Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
-
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
-
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
-
Каква е историята, разкрита в гръцкия текст на песента, която беше публикувана?
-
Какво означава "όδευση" в гръцкия текст на песента?
! Въпросната мисъл наистина заслужава много хора да я прочетат. Да не говорим, че лично аз в момента за това мечтая
... Да намеря място където да се чувствам цяла. Дано това място да е там...
я се виж в подписа си каква си кукла
. 
.., но все пак мерси за комплимента 
... Тези думи са под аватара ми защото ти обрисува с думи нещо, за което аз бленувам но и сама не знаех. В момента, в който те прочетох ми светна, че аз точно това искам... да открия мястото където да съм цяла! Да знаеш, че е голяма работа да успееш да кажеш на човек какво иска когато той самия не знае
)
.

бе само яшни дами да има
.
Още малко ни остава до завършването на кащата,но вече ми се изчерпа търпението
,на всичкото отгоре малката ми принцеса я мъчат зъбите и е много неспокойна и капризна,хленчи постоянно,не може да и се угоди.Даже и съня и е неспокоен,върти се иска цица постоянно.Силички и нервички не ми останаха,но стискам,не остана...

Какво да правя?
....не ми стига че в къщи постоянно запецва ами вчера от офиса се мъчих да се логна в БГ мама та и нищо не ставаше както и да е нали съм тук ..... 

Я пу-пу да не ви е уроки!