Кипърски брилянти + БГ диаманти (15)

• 25 980
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • тук и там
Добро утро мили,мои момичета!
Ще се радвам всички днес да сте  здрави и в добро настроение.Все пак е почивен ден.
Блонди,бях писала преди,затова не споменах.Моят калпазанчо вече е на 30 год.Ама много точно го определи.Казвам така,защото още не е женен и само за това го айкам.До сега имаше оправдание.Изкара висше образование,сега записа второ и едновременно с това ходи по изпити /полицейски/.Вече е назначен във Варна и чака да му се обадят от кога да започне.
Иначе е много добър и раздаващ се,което не е много хубаво.
Муци, незнаех,че си сестра на Кати.ЧРД на племеничето ти,макар и на патерици,но е от сърце.
Блонди,кураж и търпение мойто момиче.Ще видиш,че всичките ти притеснения ще са били напразно.Стискам палци всичко да е наред.
Люсиенче,Честита ти нова служба.Да си я работиш с мерак и да ти е добре заплатена.
Благодаря на всички ви за поздравите към сина и за това,че отново ме приемате.
Извинете ме,ако някъде не съм точна.Ще наваксам.
Желая ви лек и усмихнат ден!

# 211
След тридневни титанични борби със снимковия материал, сега ще пробвам дали нещо се е получило.  Силно ще се учудя, ако съм успяла (в предвид техническите ми способности). Но, първо - Кате, да ти е живо и здраво детето и много, много да те радва! А на теб, Муци, солидарно - здрав и красив племенник!
Доли

# 212
Добър вечер мацки!

Днес както се предполага почти нулева активност...

celestin, душко титаничните ти усилия са дали титаничен резултат Mr. Green - в смисъл че аватарът ти е с титанични размери Joy Joy  и за да се види трябва да се сурка плъзгача отдолу. Whistling  Ся да не се обидиш нещо че те бъзикам.. Rolling Eyes.., че още сигурно не си ни свикнала на майтапите.., ама съвсем приятелски се будалкам Wink  Уви идея нямам как можеш да намалиш размера на снимката за да има аватара ти по-приемливи размери.. newsm78.. - блондинка съм все пак! Laughing Ако някой може да обясни то това е Муцето yes

Бабче Мими, ти миличка може и да си споменавала преди за възрастта на "калпазанчото" hahaha.., ама по онова време се изсипахте туканка на наведнъж цяла чета бабки-КГБейки..  Mr. Green .. та не съм насмогнала явно да ви запомня всичките с прилежащото ви домочадие... newsm19 newsm63  ----------  Да ти кажа, доста се посмях като прочетох за "айкането"да го жениш твоя 30-годишен левент.., особено описанието дето си му дала след туй - баш като сватовническа реклама да му правиш Wink Joy... Ами уви тука жена едва ли ще му намериш  smile3560 -
само тринки моми сме /ако не греша/ - Моя милост, Муцката и Мастерчето.., от които само Мастерчето си е баш-момЪ, щот` с Муцанката двете си имаме по едно чаве newsm06.., пък аз на сичкото отгоре съм и парясница... Joy Joy ----------- А, и друго да ти кажа - чак сега забелязвам че си с местожителство Кубрат - градът на Лили Иванова.., та да те "черпя" с една нейна песен, само че в кавър-вариант който страшно харесвам... /ако се повтарям с поздрав от преди няколко месеца шЪ мЪ прощаватИ моля! fiuuuuuu/

http://uk.youtube.com/watch?v=be-ZSAqDhlY

Лека вечер и успешна нова седмица на всички!

# 213
Еееее, аз докато пиша и celestin си оправила размера на аватара - браво маце!  bouquet
Страшно сладки сте и двете с щерката! Hug

# 214
  • тук и там
Здравейте милички!
Аз май ще полягвам,но първо да ви пожелая лека нощ,да изгледам един филм и.... нани,нани.
celestin,много хубав аватар.Много сте хубави и двечките да не ви е уруки пу,пу,пу.
Блонди,благодаря за клипчето.Отдавна не бях го слушала.Между другото аз съм от Русе и съм Кубратска снаха.
Та така.Да си кажа правото,аз съм си такава-открита и всичко си казвам.Нямам задни мисли бе човек.Нали сме си за това да споделяме/поне аз така си мисля/.А за калпазанчото има си,ама не ще да се жени и за това ме е яд .Казва,че като отиде във Варна-тогава.
Пак да кажа имам и по малка дъщеря,която е женена в Бургас.Завърши международен туризъм,но още е в майчинство.Работата и е в Несебър в един от хотелите. Имам и  внуче-Петя,която на 8ми декември ще навърши 3 годинки.Много я обичам, но я виждам от ваканция,на ваканция.
Е, утре пак ще намина.
Лека нощ и сладки сънища.

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 23:18 от baba mimi

# 215

Кате,да ти е жив и здрав рожденника.Весело детство му пожелавам.
Много радост и веселие.

Това за мама.
Муцка,честито ти рожденниче-племенниче.
Сори ,че пиша малко сковано,но ще лягам вече.Каталясах от хайманосване.Ходихме до Хисаря днес,после минахме през бабите и се прибрахме одеве.
Бабо Мими, и на теб да ти честитя със закъснение.ДА ти е жив и здрав и скоро да те ощастливи със  снаха пък и внучета после.Да имаш какво да правиш де.Снимки, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229570&pid=8388703,след тази са снимките от Хисаря.
Лека нощ.

