"Горещо" тема 3

• 29 186
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
  • при Arctic Monkeys
Денислав може да не е в час, ама поне не е изверг като Лудия. Сончето явно не си пада по читави мъже..

# 256
Никой ли снощи не глада Горещо с Жоро от Бик брадар какво разказа за връзката си с Таня ,че го хванах на края

# 257
Никой ли снощи не глада Горещо с Жоро от Бик брадар какво разказа за връзката си с Таня ,че го хванах на края
Ето клипчета http://www.vbox7.com/search/?offline=1&vbox_q=%D0%93%D0%BE%D … 0%BE&ord=date. Днес ги намерих, но честно казано, още не съм ги гледала.

# 258
Тази вечер ще избират "Най-горещ мъж на годината".
Някакви предположения или предпочитания кой ще е той?  Simple Smile

# 259
Предполагам, че в номинациите ще присъстват Пламен Константинов и Бербатов. Аз бих номинирала Владо Карамазов. По горещ от него засега не се сещам да има в БГ.

# 260
Предполагам, че в номинациите ще присъстват Пламен Константинов и Бербатов. Аз бих номинирала Владо Карамазов. По горещ от него засега не се сещам да има в БГ.

Сред номинираните ще са гаджето на Златка световният шампион по бойно самбо-Благой Георгиев, който и ще се появи там, Слави Трифонов, Нико Тупарев, Андрей Слабаков, Миро от Каризма, Благой Георгиев,  Владо Карамазов и няколко други. Общо взето би трябвало да е интересно, големи спорове е имало.Аз не съм доволна от печелившият. Mr. Green

# 261

Сред номинираните ще са гаджето на Златка световният шампион по бойно самбо-Благой Георгиев, който и ще се появи там, Слави Трифонов, Нико Тупарев, Андрей Слабаков, Миро от Каризма, Благой Георгиев,  Владо Карамазов и няколко други. Общо взето би трябвало да е интересно, големи спорове е имало.Аз не съм доволна от печелившият. Mr. Green
Oхоо някой вече е напред с информацията, а?  Flutter
Аз лично съм за Митко Бербатов  Heart Eyes Blush АМа няма да е той Sad

# 262
Благой Иванов- златкин e мъж на годината пише го в нета

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 18:23 от pinko

# 263
Благой Георгиев e мъж на годината пише го в нета

Shocked
Къде да се блъсна?  #Crazy
Какво направи той, че да бъде първи в тази класация? ooooh!

ЕДИТ:
Всъщност не е той, а Благой Иванов, гаджето на Златка  Shocked Ей сега го прочетох  ooooh!

# 264
  • София
Ей,къде се наврях и аз... пак няма да имам момент на изненада.  Grinning
Ще бъде от 22ч.,да знаете!

# 265
Благой Иванов- златкин e мъж на годината пише го в нета

Вероятно,защото "кротна" Златка.  Mr. Green Друго не се сещам какво е направил,но и това не е малко - колко богаташки съпруги ще си отдъхнат.  Grinning

# 266
  • София
Егати кокошкарника са тези "звезди".

# 267
  • Варна
Абе кво е това кухо предаване, бе?! Тая Златка и тя кво се прави на сърдита "От мене - "чао"! Ми чао, кви си  набутваш мъжа! Той пък и той ако беше истински мъж нямаше хич да дойде да им се вързва на кокошкарските истории. Отде ги събраха тия кухите лейки, незнам. Е...и и нацията дето сме  ooooh!

Че и "пухчо" и "пиленце" го нарича! Тоя мъж - световен шампион по самбо го нарича така  ooooh!

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 22:54 от mari6a

# 268
  • София
Пълна излагация. Малееее, като си представя, че това всъщност са харесвани жени, модел за подражание на доста девойки... Sick

# 269
  • София
Аз се чудя,има ли такива,които ги харесват?И как така решиха,точно те да избират мъж на годината?Бигбрадърките,нема що Sick

Общи условия

Активация на акаунт