"Горещо" тема 3

• 29 224
  • 449
  •   1
Отговори
# 285
Оф,съвсееем забравих какъв беше приятелят и на Златка.

Като цяло идеята на Златка за приятеля и не беше лоша,но цялостното и поведение отблъсква. Простакеса е и не виждам изгледи да се оправи.
Стойка и Зейнеб малко преиграват с имиджа на интелектуалки - каня ги да започнат да "споделят".  Laughing
Баба Вили ... най-нормална ми се видя.
Ирена и тя с тези "не е важно да е с много пари" не на нас моля.  Wink
Ангелинчето - ми то тъпо,тъпо,та чак друго не ми идва на ума да напиша за нея.

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 04:10 от аХ`Не!

# 286
световен шампион (или нещо такова) по самбо е приятеля на Златка.не е кой знае какво-симпатичен,но... нищо специално

# 287
Добър избор направиха.  Peace

# 288
И аз смятам,че направиха добър избор. newsm10 Все пак е допринесъл за българския спорт,май само той от мъжете ни отсрами на Олимпиядата!.

# 289
А Венета що така изпростя горката напоследък?  Outta Joint
Не мисля, че е само напоследък.
Венета по дефолт си е проста.
  ooooh!

# 290
  • София
Това от хормоните Joy
А Златка що така беше против Миро,да не би да и е отказал нещо newsm78

# 291
Аз преди малко го гледах, че нямаше как снощи. От избора съм доволна - това да станеш световен шампион по самбо, да биеш руснака си е изключително постижение! Браво на момчето. Обаче всичко друго беше изключително смешно - див кокошкарник. Златка както и да се държа - евала за умението да манипулира. От изпаднал от класацията го направи номер 1. Така се прави. А Зайнеб и Стойка имаха по-добри аргументи /в смисъл много по-добре изказани от "Айде чао! Аз не участвам!"/, но какво от това. Малко мяу-мяу и целта е постигната.  Laughing

По един бърз коментар и за другите:

Иванина - беше способна и за козел да вдигне ръка, стига да се хареса на Златка /такова впечатление ми направи/
Ирена - нещо не ми хареса - нито прическа, нито визия, нито каза кой знае какво..
Ангелина /така ли се казваше не помня много, че ББ не съм го гледала почти/ - тя си беше захапала футболистите като мантра и туй то! Няма значение кой защо - футболист да е. И Благой Георгиев какво точно направи тази годна аз не помня....
баба Вили - абе много ми е вулгарна тая жена. Ако беше хванала да ми обарва приятеля така сигурно щях да й кажа нещо злобно, просто много неприятно ми стана -На кокалче е, дай да пипна, в гащите ше му бръкна... ше бръкнеш ма ше ти въртя едно самбо после!  ooooh!
Лиляна - май беше по-заета да си следи дикцията, отколкото какво говори....
Калина - безлично участие и леко погрозняла ми се видя....
Силвия - тя ми хареса. Много е сладка.
Златка - също ми хареса като визия. Хареса ми начина по който изманипулира всички, за да си постигне нейното. А и не предложи някой, който освен да е хубавичък не е сътворил нищо запомнящо се през годината - 80% бяха такива от предложените!
Венета - държа се както винаги, с тая разлика, че май направи най-смотаното предаване за годината.  Mr. Green
Зайнеб и Стойка /слагам ги заедно защото ми бяха еднакви/ - опитаха се да защитят тезата, че не всички там са кухи лейки избиращи само по физически характеристика мъж. Дадоха интересни донякъде предложения, но пък нямаха грам идея как да реагират на момента, за да постигнат своето /виж Златка друга ракия беше в тва отношение  Mr. Green /

За други не се сещам аз... newsm78

# 292

А Златка що така беше против Миро,да не би да и е отказал нещо newsm78

Какво да й откаже, той откога е с жени Миро? Rolling EyesАко беше между Миро и Благо Георгиев, щяха да изберат Благо. Не виждам Миро какво може да прави в класация за мъж,и то горещ.Едно изречение на Златка за Миро, го определя перфектно- "Аз с жени не спя!" Никакъв мъж не може да е тоя за мен.