# 216
Господи, какво става с мен?! Достигам изумителни върхове! Не стига, че успях да си сложа аватар, а в последствие успях и да го намаля до поносими размери! От кипърския въздух ще да е.
Момичета, да приложа и малко инфо към снимката. От Варна съм, сега живея в Лимасол със семейството ми, което включва един (само един, за съжаление) съпруг и едно (само едно, пак за съжаление) детенце.Дъщеря ми се казва Селестин, от нея съм чопнала името. На почти пет години е, в края на ноември правим юбилей - първа 5 годишнина.
Адвокат съм в една корабна компания в Лимасол, мъж ми също работи в шипинга. Сега чакаме детето да стане на пет, за да го вкараме и него в бизнеса. Да почва да печели, че животът е скъп. Дойдохме в Кипър преди една година, което не е толкова интересно. По-интересното е, че преди това четири години живяхме в Кирибати - малък остров в Тихия океан. Та така - от остров на остров и то все с буквата К в началото на името. След Кирибати и Кипър, планирам следваща дестинация - Карибите.
Още веднъж - много ми е приятно да съм сред вас и на всички ви желая нова седмица - нов късмет!

# 217
Добро утро..Как сте сладки..?
Да сервирам първо полагаемото..

Искам да поздравя макар на патерици,ройденика на Кати.Да ти е живо и здараво дтенцето и много да те радва..

celestin Ама наистина много хубави с малката.Снимката каде е правена в" Коста кафе"ли?

Мате каде се губиш мила,чакам дасе чуем,пратих ти на лични телам ми..

ДЕска пратих ти на лични скайпа ми,ама ти неми отговори,получили го?

Блонди,качила си нови снимки ж КУКУНДЕЛа,много си хубава..Ама ти с всеки изминал ден се разхубавяваш все повече..  bouquet

Бягам засега аз,че ще водя малкия при педиатарката,за консултация..Чаооо за от мен Hug

# 218
celestin ооооооо още един съгражданин..Явно все ни дарпа към морето,то си ни е в кръвта.. Joy Joy Joy

# 219
  Здравей и от мен, Селестин! Аз също съм в Лимасол. Харесва ли ти тук? Не си споменала на колко годинки си...ако не е тайна де. А, и съпруга ти ...българин ли е? Пак ако не е тайна деее  smile3521...Нямам си работа и аз, та задавам неудобни въпроси  newsm03
   Ох с това мое любопитство, забравих да поздравя всички съфорумки и да им пожелая лек и спорен ден!
   Гугунче, с това голо кафе няма да се разберем...дай да сложим и нещо за хапване на масата, а? Айде аз ще се погрижа...

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 09:36 от dani73

# 220
guguna, набито око имаш! В Костас кафе сме се снимали, преди две недели. А тази неделя ни водиха в едно кръчме в планината, под Платрес. Мисля, че селото се казва Пали Педи или нещо такова. Всъщност, за ПЕДИ съм сигурна - такова име не се забравя. Ресторантът е на една словачка, сервират домашна кухня. Възхитена съм и ви го препоръчвам, ако имате път към ...Педи.

# 221
Скъпа Дани, Не се притеснявай да ме питаш, нали знаеш, че всеки обича да говори за себе си : Embarassed:
Скоро навърших 40 годинки, да съм жива и здрава! Но, честно казано, на акъл не си давам повече от 12 годинки.
Мъжът ми е българин, казва се Свилен и ще му стане много приятно, ако разбере, че говоря за него с още Н-брой жени. И двамата сме варненци, но след това 6 годишно миткане по света, вече имаме проблеми със самоиндитификацията - от време на време и на нас не ние е ясно от къде сме. Дъщеря ни е микронезийка по произход, а от миналата година - българче по паспорт.

# 222
  Е. няма нищо лошо в това ваше миткане, Селестин. И ние не сме в България от доста време. Та поради тази причина, тук се чувстваме повече у дома си май. Здраве да е! А какво точно значи микронезийка  Embarassed Embarassed Embarassed???

# 223
Здравейте пак от мен Hug.
Първо на патерица да поздравя рожденниците!
Кате да тие живо и здраво момчето и да е много, много щастливо  bouquet.
Баба Мими честит рожден ден и на твоя син да е жив, здрав и пак много щастлив  bouquet
Амаче клишета ooooh! но какво да направя като това са най-хубавите пожелания за мене Peace.
Блонди какво става с татко ти още ли не са го изписали от болницата? А ти как си?
Лшсианче (на тая клавиатура я няма оная буквичка дето е след "Л") ще ти звънна душко но няма да е веднага, че телефона ми е празен. Идните дни задължително обаче. Хубава новина казваш Peace това означава ли, че няма да се местиш в Лимасол?
Селестин добре дошла в темата. Надявам се често да пишеш а пък може и да се видим. Аз нали съм загоряла за българска реч Embarassed.
Гугунче аз писах в Събота днес е понеделник и чак сега се вклшчвам ще ти звънна и ще се видим Hug.
Дани да знаеш, че не съм забравила и чакам да ми се обадиш Hug. Би било много хубаво да си направим една голяма българска среща Party.
Със сигурност пак съм изпуснала нещо и някоя за което се извинявам Embarassed.

п.п. Това е моят номер за всеки, който иска да ми се обади 99906457.

# 224
Микронезийци са жителите на тихоокеанските острови, влизащи в състава на Микронезия. В нашия случай - Кирибати.
А Лимасол много ми харесва. Може би четирите години  далече от цивилизацията, в Кирибати ме научиха да виждам предимно хубавите страни на живота и да игнорирам (или поне да се опитвам) неприятните.
Тази година, прибирайки се от отпуска в България, изпитах много странно чувство на летището в Ларнака. Усещане, че се прибирам в къщи.Чак се засрамих. Но от друга страна, не зная вие от кога не сте се прибирали. Обаче такива невъзможни човешки отношения, каквито сега битуват в нашата татковина, никога не е било! Точно на третия ден от прибирането ми във Варна, вече бях стресирана и бясна.

Общи условия

Активация на акаунт