"Горещо" тема 3

• 29 198
  • 449
  •   1
Отговори
# 270
Благой Иванов- златкин e мъж на годината пише го в нета

Вероятно,защото "кротна" Златка.  Mr. Green Друго не се сещам какво е направил,но и това не е малко - колко богаташки съпруги ще си отдъхнат.  Grinning

Всъщност да станеш световен шампион не мисля че е нищо. Защото аз не се сещам за друг световен шампион примерно през годината.
Последният когото исках да бъде избран е Миро.Хареса ми репликата която каза Златка за него- "Аз с жени не спя!"
Смятам, че от номинираните, сред които Миро,Нико,Камен Донев, Слабаков и т.н. изборът беше най-добър.

# 271
  • София
 newsm78
И на мен ми е безкрайно чудно кой може да ги хареса тези чучела, но е факт, че живеят добре и са постоянно из медиите, за което все някой плаща.

# 272
  • Варна
Пълна излагация. Малееее, като си представя, че това всъщност са харесвани жени, модел за подражание на доста девойки... Sick
Мани, мани, не ми се мисли направо, че дъщеря имам  ooooh!

newsm78
И на мен ми е безкрайно чудно кой може да ги хареса тези чучела, но е факт, че живеят добре и са постоянно из медиите, за което все някой плаща.

Е, след  някоя и друга година други ще са на тяхно място за кратък период от време и всички ще ги забравим, нали се сещаш  Wink. То няма и с какво да ги запомним, де.

# 273
От изброените накрая ,мисля че това беше най добрия избор.Тая Иванина мн на сериозно се е взела ,много е простичка горката  newsm78

# 274

Вероятно,защото "кротна" Златка.  Mr. Green Друго не се сещам какво е направил,но и това не е малко - колко богаташки съпруги ще си отдъхнат.  Grinning

Всъщност да станеш световен шампион не мисля че е нищо. Защото аз не се сещам за друг световен шампион примерно през годината.
Последният когото исках да бъде избран е Миро.Хареса ми репликата която каза Златка за него- "Аз с жени не спя!"
Смятам, че от номинираните, сред които Миро,Нико,Камен Донев, Слабаков и т.н. изборът беше най-добър.
Кой е тоя Нико бе, мило ?  Rolling Eyes

# 275
Голяма тъпотия, много ме хвана яд, а тая Златка е ултра куха,милата.....
Изобщо не съм доволна за избора на русите дами. Пфуу...

# 276

Кой е тоя Нико бе, мило ?  Rolling Eyes

И двамата,и Нико Тупарев и Нико Николов номинираха. ooooh!

От изброените накрая ,мисля че това беше най добрия избор.

Споделям мнението. Peace

# 277
Забравих да го гледам,ама май не съм изпуснала нищо.

П.П Мило, що те няма в скайп ?

# 278

В милото съм, влезнах само за малко, заради тази тема и още една  Grinning Ако е нещо спешно драскай на лична, че след малко трябва да ставам..... Heart Eyes

# 279

В милото съм, влезнах само за малко, заради тази тема и още една  Grinning Ако е нещо спешно драскай на лична, че след малко трябва да ставам..... Heart Eyes
Не ,мило, просто да те видя какви ги вършиш.  Heart Eyes

# 280
Извинете за нахлуването в темата,но кои освен Иванина и Златка бяха така наречените горещи дами,които избираха най-горещия мъж на годината?Не успях да го гледам.

# 281
  • Разград
Сещам се за Ангелина/ББ/, Силвия/ББ/, Калина/Острова на изкушението/, Стойка/ББ/, Ирена/ББ/, Лиляна/ББ/, баба Вили/ББ/ и Зейнеб/ББ/.

# 282
  • Варна
А Венета що така изпростя горката напоследък?  Outta Joint

# 283
Избора беше  добър. Неочаквано!. Смятам, чу Благой заслужава тази титла.
Иначе  абсолютен кокошкарник, много бяха смешни гостенките!

# 284
Иначе  абсолютен кокошкарник, много бяха смешни гостенките!
ама най-прости си остават Ангелина и Иванина....тая Ангелина още от едно време си беше куха като ....няма човек в даскалото,който да я трае...и си е чиста циганка-нищо против-само да си го признае (и това че излиза само с футболисти-не съм виждала 120 кг,дебел,циганин,каращ Кайен футболист ама може аз да не съм видяла както трябва)

Общи условия

Активация на акаунт