Кипърски брилянти + БГ диаманти (15)

• 26 584
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хоп троп...тук съм! Добро утрооо....!

Маатете, приятен полет! Желая на теб,Светли и мъжо всичко най-хубаво, късмет и здраве! Усмихни му се този остров и той ще ти се усмихне!  bouquet Хайде и ще чакаме включване!

Кати, последно в къщи ли  решихте? Ми аз ровя да направя поканки, ама ти нищо не казваш по въпроса.... newsm78

Аледора
, разбира се, че те помня!  Heart Eyes Много се радвам,че се включи и се надявам да не забегнеш пак на някъде...То и на Кати момците са почти във вашата възраст (е малко по-малко , де) и на Блонди щерката скоро ще е , така, че както виждаш "материал" за обсъждане има! Mr. Green

Блонди, поздравления за твоята  упоритост! Шъ го изядеш тоя гръцки с парцалките...

Жуже, де си бре душко?

Дани, за мен кафенце! Благодаря! Честито ти аватарче!

Гугунче
, честита месечинка!  Hug

Весел петъчен ден и до после! newsm51

# 121
  Кати6, съчувствам ти за тичането по организацията на рожденния ден на сина ти! Но пък това е хубав повод, така че си заслужава, нали?   bigdance2 Tada  bigdance2
Мен ме чакат същите сладки ангажименти, но в началото на ноември. Синовете ни се набори! Моят Алекс става също на 9. От както сме в Кипър не сме му правили чисто детски рож. ден, а много ми се иска. Все с приятелски семейства сме се събирали, а това не е особено детско май... Ти като вряла и кипяла в тези неща, какви варианти си опитвала и колко ти е коствало горе долу? Имам още малко време до събитието и правя разследване по въпроса  smile3530

# 122
Здрасти за днес и от мен!

Маатете, вярвам че вече си кацнала благополучно и сега тримцата със Светли и вашия тати не можете да се наситите едни на други на прегръдки и целувки.... 
Това което казваш че си осъзнала - как си влюбена в мъжа си и чувството е тъй силно както в самото начало, е прекрасно... Heart Eyes  Понякога Господ ни изпраща премеждия, които ни се струват несправедливи.., подлага ни принудително на раздели, които ни идват непосилно тежки.., но всъщност точно с тези изпитания Той ни дава възможността да проверим самите себе си, да погледнем навътре в душите си за да открием там отново онова,
което ни е най-съкровено... И точно това е най-големият дар, който Той може да ни направи - да ни даде шанс
да открием с цената на болката онова, което няма цена за душата... Hug

Катенце, разбирам какво вълнение те е треснало и какво тичане пада покрай подготовката на РД на твоя по-голям красавец... То гледам от подписа ти 7-8дни имаш само.., пък и като знам как всички го удрят на почивка в Кипър съботно-неделна Whistling.., два дни още отпадат да можеш да свършиш нещо.. Laughing.., та с две думи оправдана си за отсъствието.  Дерзай, махай по рожден-денските задачи, пък накрая вЕрвам ще почерпиш и нас - твоите мили дружки съфорумки, newsm03 smile3521  дето хич не сме ящни, пък още по-малко пием... Crazy hahaha Joy Joy

Дани, заплюх си капучиното душко - много мерси!

Муце
, тенкс за поздравленията по повод моята упоритост! Mr. Green ...Абе то да ти кажа, не знам дали това ми качество е от най-за поздравяване.., щото колкото ми е полезно в едни ситуации, дваж по-нездравословно ми иде в други.. #Crazy hahaha., ама такава съм си, кво да пра`я ----> запъна ли се за нещо ставам като доберман - заръфам ли, не пускам докато съдбата не ме тресне здраво с някое обстоятелство по муцуната smile3557 Joy  Това казано в по-общ план..,
а иначе гръцкиЙОт ще го изям с парцалите не ами.., ще го оглозгам направо Joy

Хайде на всички приятен петъчен следобед! smile3558

# 123
  • Larnaca, Cyprus
момичета аааа Hug как сте днес .....викам чакай да ви пиша преди да съм тръгнала по тренировки че после съвсем ще забравя Mr. Green
муцка кво да решим бе човек аз ако ги чакам да се решат чак догодина ще го правим та отсекох ........точка по въпроса ......рождения ден ще е в сряда на 22  Crossing Arms...да му се невиди и мъжкото ми съсловие не в събота щото ще играят анортоси и трябва да се гледа Mr. Greenне в сряда преди 18 щото не се правило преди рождения ден рожден ден... Mr. Green...не в неделя щото баща им има работа еееееее то кво остана още малко ноември да го правим ..........та така .........не се мъчи за поканите щото питах за да ги извадя на цветен принтер ми искат около20 евро за 20 броя а на мен ми трябват повече....тъй че написах вече текста на компютъра и направих схема къде се намира къщата ни щото ще е в къщи #Crazy #Crazyгорката аз ..... Shocked......ще имаме и клоун ......дано всичко да мине както трябва щото аз по такива събития съм голяяяяма паника ви казвам ooooh! ooooh!в смисъл че организирам всичко и до един час преди събитието съм абсолйютно на тръни но звънни ли се на вратата и дойде ли първия гост вече му отпускам края Party Party
дани 73 рожденни дни съм правила почти навсякъде но съм плащала във кипърски лири до сега и зависи и колко човека ще поканиш..........клоуна миналата година беше 80 кипърски ........рожден ден във боулинг е 5 кипърски лири на човек отделно плащаш за игрите .....само първата игра е включена безплатно ......аз в боулинга  ми излезе със две допълнителни игри 180 кипърски ама и доста хора имахме 18 деца и около 15 големи Naughty......отделно си предвиди разходи за торта .....от 11-25 кипърски лири......украса балони и сувенирчета  ще оставиш едно 20-30 лири там ако се улееш отвсякъде та така .......ще те информирам и за цени в евро но след рождения ........тази година смятам да направя катеринг т.е. да поръчам храна от един ресторант и да ми я доставят поставят маса със топли съдове и т.н. да видим колко ще искат Money Money Money
маатете трябва да е пристигнала щото снощи по новините нищо не казаха за бг мама с детенце издирваща съпруга си на летището Joy Joy....ще чакаме включване Peace
блонди има време за рождения ден чак на 22 ще го правя Peaceа почерпката задължително ще има ..... Peace..
но ще си помисля кога ще ви почерпя дали на 18 или на 22 Twisted Evil Twisted Evil
Айде до после  bouquet

# 124
Здрасти, мацки!

Като гледам здравата сте го ударили на живот.. Mr. Green..- почти не се завъртате в темата тия дни.., днес пък хич.., Whistling  само Катето се е отчела рано-рано... Мила и двата пъти да ни почерпиш - хем на 18-ти, хем на 22-ри,
все няма да те върнем Laughing

Аз наминавам на бързичко да ви кажа че съм качила пресни-пресни снимки в Кукунделата - от днес yes  Бяхме на разходка с Лора и реших да се възползвам от хубавото време да нащракам няколко пози... и макар че моята принцеса успя отман да ми скъса нервите с едни номерца.. #Silly., все пак успях да направя няколко кадара.., в т.ч. моя милост в новия ми шлифер.... Просто как ме виждате да пропусна да ви се изфръцкам... newsm03... Даже обърнете внимание какво нескромно заглавие съм изтипосала под снимката... newsm47

Е, хайде, приятен остатък от съботния ден и още по-хубав неделен!

# 125
  • Larnaca, Cyprus
ей ме на ама само с блонди ли ще си чатим днес Rolling Eyes
наминах към Кукундела ааа Блонди шлифера супееееер обаче на теб ти седи страхотно аз ако сложа такова нещо ще приличам на подвижна леличка щото нали не съм много висока  Embarassed
Мириам и твоите снимки видях що не свиркаш че си качила да изплакнем очо  Wink......малката голяяяяма сладурана   bouquet.......а яйцата еееееееееех веднъж се изказах за тях че са супер просто да го спомена пак и който не ги е видял да отскочи веднага Naughty
Айде девойки отивам да сложа дребните по леглата  Mr. Green..дано да не ме приспят но ако случайно се случи да ви пожелая приятно включване и писане който ще намине и лека нощ на всички останали Hug

# 126
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Девойки , къде зяпате тез снимки?  newsm78
Тъпа ли съм или ДА , но нищо не откривам тук. http://kukundela.multiply.com/  Laughing
Помагайте на блонди-бабка.  Embarassed

# 127
Ехо-о-о...

Здравейте момичета,

Блонди, завидях ти за разходката с малката принцеса... Жалко, че и аз не видях снимките, но щом Кати казва, сигурна съм, че изглеждаш страхотно с шлифера.
Кати, на тебе миличка съвсем не ти завиждам за напрежението което преживяваш с подготовката на партито, но пък онзи момент на блесналите детски очички, греещи от щастие и удоволствие...
Той си струва всички усилия...   newsm10
А на Маатете сигурно съвсем не и е до нас... И какво по-естествено от това...

Приятна вечер на всички!

# 128
  • Larnaca, Cyprus
добро утрооооо...... Hug
на тези които пишат и на тези които само четат..... Crossing Arms
баба Жабке и Павлинка снимките не може да ги видите защото сме ограничили достъпа и е само с парола тъй че ще питам и другите девойки ако са съгласни да ви пуснем паролката Naughty ако ли пък не ще гледате само отвън и ще си мечтаете..... Mr. Green..... Mr. Green
павлинка ако щеш ми вярвай обаче и до сега като се разпеят всички честит рожден ден преди да духне свещичките и ме свива гърлото на рев .....обаче дето викаш си права като те погледне един такъв доволен  Party Party.....спомням си сега като празнувахме миналата година рожденния му ден в боулинга вече свършваме и си тръгваме към колата а той нищо не обели цялата вечер да каже как е партито или да се оплаче н и щ о    и накрая вече милото вика .....Мамо това беше най хубавия ден в живота ми ........божеееееее едва се сдържах да не ревна само го погалих по главичката и го цунках .... Laughing Heart Eyes Heart Eyes
Днес е ужасно мързелив ден май и надали ще се включи някой обаче аз да си кажа каквото съм решила момичета прочетох че моя Тео обича много плодове и яде обаче се е изхитрил нещо и иска само пресни ябълки вчера и завчера му слагам едни малко устарелки от миналата седмица двечки бяха останали пазих ги за него Embarassed..и моля ви се в знак на протест ги изхвърли една по една на земята  #Cussing out...да му се и пилето а пък като му давам да яде пресни ябълки мнооого сере да му се невиди Sick Sick незнам какво да правя newsm78..дайте някаква идея..... newsm78

# 129
Добро утро,

Нека все пак да започнем подобаващо...

http://www.espresso-etc.com/images/coffee_10.jpg
/ малко се изложих с картинката Wink /

Аз иначе направо не мога да мисля.

Кати, представям си онзи сладък момент с твоето детенце...
Моето детенце също е везничка и реагира по- подобен начин в подобни ситуации... Само като застане до мен и ме прегърне и ме погледне с големите си сини очи и като каже едни страхотни думички... А на мен така ми става драго и мило, че се е почувствал щастлив...
Е, нека си пожелаем повече такива моменти, на нас и на всички останали момичета.
Кати, а за снимките не се притеснявай. То и не е редно да надничаме във вашия живот... Аз така или иначе малко се натрапих във вашата компания...

И сега нека пожелая на всички, слънчев и усмихнат ден, по възможност изпълнен с по- малко задължения и с повече време за вас...

# 130
Добрютрюююю! sun

Павлинката вече е направила кафенца разни... Аз пък тая сутрин правих за закуска палачинки... и си викам
"Е, не може да не нагостя и моите бг-кипърски дружки!"

Та сладко да ви е!       angel008            

Кате, много трогателно това дето си го разказала за миналогодишния рожден ден... Hug ------- Пък за твоя пернат хубавец кво да ти кажа... не е хич просто пилето newsm57  щом се е усетило, че искаш да го прекараш със стари ябълки Laughing  А че дриска много.. Mr. Green.., ми те пилетата са си дрисливи поначало, ама ако съвсем го е ударило на "рядко щастие" горкото, посъветвай се в някой зоомагазин - обикновено продавачите там са запознати. ---------  За паролата лично аз нямам нищо против да я дадем на Павлинката и бабка Жабка Peace.., нооо да си я имат само за лично ползване Peace /идеята нали е да си се знаем хората, които имаме достъп до албума, че си имаме доверие по между си, щото както беше споменала преди Тихери, какви ли не злоупотреби стават в нета със публикувани снимки Sick/

Хайде приятен неделен ден!

# 131
  Привет, моми ненагледни! Сядам и аз за малко пред компа да си пийна кафенцето /БРАВО и МЕРСИ НА Павлинката ЗА КОЕТО/.
Кати6, благодаря за изчерпателното инфо по повод рожденденските партита в Кипър. Аз имам още време да намисля как и къде ще проведем нашето. Сега се опитвам да убедя синковеца, че е добре и някое момиченце да покани от класа си...Обаче той - НЕ! Многа ни е силно мъжкото в характера бееее...няма оправия просто. Не съм споменавала май, но моят Алекс е Скорпион! Сигурно вече всички ми съчувствате, нали? Ужасно труден характер! Та така ...за сега с организирането на партито съм до "под кривата круша"! 

Весел и безгрижен неделен ден желая на всичкииииии

# 132
  • София
Добро утро мили момиченца... ммм..кафенце...палачинки....

Тук е пекнало едно слънчице...само за разходки! Mr. Green

Кати, дай на ТЕО малко шипки  ако е с разтройство. Поне на хората действа запичащо. Или пък както казва Блонди вземи питай в магазина. А смокинки пробла го? Пише, че много ги обичали пернатите от неговия вид.

За паролата и аз нямам против за баба Жабка и Павлинката, но нека да  е само за лично ползване!

Блонди, страшни снмчици си успяла да направиш!
На нашите снимки мен почти ме няма..щото снимам, де! Mr. Green

Сега ви оставям, че малко работа да свърша! Heart Eyes

Приятен ден на всички и много много усмивки!  bouquet

# 133
Здравейте момичета,аз от РД си ден не съм ви посещавала.
Гугунче,да ти е жив и здрав малчугана.Я кажи по колко ядете на едно ядене.На моя дзвер не му стигат 200 - 220гр.
Направо в чудо се виждам.И следобед немога да му дам само плодово пюре като другите,ми че то след 1ч.вече е зверски гладен.
Маатете сигурно е пристигнала и се радва на любимите мъже.Сега са заедно тримата и им желая цялото щастие на света.И повече да нямат трудни моменти.
Тук нещо много везнички има.
Аледора,да ти кажа само ,че аз имам и син тийнейджър.Вече е на 17,5год.- то се вижда в подписа ми.
Ето ви малко нови снимки на малчо.То баткото не мога да го хвана да се снима.Не обича.
http://www.bebealbum.bg/album.php?bebe=542
Гласуването за конкурса е от 27.10.08г.Ако не забравим до тогава може да дадете едно рамо.

# 134
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА,

Пожелавам на всички, седмица изпълнена с усмивки, приятни преживявания и много късмет...  newsm10

А ето и закуската:

http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/06/13/d01a5ebcd4.jpg http://i90.photobucket.com/albums/k268/Lenek2/Tazze-con-Cappucci … rint-C1203743.jpg

http://www.testriffic.com/resultfiles/6578Long_Island_Iced_Tea.jpg http://www.fotosearch.com/comp/dgv/dgv045/one-cup-of-cappuccino- … ew-~-72983871.jpg

http://www.catering-boston.com/restaurant-catering-images/fruit_cake.jpg
(е пак се поизложих с изображенията, но е от сърце... Wink )

Общи условия

Активация на акаунт