Кипърски брилянти + БГ диаманти (15)

• 25 961
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Маатете,дано не прецакат нещата с тия необажданици... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ПУ-ПУ-ПУ...Дано няма проблеми! Лично не става ли да си вземеш билетите?

# 91
Мастерче за какви необежанци говориш? Аз искам само електронен вариант на билетите да ми пратят на пощата. Самите билети си ги взимам при чекирането на багажа.

# 92
Мастерче за какви необежанци говориш? Аз искам само електронен вариант на билетите да ми пратят на пощата. Самите билети си ги взимам при чекирането на багажа.
hahaha Joy hahaha Joy
НеобаЖданици  hahaha hahaha hahaha ....Че не се обаждат....Ясно де...

# 93
 doh много съм зле ooooh!. Бясна съм черно ми е пред очите и явно за това чела, недочела... Mr. Green

# 94
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не се притеснявай.Всичко ще е наред!

# 95
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не се притеснявай.Всичко ще е наред!

От твойта клавиатура на Бог пред очите.

# 96
Здрасти, мацки!
Малеееее, днеска съм се сбъркала от тичане.. #Crazy.., чак сега сядам пред компа... и да ви почвам по ред на номерата:

Деска, ЧРД!
От сърце здраве, щастие, късмет и...  txtloves !

Маатете
, голяма нерва те гони бе, душко.. Mr. Green.. Споко, че каквато си емоционална натура и както си я подкарала, ще вземеш да припаднеш от свръх-вълнения баш на летището smile3544... и ще си изпуснеш дългоочаквания полет Joy  Сериозно, представям си как ти галопира вече пулсът два дни преди отлитането, ама стига се шашка... Веднъж като попаднеш в прегръдките на мъжо и ще видиш как всичките ти тревоги ще се стопят по-бързо от априлски сняг Hug

Блонди в първия момент си помислих че нещо не си  дочула добре затова си доиздокарах думата както си мислех че е правилната Heart Eyes...ама виж че Аледора и друга подобна пуска я виж за по сигурно за какво говорим за да не те объркаме съвсем Mr. Green
А това Пу.....дето го разнищваме не мога да му сложа ударението аз не мога да го открия на клавиатурата да му се невиди иначе винаги значи едно и също .....Къде
Катенце, абе за нанайсти път ти казвам, че аз нищо не превеждам само по слух - всички думи за които питам ги копирам и пействам директно от сайта с текстовете, т.е. няма начин нещо да не съм дочула, щото не разчитам на слуха, а на написания текст... И освен това, извини ме, че споря /то много ербап вече взех да го давам с тоя език Crazy hahaha/, ама това "пу" без ударението според речника се превежда като "който, която..." и т.н./провери ако не ми вярваш/ и съответно проблема не е че на твойта клавиатура липсва ударението.., защото все в тая същата песен на някои места "пу"-то  е със ударение, а на други без ударение, следователно се прави разлика в значението на думата и веднъж е "къде", веднъж "който/която"... Уффффф ooooh! дано сега си ме разбрала...

Апропо, Аледора, мерси за помощта и добре си дошла в темата ни... Ако ти хареса тук, наминавай.., пък можеш и да ни се представиш по-така.. Whistling.., щото тука всички сме от категорията "Мара подробната" Laughing  и искаме да сме възможно най-осведомени blahblah

Мириам, чакаме първата фотосесия на малката балерина Мария в пълния й танцов екип! babydust7

Жужонкеееейййй, де изчезна бре майна? Wink

Такаааа, сега ви оставям, че е време да спретна нЕква вечеря... cook

Приятна вечер на всички!

# 97

Хайде душици,аз вече почвам.
Ам чи то си е за опиване с тез годинки,пък се чувствам на 25.
Наздраве и лека вечер.
Благадаря за пожеланията и си сипете по едно -две -три ,кой колкото може да носи.
Ако има проблем с поръчката пишете,ще пратим друго.
 Hug

# 98
Наборе,наздраве! Хубаво да си изкараш тая вечер!  Hug Hug Hug Hug

# 99
Блонди, права си много съм емоционална (даже прекалено). С тая моята емоционалност и с всички гадости дето съм изживяла честно казано не знам как така съм все още с всичкия си (или може би не съм newsm78 то кой луд си признава че е луд Mr. Green). Иначе на летището няма да припадна споко Peace. При мене е зле, когато чакам нещо да се случва, когато нещото започне да се случва по-спокойна от мене няма!
Иначе мисля, че Катето е права пу паисе- къде отиваш, пу исе- къде си...
Така си мисля може и да не съм права щото съм много зле с езика.
Кажи татко ти как е, изписахо ли го от болницата? И не дей да си мълчиш а си кажи къде тича днес?!
Деска и питието и мезето както си му е реда си ни сервирала. За твое здраве ще се чукна днес с домашна скоросмъртница. Пожелавам ти приятно изкарване на празника  bouquet.

# 100
Брях че съм чевръстаааа - сварих наготвих, дЯтИто си нахраних, та пак сколасах да ви навестя..., ама то е щото съм като куче и от далеч ги надушвам пиячката и мезетата... Mr. Green

Дескаааа, страхотна почерпка... Хайде наздраве, newsm24 - вдигам тост за твое здраве... Много весело изкарване ти пожелавам тая вечер!

Блонди, права си много съм емоционална (даже прекалено). С тая моята емоционалност и с всички гадости дето съм изживяла честно казано не знам как така съм все още с всичкия си ..............При мене е зле, когато чакам нещо да се случва, когато нещото започне да се случва по-спокойна от мене няма!
Маатете, идея си нямаш колко си приличаме с теб.., само дето аз те водя с едни 10 години във възрастта.., значи прай`си сметка колко те водя и в лудостта... Crazy Joy Joy
---------- Пък за това "пу" съм тръгнала да се изяснявам и споря, че има разлика дали е с ударение или без, щото на тая разлика ми се заостри внимание от речника, а също и от разговорника дето го имам...- при изговор тоя нюанс не се долавя, ама като е написано черно на бяло.., та затова съм се запънала.., пък и нали съм си тъпо и упорито - зодия   animal085..., а освен това съм и нереализирал се адвокат..  umnikuu.. и ми е заложено обстоятелствено да изяснявам до дупка... Crazy hahaha - абе вироглавщина от всякъде... Whistling  Ама тя Катето не ми се сърди.., нали душице Hug

# 101
Хоооооооооопппппп Дзяяк
Деси,душице   Hug    честит рожден ден Да си ни жива и здрава.Много радост,много късмет ,щастие,любов.........всичко най-прекрасно ти желая. newsm18  bigdance2 Tada  ura newsm59 Благодаря за прекрасната почерпка.Весело изкарване и утре да кажеш какви подаръчета получи   bouquet
Блондич, тук съм пиле златно.Хайманосвам.Купих си ботушки  Joy Joy Joy bowuu червени БОРДО    Wink Joy Joy Joyравни,стилни,класика в жанра  Joy Hug Начесах си крастата.Гледам Биг Брадър и чета коментари,затова малко ме е хванала липсата.
маатете,и аз така много съм импулсивна  но в най-напрегнатия момент някаква клапа ми пада в мозъка и ставам спокойна,мисля и владея положението .Утре ще те изпратя подобаващо.Уффффффф на мен пак ми се пътува на някъде  ooooh!  много се застоях в Пл-в ама няма мърдане с градинката на Васко.  Tired Затова да знаеш,че благородно ти завиждам,че потегляш  Blush Blush Blush
Мастерче,   да ти е живо и здраво майчето и татенцето.Ти сега да не им докараш някой инфаркт на хората.???????Но това с една корделка на главата НЕ е лоша идея....... Hug Аз бих го направила  Joy Ама гледай да е по-голяма горе ---долу,като пътен знак  rotfImbo Hug

# 102
Блонди възможно е още повече, че имаме сходни съдби до някъде. А за това "пу" няма да споря щото не съм много знаеща. Едно обаче ще ти кажа... Преди да тръгнем за Кипър си купих самоучител и то за не малко пари. Като отидохме и мама го прегледа (тя знае гръцки и още няколко езика перфектно) на всяка страница имаше по няколко грешки.Не казвам, че и в твоите речници е така, казвам само, че всичко е възможно.

Жужка ми то така май е по-добре. Да изкара човек нервите предварително и в решаващия миг да е спокоен и уравновесен. Що ли и на мене не ми се пътува така? Да се сменим искаш ли ? Мъжа ми малко ще е очуден на летището #Crazy, сигурно ще реши, че съм минала през пълна промяна Mr. Green. Толкова много съм пътувала, че ми е писнало вече. Искам да направят едно летище и в Берковица, ми така де от Б-ца до Сф. са 2 часа а то Сф. до Кипър пак два часа. Е честно ли е?!

п.п. Абе Люсианчето нещо липсва. Някой чувал ли се е с нея? От доста време не е писала Thinking.

# 103
...... Ама гледай да е по-голяма горе ---долу,като пътен знак  rotfImbo Hug

Само как ще се събера в колата с тая фльонга.....

# 104
Люси   ще и се обадя малко по-късно да я видя как е.Аз с тоя Биг Бр. изперках........  Crazy
маматете   Joy а ти да дойдеш у нас  Joy  -----ами  newsm78 дяцата   Joy  Joy Joy Joy
мастерчеееееееее,    Joy  ти ще я приготвиш------------------------ за дружка по пътя ще я сложиш на предната седалка ,и после в асансьора ще се стЪкнеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт