Кипърски брилянти + БГ диаманти (15)

• 25 983
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
   Блонди, като чета за твоите терзания и се сещам...наближава месец ноември...не знам да се радвам или да тъжа. През него са станали няколко значими за мен събития...Това са рожденните дни на моите 2-ма мъже/ син и съпруг/ и смъртта на татко/страшно ми липсва, когато той почина, аз бях тук без виза и не можах да си отида за погребението/ и един много близък семеен приятел. Желая ти от все сърце положителен развой на събитията около теб!  newsm17 И извинявай ако съм те натъжила!
  П.С. Благодаря на всички, които откликнаха на моя служебен проблем! Май се зарадвах и похвалих раничко...днес уволниха една колежка-кипърка при това! Смятам, че тя е несправедливо изгонена и натопена от въпросната кучка, с която аз имах проблем...Така, че очаквам нови "изпълнения" в най-скоро време! А между другото ...кучката сега ми се пише "първа приятелка"!!!

# 196

Айдееееееее народееееееее на закуска.
Пак ви е хванала липсата.
ААААААа стига бе хора.
Ставате несериозни, с изкл.на тези с важни причини и дела.

# 197
Добро утро, милички!

Заповядайте на закусчица "ала-Блонди",в която се набляга на сладките изкушения!smile3521

Вчера следобед са изместили татко от интензивно в нормалното кардио-отделение.., та се надявам че наистина нещата вървят към подобрение, макар и да е още твърде рано да се правят категорични изводи...

Дани, миличка, не се тревожи, че си ме натъжила по някакъв начин... Аз тоя товар си го нося в себе си поначало - просто реалността в която живея е такава /нелека/ и аз се опитвам да я оценявам обективно... Може би заради това толкова трудно и рядко си позволавам да възлагам някакви лични надежди за бъдещето... и може би заради това толкова тежко изживявам, когато съм си позволила все пак в мен да покълне някаква надежда, но нещата тръгнат да претърпяват сътресения... ------------- Относно твоята "нова приятелка" Twisted Evil  на работното масто, нали знаеш какво се казва за змията в пазвата... Но вярвам, че ти след като веднъж си й сърбала попарата, винаги ще си на щрек за нови изненади от нейна страна.., а има и една друга мъдрост "Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо!" - та така, след като е започнала да ти се увърта, явно е преценила че си сериозен противник, който не може да бъде елиминиран чрез преки конфронтации.., но сега ще се усуква около теб и вероятно ще дебне сгоден случай да ти забие нож в гърба... Не искам да ти навивам манивелата, ти и сама си казваш че е кучка, просто не се отпускай и винаги бъди с едно на ум спрямо тая "прекрасна личност".

А, докато лея мъдра мисъл Mr. Green   Деска сервирала закуската.., ама нищо де, моята е по-различна и така в комбинация на повече хора вкусовете ще са задоволени... Grinning

На всички пожелавам усмихнат уикенд! Kissing Heart

# 198
Ха Добър ден и от мен  Hug Закуски и хапване да иска човек  bowuu  chef bowuu Блонди,Деси,   Merci beaucoup
    bouquet

# 199
  • София
Здравейте!

Чудни закусчици!

Блонди, това е чудесно!!! Дано така позитивно пордължават да се разиват събитията.

Дани, подкрепям напълно Блнодичка за колежката ти.
Гледай си работата и не се поддавай на такива върти опашки!

Жужиbouquet!

Хубав и слънчев ден на всички! Grinning

# 200
Здравейте милички Hug. Ние сме по-добре оправяме се, аз обаче още съм със страшна кашлица. Остави това ами и от антибиотика получих диария Sick и ми писна вече. Щастлива съм че вече сме заедно обаче по цял ден умирам от тъпотия. Седя на балкона и  гледам морето и хората по плажа а аз не мога и краката да си топна. Има само две неща дето ме тормозят... правенето на нищо цял ден и мравките. По няколко пъти на ден мия плочките и гадовете пак се разхождат #Cussing out.
Сега съм в друга зала и интернета е по-добър, миналия път беше ужас! Дани е права само цената му ЕКСТРА. Скоро не се очертава да имаме интернет вкъщи щото за момента не можем да си го позволим. Ще се включвам от време не време от някоя зала и така.
Дани вече ви е казала, че се чухме с нея, аз бях малко неадекватна защото ми беше лошо а и все още се чувствах като изпаднал германец Mr. Green.
Дани много се надявам скоро да се видим , ще ми е адски приятно Hug. Като се разхождаме с Светли по алеята на плажа съм станала като лешояд Rolling Eyes постоянно се оглеждам и ослушвам да не би да видя някъде български джапанки или да чуя българска реч Embarassed.
Гугунче имам едно лично дето още не съм го погледнала дано е от теб? Сега ще погледна и ако е от теб и си ми пратила номера ти ще ти се обадя Hug. Казваш, че живеете близо до морската градина да не говориш за палмовата градина? Ние днес почти стигнахме до нея но се отказахме защото преди това се разходихме из туристерията и бяхме изморени. Дано да сме наблизо и да можем да се виждаме често.
Много се извинявам, че не мога да ви обърна по-голямо внимание обаче бързам ли бързам, да пиша, че накрая ще ми избият зъбите tooth.
За сега толкова от мен скоро пак ще се включа. И да знаете, че няма да ви забравя Hug!

# 201
Еее, нямам съобщение! Гугунче не се скътавай а си давай номера, че аз моя не го знам и не мога да го напиша тук иначе нищо не ми пречи.

# 202
Ето ме и мен.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229570&pid=8388703
Най-после двамата братя на една снимка.
Правих им снимки вчера с разни мотиви по тях и това е единия от резултатите.

# 203
  • тук и там
Здравейте мили момичета!
Отдавна не съм ви писала,но от два дни ви чета.Надявам се,че нямате нищо против да наминавам от време на време.
Деси,това твоите дечица ли са?Големи сладурани да ти са живи и здрави.
Маате,оправяй бързо кашлицата,че да не се задълбочат нещата.
Блонди, от все сърце желая бързо възтановяване на твоят баща.Надявам се много скоро да го посрещнеш у дома.
Дани,успех с колежката и не и обръщай внимание.
Кати,ако не греша скоро ще празнувате.Колко годинки е детенцето?Момченце или момиченце си имаш?
Моят син вчера имаше рожден ден Държа да ви почерпя па макар и на патерици.

На всички желая лека и спокойна вечер

# 204
  • София
Баба Мими, живо и здраво да ти е порасналото момче!

Чаках Кати да се появи, ама сигурно нета й не е наред, та затова да ви почерпя за сладкото ми племенниче. Големият син на Кати Анастаси, днес има рожден ден Заповядайте!

Анастаси, честит рожден ден миличък!
Да си жив и здрав, много щастлив и обичан и нека имаш най-прекрасното детство, изпълнено с много игри и веселие!

Кати да ви е живо и здраво момченцето!За теб! Hug

# 205
Кати, да ти е живо, здраво, весело и много щастливо детенцето!

Тези цветя са за теб...

Бъдете щастливо и задружно семейство, даряващо децата си с много обич, подкрепа и разбиране!

Муци, честит рожденник и на теб!  bdbaloni

baba mimi, да е живо и здраво и твоето момче и да ти носи много радост и приятни преживявания! baloni

desi.a, страхотни сладури са...

Хубава съботна вечер на всички!

# 206
  • тук и там

Кати,честит рожден ден на твоето малко слънчице.Да ти е живо и здраво,да расте весело и щастливо  за радост на всички ви.

# 207
Я познайте кой е тук!  bowuu
 Не съм ви чела милички мои и писала одавна! Ама 6-дневен работен ден по 10 часа на ден не е лесно! За нищо няма време! Но работата вече ми се възнагради- шефа ми е много доволен от мен и вече съм мениджър в трейнинг!
Ще бъда мениджър на новия салон в Никозия!
Кате,да ти е живо и здраво синчето!
Блонди,татко да се оправя бързо!
Маатете,пиша ти на лични номера ми да се обадиш!

Ще гледам по-често да се включвам ,че хич не е лесно...
Целувки на всички!   bouquet

# 208
  Малко е късно вече, но нека пожелая нещо на рожденниците!
  Бабо Мими, жив и здрав да е сина ти! Само да ви радва и да е много щастлив в живота!
  Кати, късмет и здраве и на твоят Анастаси. Весело и щастливо детство му пожелавам от сърце!

Лека нощ на всички!

# 209
Кати скъпа, жив и здрав да ти е красавецът Анастаси,
да расте жизнерадостно и умно момче за радост на мама и тати и за пример на малкия Люис!

Муцинко, и ти като леля /щото това лелите сме голяма работа coolcool/ се чувствай поздравена за РД на племеника и мерси за почерпката!   bouquet
Бабче Мими, да ти е жив и здрав и на теб рожденникът!... hbday... Само не разбрах на колко годинки става.. Mr. Green.., ама предвид че се пишеш "баба" ме съмнява че ще да е прехвърлил 20-те лазарника твоят калпазанин... Joy Joy  Но децата си остават деца за своите родители цял живот.., та ти пожелавам и твоят син винаги да сгрява с радост майчиното ти сърце! newsm51

Деска, страхотни са ти двамата синковци! Пък баткото като го гледам.., доколкото мога по снимките да преценя, ама ми се види като да ти е отрязал главата... yes

Люсиенче, привет отново душко на линия! Благодаря ти на теб и на баба Мими също за пожеланията към татко!... Hug Hug
Всъщност вчера му ходих на свиждане /вече в това отделение допускат посещения/ и поне с очите си го видях, та донякъде се поуспокоих, защото поне външно изглежда по-добре... Това ме обнадеждава.., но пак нека да излязат от новите изследвания резултатите, пък тогава вече дано наистина имаме основание да си отдъхнем... Praynig

На всички пожелавам приятен неделен ден! lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт