Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
-
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
-
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
-
Каква е историята, разкрита в гръцкия текст на песента, която беше публикувана?
-
Какво означава "όδευση" в гръцкия текст на песента?
Значи не сме си пропиляли времето в учене напразно... 
Писали сме едновременно...

...а ти предполагам че момченце ще искаш

... та докато не е изчезнал пак...
.. Но пък
.. - просто моят брат тоже се казва Свилен
....,
- да намалим напрежението

знаеш как да ме разсмееш ти ах Блонди блонди

пък и нали съм Мара подробната така де да поразпитаме всеки нов член преминава през един вид тест на истината 

Пък че си спокойна, това е супер.., особено е важно като става въпрос за шофиране. 
.., че и млади хора - смятайте под какъв стрес е животът в нашата мила татковина 
и аз "отнесох плувката" като коте на дивана! Синковеца.....какво да ти кажа...вятър го вее на бял кон него! А аз съм все така
! Тази седмица отговорник по образованието в къщи е мъжо, аз съм 2-ра смяна на работа! Така, че отпочивам от уроци, съчинения и математически главоблъсканици! 
Парти не е имало още, значи замярването с торти предстои
...Айде ти се на ред и сипи по едно като за начало! Предлагам да пийнем кафенце, а?
От мен пресата