Златка както и да се държа - евала за умението да манипулира. От изпаднал от класацията го направи номер 1. Така се прави.
Златка - също ми хареса като визия. Хареса ми начина по който изманипулира всички, за да си постигне нейното. А и не предложи някой, който освен да е хубавичък не е сътворил нищо запомнящо се през годината - 80% бяха такива от предложените!

И аз това казах- евала, спирачка няма, докато не стане каквото иска. Laughing Без значение какъв е начина. Със всичките ти коментари за всяка от тях съм съгласна,особено за Иванина. hahaha Joy За всеки бе готова да гласува. Joy

И няма какво да се спори, от всички присъстващи,ако някой е направил нещо през годината, това е Благой. Световен шампион!!! Сори,обаче ето за мъж на годината избраха Пламен Константинов, без да е участвал в нито един мач на Олимпиадата.Хареса ми че с това завърши предаването. Не си оценяме спортистите никак. Жалко е , че световен шампион се връща от чужбина и няма един журналист да го посрещне. ooooh! Ако беше 10-ти обаче може би и през ВИП входа щеше да излезне.

# 293
и каква е тази класация и на кого е нужна ?
освен на венета ,  която много обича да се обгражда с кухи лейки , за да си вдига самочувствието

то , самбото си е един комунистически спорт , междудругото - руснаци са го измислили - самоотбрана без оръжие - те са и основните участващи в него  , и ние покрай тях , де ,
 Славче , ти не беше ли много против комунизма , ако помня темите от лятото покрай футбола ?

# 294
  • гр. Пловдив
BewitchOfYou къде го гледа, понеже във vbox7 точно частта, когато Златкин Благой би трябвало да дойде в студиото немога да я открия.  Rolling Eyes
Откривам само това /част 1/ и това /част 2/.

# 295
BewitchOfYou къде го гледа, понеже във vbox7 точно частта, когато Златкин Благой би трябвало да дойде в студиото немога да я открия.  Rolling Eyes
Откривам само това /част 1/ и това /част 2/.

Аз да отговоря,нали няма проблем http://www.vbox7.com/play:11d89cd4   Grinning.

Славче , ти не беше ли много против комунизма , ако помня темите от лятото покрай футбола ?

Shocked, и от къде стигна до това заключение? Rolling Eyes Защото комунизма аз не съм го намесвала. А и да съм против него, макар че съм прекалено малка за да съм усетила точно какво е комунизъм аз самата, ( запозната съм от това което са ми разказвали семейството ми,приятелят ми,баба и т.н.), винаги ще подкрепя един световен шампион, без значение дисциплината.  Не смятам че Нико Тупарев примерно има място там,или пък Миро,или Камен Донев,или Нико Николов,и изобщо сред номинираните не смятам, че някой заслужаваше повече.
И виж, това си е мое мнение, когато ти си на друго, просто си го изказвай, не тръгвай веднага със споровете. Tired

# 296
  • Бургас

И аз това казах- евала, спирачка няма, докато не стане каквото иска. Laughing Без значение какъв е начина. Със всичките ти коментари за всяка от тях съм съгласна,особено за Иванина. hahaha Joy За всеки бе готова да гласува. Joy

И няма какво да се спори, от всички присъстващи,ако някой е направил нещо през годината, това е Благой. Световен шампион!!! Сори,обаче ето за мъж на годината избраха Пламен Константинов, без да е участвал в нито един мач на Олимпиадата.Хареса ми че с това завърши предаването. Не си оценяме спортистите никак. Жалко е , че световен шампион се връща от чужбина и няма един журналист да го посрещне. ooooh! Ако беше 10-ти обаче може би и през ВИП входа щеше да излезне.

Съгласна съм с вас момичета.Много точно сте го казали. Peace

# 297
Според мен повече би му отивало Бивол на Годината,ама айде нека се прави на горещ мъж тоз свинчок... Sick А кака Ви златка няма да я коментирам,перихидрола напълно и е изсмукал мозъка,по проста и неприятна женане съм виждала никъде по света Sick Joy

# 298
  • София
 Peaceна същото мнение съм.А защо Слави не избраха?Аз бих гласувала за него Sunglasses

# 299
Не беше ли Златка,която обяви, че иска да се омъжва за Слави Трифонов? Още в началото като е избраха или някоя друга плеймейтка беше?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт