Кипърски брилянти + БГ диаманти (15)

• 25 969
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Жужи дяцата не ги мисли, ще оправим работата, мойто стеб а твоето с мен и така и въла сит и агнето цяло. Че ако и децата сменим мъжа ми ще вземе да зподозре нещо Wink.

# 106
Mомичеееееееееетаааааа,тук сам..
Няколко дена пак ме отнеса вятъра с моето малко момче.. baby_neutralАма колкото и да ви тажно пак сам туккккккк hahaha Joy hahaha Twisted Evil

Първо да поздравя рожденичката за празника с пожелания за много
рози по пътя и..

След това искам да кажа Матееееееееее чакам те ей..Ще чакам позваняване като се поасазнаеш.. Hug Лек полет и попътен вятър..  bigdance2

И за финал и аз да почерпя за малкия ми хубосник днес става на 7 месеца..мушморока му с мушморок smile3504

Айде мацки Наздраве.. и по малко че силничко,така казват де хахахахахааа Joy Joy Joy

# 107
Та това беше първия замисал, за реванш вземете си вместо бонбони по една.. Днес съм ларш хахахахахахха

# 108
Да ви е жив и здрав малкия бонбон, Гугунке.   bouquet   bouquet   bouquet
Мерси за почерпката.
За парите не разбрах как ще ми ги пратиш   Mr. Green

# 109
Добро утро мацки! sun

Еееее, разгиле днес успях да съм първа и да поднеса закуската, даже за претенциите на всяка съм помислила -
№1 е за диетстващите  badscale smile3560..., а №2 - за всеЕдните лами Joy нооооо в край на краищата вземете си от което ви се хареса!

1. ....... иииииии .... 2.  

Гугунче, да ти е жив и здрав 7-месечния вече юнак! А от това отлежалото ще си сипя довечера, мдам, няма да пропусна.

Хайде до по-късно и лек ден на всички!

# 110
Добро утро и от мен .
Гугунче да ти живо и здраво детенце и много да ви радва! Със сигурност ще ти се обадя! Моля те да ми изпратиш телефона си на ЛС същото важи и за Дани. Кой друг живееше в Лимасол newsm78. Много ама много ще се радвам като кацна да си имам дружки Hug. Така преди ми беше много кеф Цвети като ми се обади и после редовно се чувахме само дето така и не успяхме да се видим.
От питието аз още сега ще си сръба нищо че е 8:30 ама на мене ми е простено Mr. Green.
Блонди мерси за закусчицата Hug. Като знам днес колко рабоита имам ooooh! лошо ми става. Ама все пак и ноща е пред мене Mr. Green така или иначе надали ще мога да спя Laughing. Хайде стига толко от мене за сега и както казва Миглена Ангелова един чудесен и стремителен ви желая именно днес!

# 111
Маатете, глей`ся душко, кака ти Блонди да те светне.. Wink.. За многото работа дето трябва да свършиш днес, сигурна съм че ще успееш да се организираш... Обаче правиш-струваш, най-горещо ти препоръчвам да опиташ да поспиш довечера за да си отпочинеш и да си росна утре.., щото за тая нощ не знам..., ама за следващата със сигурност няма да ти се отдаде да се наспиш, а и ще ти трябват свежи сили предвид голяяяямото "наваксване", което те чака с мъжО.. Whistling.., ако ми схващаш интимната мисъл... smile3521 luvbed

# 112
Блонди, страшна си Hug. Тзи нощ понеже ми е последна преди полета ще мога да спя спокойно, няма страшно. Багажа вече е готов. Има само още две три неща да добава но това ще стане в последния момент.

# 113

---------- Пък за това "пу" съм тръгнала да се изяснявам и споря, че има разлика дали е с ударение или без, щото на тая разлика ми се заостри внимание от речника, а също и от разговорника дето го имам...- при изговор тоя нюанс не се долавя, ама като е написано черно на бяло.., та затова съм се запънала.., пък и нали съм си тъпо и упорито - зодия   animal085..., а освен това съм и нереализирал се адвокат..  umnikuu.. и ми е заложено обстоятелствено да изяснявам до дупка... Crazy hahaha - абе вироглавщина от всякъде... Whistling  Ама тя Катето не ми се сърди.., нали душице Hug

Да,права си! Когато е с ударение се превежда в смисъл на Къде?, без ударение= който,която,където Wink чак се учудвам на себе си колко знам, но след 18 год.брак тук и 2 девойки на 15 и 11 все нещо ти остава явно в главата Simple Smile

Някой спомена,че ме помни,та да уточня ,че май писах нещо си в 1та тема,но не продължих поради липса на свободно време,надничам отвреме навреме, но интересите ми клонят към тийнейджерската тема,въпреки че и там не съм се обаждала скоро Embarassed

# 114
Бре мацки, бре диаманти, бре брилянти, де се дянахте днес???
Га`че бомба паднала...... Бива ли такова нЯщо - нали трябва подобаващо да изпратим Маатете... 
Аз специално за това се включвам ----->

Мила ми Маатете, пожелавам ти спокойни последни часове на родна земя... и много опияняващо-емоционални първи часове утре на кипърска...  Лек полет и попътен вятър към този дългоочакван миг, в който ще се слеят
твоите "тук" и "там"!

