"Горещо" тема 3

• 29 253
  • 449
  •   1
Отговори
# 300
Моля, моля - самбото хич не е лесен спорт. И аз много се радвам, че имаме световен шампион там. И е жалко, че не се казва "Абе Златка е гадже на Б. Иванов - шампиона", а "Благой на Златка" Бг-реалност! Абсолютно заслужено взе иначе безсмисления приз, ама.... като няма кой друг да се сети. Още веднъж - браво на Златка, че знае как да постига желанията си. В този момент това беше реакцията  Whistling

# 301
Моля, моля - самбото хич не е лесен спорт. И аз много се радвам, че имаме световен шампион там. И е жалко, че не се казва "Абе Златка е гадже на Б. Иванов - шампиона", а "Благой на Златка" Бг-реалност! Абсолютно заслужено взе иначе безсмисления приз, ама.... като няма кой друг да се сети. Още веднъж - браво на Златка, че знае как да постига желанията си. В този момент това беше реакцията  Whistling

Наистина е супер жалко. Повечето хора дори не знаят че е станал световен шампион.Познат е от разни списанийца,като гаджето на Златка. А че е прославил страната,и е бил не само най-силният в света,но и най-силният от доста години,един от най-добрите играчи на Русия в този спорт.Няколко опъти е ставал световен.Аз му пожелавам успех на Благо, все така да ги мачка.

# 302
Много хубав избор направиха. Момчето е Световен шампион, освен това е симпатяга и е скромен и стеснителен. Златка и другите не ги коментирам,защото няма какво да се каже за тях. По-горе всичко е казано.

# 303
  • София
Не беше ли Златка,която обяви, че иска да се омъжва за Слави Трифонов? Още в началото като е избраха или някоя друга плеймейтка беше?  newsm78
Баш тя си беше  Mr. Green

# 304
Изненадващо признание направи носителката на титлата Мис Плеймейт 2007 Златка Райкова в шоуто на БГТВ “Часът на блондинките”.
На въпроса на водещата харесва ли като мъж Слави Трифонов, 20-годишната блондинка от Пазарджик чистосърдечно отговори: “Досега само с майка ми съм споделяла, но ще го кажа и тук. Гледахме с нея Слави, докато беше жури в Мюзик Айдъл. Толкова ми хареса, че изведнъж казах на майка: Ако този мъж ми поиска ръката, веднага ще кажа Да!”.

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 20:22 от Totally*Av4e

# 305
  • София
Никой не казва, че му е предлагала брак

# 306

Леко объркване стана. Peace

# 307
  • София

А,не е важно, да се намираме на приказка.Обаче снощи Златка ми изглеждаше странна, нещо веждите ли,грима ли , не знам Rolling Eyes

# 308
Същото като "Кубрат на Андреа" Laughing

# 309

А,не е важно, да се намираме на приказка.Обаче снощи Златка ми изглеждаше странна, нещо веждите ли,грима ли , не знам Rolling Eyes

Гримът и косата. Ужасна издънка с гримьора и тия изкуствени мигли.А косата й беше с толкова лас,през цялото време се заплиташе,а тя я решеше с ръце.

Същото като "Кубрат на Андреа" Laughing

Кубрат няма такъв успех като на Благой по принцип.Но и той е по-познат заради Андреа,отколкото заради това че става Европейски шампион примерно.Загубена страна.

# 310
  • Варна
Мдамм, косата на Златка наистина беше ужасна. И аз се чудех от какво е. Друг път по- на човек е приличала  Sad.

# 311
Според мен повече би му отивало Бивол на Годината,ама айде нека се прави на горещ мъж тоз свинчок... Sick А кака Ви златка няма да я коментирам,перихидрола напълно и е изсмукал мозъка,по проста и неприятна женане съм виждала никъде по света Sick Joy

ПОДКРЕПЯМ.
И не мога да разбера кво сте й харесали на тая, че тук половината се прехласват по нея. Супер маниполативно ми се стори всичко казано от нея, тя не говореше, тя командваше..ма ква е тая,бе..боже....не,не..

# 312
http://www.youtube.com/watch?v=jAzSzSgM9wE&NR=1   Joy това е старо от "Горещо", но реших да го пусна тук,вместо в  "Звездни компромати".
Винаги ме е разсмивал този запис.

# 313
гледа ли някой миналата събота Горещо с Теодора Стефанова? Thinking

# 314
  • София
Aз гледах  Grinning
Какво да ви кажа - 2012г. извънземните идват на земята...това предрече Теодора...  Sunglasses

Ето,теглете го предаването
http://beta.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=04828601226a … ca247f70d97d53396

Общи условия

Активация на акаунт