоследък не съм и чак толкова стриктна де... не правя прегрешения, но започнах да ям рачешки рулца, от време на време ям мляко 2% (когато няма друго), понякога си взимам тофу и пия много кафе от машината в офиса... и не ям много редовно... започнах нова работа и май не си дояждам... Simple Smile Както и да е... Междувременно успях да зарибя много познати по режима... Като ме видят хората и не могат да ме познаят, защото освен че пак съм слаба, си промених и самочувствието, а когато човек се чувства добре в тялото си, то си личи и от самолет... Simple Smile

Сега имам и един сериозен въпрос, който не знам дали сте обсъждали... Могат ли децата да ядат трици? Защото едно момиченце на 13 год. пробва кекса ми и се влюби и сега само врънка майка си да му прави... А аз хем не мога да кажа не (не съм ѝ майка, но ми е близко детето), хем се притеснявам да не е много малка... Иначе детето си яде всичко, то е много активно и много слабо и по принцип си набляга на мръвките... та не е на диета, но ѝ се ядат канелени бисквитки и кексчета с трици... Мисля си, юе щом тиците са полезни за нас, няма причина да не се дават и на деца... но пък се надявам вие да ми дадете по-компетентно мнение...

Ааа, да още нещо щях да ви питам... Загубих си линка за линийката и не знам как да я редактирам...  Embarassed Някакви идеи, мения и препоръки да имате?!  newsm78

Хубав ден и много минусчета ви желая!   bouquet

# 741
        Мнооого ми е тъжно момичета.... Cry Cry Cry
        Току що ми се обадиха, утре малкият ми син заминава за Южна Америка за 6 месеца.Отивам да му събирам багажа и утре поживо поздраво да го изплратя на самолета до Гърция, а от там на кораба.Утре няма да мога да ви пиша и да ви следя....УМНАТА!Стискайте ми палци....Мнооого ми е притеснено и считам,че е нормално,но......

# 742
Цоци,на мен ми дава 64,ама аз лакомия искам 60,нищо че последните 15 години варирам между 75 и 90,в представите си съм 56,като на една приятелка баба и,дето и на 90г казваше,че като се сънува е млада,и аз така,засега само слаба,но след някоя годинка и млада ще почна да се сънувам...Трябва да сравним снимки с теб!

baci,пека на 180,даже  200 градуса,мойте са малки форми,че ми е по-удобно с дозите на триците(за 2 или 3 дни) и дневната бройка е ясна,иначе лакомия......

Слабе,вервам ти ,да знаеш,а си ме излъгала,а съм дошла до Бг да се разправяме... Hug

# 743
  • София
Ахат, ще взема и аз да го пробвам 2П/7ПЗ, дано да действа и при мен!

Таняманя, ако има резултат и при мен  - непременно ще го споделя!

Тунинг, е не съвсем, де! На всеки му харесва да бъде ухажван ....... по някакъв начин .........., но си мисля /то и от титлата си личи дали ми се удава/, че човек трябва да залага контакт tete a tete  в това отношение, защото всичко друго си е "представителна извадка".  И още много спам по този въпрос мога да споделя, ама шЪ Мъ бият.......   Сега очаквам едно яко Нацуп, Сръд, Тръш, Млък, Заяд или нещо подобно /дано бъркам/!  smile3503   love001

Deva, и аз така с моята линийка  ......., та взех, че си направих нова .... и пак и затрих кода, така че при промяна пак ще я подновявам.

Весито5, не се притеснявай, със сигурност ще му е хубаво .... що не можем да се разменим с твоя син!

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 16:32 от nelsun

# 744
  • София
Дева помним те

като се има предвид това
цитирам от ИНТЕРНЕТ .... си мисля , че може детенцето да хапва трици но само колкото да опита
Пробвай да направиш нещо подобно на кескчето и бисквитките/ или майка му да направи / само че с брашно бяло или пълнозърнесто  Hug

Овесените трици имат способността да извличат от храната хранителните вещества и калориите, това явление се проявява и частично върху минералните соли и олигоелементите. Но трите супени лъжици днесно не са в състояние да нарушат този баланс. Но ако приемате по-големи количества трици е добре да се включи към дневното меню малки количества магнезий, а през зимата и витамин Д.

Нелсън пробвай и споделяй - ще бъде полезно за всички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 16:24 от tanyamanya

# 745
  • София
Здравейте и от мен. Пиша мнооооооогоо рядко, нооооо ви чета редовно. Днес правя 5 месеца с Дюкан и резултата е -13 кг. Пожелавам ви лека вечер и много минусчета. Нека кантара да ви радва винаги така както радва мен. Успех smile3525 newsm03 smile3525  love001  love001  love001  love001

# 746
Здравейте и аз отдавна не съм се включвала  уж свикнах с това какво може и какво не но пак се появяват някакви въпросчета - като си правя дюканско кексче слагам повечко канела грешно или не, някъде пишеше че може дасе използва царевично брашно за сгъставане така ли е и по колко е допустимата доза, през зимата може ли да се яде доматен сос от шише и някакви туршии? Май пак се отплеснах с питанките но дано някой ми обърне внимание Embarassed

# 747
Здравейте компанията,
никой все още май не е почерпил със следобедно кафе - ето от мен

shushy80 , Ривелка, tanyamanya  - благодаря за съветите.

Аз да се запиша днес, че пак цял ден се опитвам да пиша и все изчезва нета ......... уф щура работа.

И да ви кажа. Тъй като вчера бях решила, че имам нужда от огромна, ама огромна нужда от разкрасяване, цяла следобед се занимавах с външния си вид /муцунката/. Мазах, плесках, разни маски забърквах, мих, пличках ту със студена, ту с топла вода. КАТАЛЯСАХ. Легнах си по уморена, отколкото ако бях лъснала цялата къща.
Сутринта като се погледнах в огледалото, реших, че дори съм си много хубава. Не е за мен тая работа май.

Ха почерпете се от кафето 

# 748
Здравейте, момичета!
Моля за вашите коментари как би се отразил режима на една 15-годишна девойка, която е натрупала доста килца, а е започнала режима и има постижения в минус. Д-р Дюкан пише, че режимът не се препоръчва под 16 годишна възраст.
Не става въпрос за мен, а за дъщеря ми. Чувствам се ужасно виновна за това, че е такава пълничка и още по-виновна ще се чувствам, ако се случи нещо с нейното здраве като следствие от дюканския режим. Нашето Джи Пи доста ме стресна вчера като ми говори за възможните последствия върху здравето на детето и затова бих искала да имам и гледните точки на хора с опит и повече информация по въпроса.
Аз отдавна чета форума, но скоро се регистрирах. Има много жизненост и позитивна енергия тук и ще ми е много приятно да съм част от вас, ако ме приемете.  Blush

# 749
Здравейте,
купих си  книгата"Чудото на овесените трици".

Стр. 42.: " ... Ако сте в ударната фаза, която трае от един до седем дни според случая - според килограмите, които желаете да свалите, според възрастта ви, според историята на свръхтеглото ви, в зависимост  от това откога го имате, колко диети сте спазвали, бързате ли да отслабнете и пр., - имате право на една и половина супени лъжици овесени трици. С връх!

Във втората фаза със смесеното хранене, можете да минете на две супени лъжици.

И на три по време на запазването на теглото.
Стигнете ли до окончателното стабилизиране, ТРЯБВА да минете на три!
"

Извинявам се, ако вече е написано някъде и коментирано. Peace

И още нещо - Стр. 77 - " Съществуват различни опаковки, от 250 грама до 10 кг. За индивидуално непрофесионално ползване идеални са пакетчетата от 250 грама. Една супена лъжица овесени трици тежи между 10 и 15 грама. Три супени лъжици дневно прави около 40 грама, така, че пакетчето се свършва за не повече от седмица."

Дорче, това инфо е важно за новите - всички останали си имат добри резултати дори  с 3 с.л. дневно и през трите етапа.  Аз не съм яла трици в ударния период, спазвала съм го 10 дни - резултатът ми /въпреки че не влиза в графа "успешни" Laughing/ не е по-добър от този на мацките яли по 3.с.л. трици от началото.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 17:53 от Орелия

Общи условия

Активация на акаунт