... и я да му цапнем по едно за отскок  Wink...      

Аледора, отново мерси за помощта!  bouquet  Май Кати спомена че те помни от първата тема, ама аз се насосах малко по-късно, та затова нямам спомен за теб... Но щом цели 18г. си там, със сигурност може да ти се разчита за езиковите въпроси. yes  Та наминавай де, да не тормозя само Катето с граматически загадки... smile3560

# 115
aledora  едната ти щерка е тийн вече а на другата и предстои нормално е да имаш инетерес към тийн темата. Винаги обаче си добре дошла при нас, надявам се по-честичко да се включваш.

Хайде бе хора къде изчзнахте всички? Сама да си се гърча а?

# 116
Здравейте на всички,
Деси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици... Бъди здрава, усмихната и много щастлива!  Tada
guguna, да ви е здрав и много щастлив бебчо (макар, че 7 месеца си е вече сериозна възраст)... Много да ви радва и да ви прави все така щастливи, като мигът когато се е родил!
TheNMaster, много здраве и късмет и на твоето мамче...
maatete, а на тебе миличка искам да пожелая да изживееш прекрасни моменти заедно със семейството си! Бъдете много щастливи... Ако blondy ми позволи, тя всъщност каза всичко, което бих искала да ти кажа и аз, но с повече стил и емоция от колкото аз бих могла...
Приятна вечер на всички!
И моля тези които не споменах да не ми се сърдят...

# 117
ДобрЮтро Mr. Green. Ранобудна съм аз Wink. Снощи си легнахме рано и в 03:00 аз съм ей така Shocked. Ще доуправя каквото им, ще закусим и хващаме пътя. Най- интересното, е че в момента нищо не чувствам. Всички емоции, които бушуваха в мен се изпариха в решаващия момент. Сега остана само любовта Blush. Не знам дали съм ви казвала но ще ви го кажа сега.
Всичко лошо, което изживахме в Кипър (а то не беше малко) е било за добро. В момента аз съм влюбена Blush, не в кой да е а в собствения ми мъж. Влюбена съм така като когато се запознахме. Благодаря на Бог, че имам шанса да изпитам тези чувства отново и то със същия мъж. Това не е малко. Женени сме от почти 7 години и да го изживеем пак е прекрасно Hug.
Сега благодаря на Бог за всичко лошо дето изживяхме за да разберем колко много значим един за друг.
Павлинка приемам пожелания като и твои Hug.

п.п. Не знам дали още днес ще успея да ви пиша но за утре ще се постарая Peace.

# 118
   Привет на всички! Малко късно, но искам да пожелая на Маатете късмет и мнооого щастие без излишни нерви в новият и живот на острова на любовта! Тя сигурно вече чака на летището...Утринта в Кипър е страхотна! Очертава се един хубав слънчев ден , като повечето тук. С 2 думи, Кипър приветства Маатете!

А на всички останали, желая лек и успешен петъчен ден (най-хубавият ден от седмицата, нали) като ви черпя по кафе, чай, капучино и т. н.

който каквото предпочита! Заповядайте!

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 08:32 от dani73

# 119
  • Larnaca, Cyprus
добро утро ...... Hug
тук Кипърски брилянт Кати......се явява ......къде сте мои прекрасни БГ диаманти..... Hug
момичета ще ме извините но ме е хванала една пред рожденна треска хич не ми е до БГмама-форум направо не мога да се съсредоча....та ще правя парти за големия в къщи та тичам да видя да подбера да избера най най доброто и съответно не толкова скъпо.....все пак да не се изхвърляме ще става само на девет на мама калпазанина.... Naughty.....та ако отсъствам тез дни моля да ме извините... Embarassed...забравих и предстартовото броене дори Embarassed
маатете днес пътуува ..... Peace...пожелавам приятен полет леко кацане и хубави емоции този път  bouquet
аледора да да аз си те спомням да да обаче така да се загубиш ааааа сърдя се Crossing Arms..тука по честичко то тинейджъри и ние сме били ...и съвети даваме и дори за неудобни теми си говориме тъй че помощ всякаква при нас ще намериш Peace....а в кой град беше да не ровя newsm78......пък за тва пу дето спорим я дай някой пример да се изясним щото доколкото знам сега от сина ми на всички думи се поставят ударения ..... Peace
дани73мерси за кафенцето да да приятна сутрин е днес ще е хубав ден също ....... Peace
гугунка да ти е жив и здрав юнака ама ти за всеки месец ако ще ни черпиш лошо ще ни научиш Naughtyще се пропием тук съвсем #Crazy

Айде оставям ви че трябва да ходя и на работа ...муцка къде си бе човек newsm78

Общи условия

Активация на акаунт