Нова усмихната седмичка 4.07-10.07

• 9 902
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета, аз пак се включвам по никое време Laughing
Lea, дано скоро твоето страхотно настроение да се ориентира и към мен, защото от седмица насам хич не се чувствам добре. Във връзка с това искам да ви питам нещо, ако имате наблюдения. Възможно ли е да се проявят симптоми на бременност още дяколко дена след евентуалното оплождане. Просто от тогава почнаха отвратителни болки ниско долу, от време на време ми се гади и ми се повдига от храна, а трябва да ми дойде след 2 седмици и направо не знам какво да си мисля. Не искам да се самонавивам, защото може да съм настинала или нещо такова, но все пак Rolling Eyes
Едната е "Книга за майката и детето" от Елизабет Фернуик, скъпичка е, но е много луксозна, с огромно количество илюстрации, като практическо ръководство. Четох отзиви за нея в "ДаНет" и майките са много доволни! Вие какво мислите?
Тази книга е много хубава и аз мислех да си я купувам, но намерих алтернатива. Книгата е Грижа за бебето за начинаещи и също е пълна със снимики и струва о/о 13 лева.

# 121
  • Sofia
..И им се чудя на младичките във форума как им се прави секс, да си призная дайте ми море, хубав изглед, книги и тишина...няма да се сетя поне 6 месеца.
Как се чудиш , нали и ти си била младичка  Laughing  
То и аз мога да кажа , че ти се чудя на теб , ама не , щот явно си е индивидуално , както и мноооого други неща . Grinning

Веси , не мисли !  Grinning

# 122
  • София-Лозен
Лелеееееееееееее хич не ми се работиииииии!  smile3514 smile3534  comp03
Какво става, не знам! Само морето ми е в главата. Планове, планове, пътуване, слънце, плаж, пясък, слънце, кръчмички и други работи  Embarassed Embarassed Embarassed
Основното ми занимание днес е форума, не че в това има нещо лошо, но не мога да се съсредоточа в работата. От както ни дадоха зелена светлина за отпуските, край с работата. Лошо, лошо, има още цяла седмица докато замина, как ще се справя до тогава, хич не знам.

Леа, ти нали щеше да си много активна днес, къде се изгуби!  love001

# 123
  • София
Тук съм! Тук съм! И мен ме мързииии, Теди, ама и ми е мнооого весело! Чета ви аз, ама си трайкам да не ме скастрят модераторките Wink
Веси, има случаи, когато признаците започват няколко дни след овуто. Така беше Мегана. И все пак рядко се случва. Понякога се получава на психическа основа от прекаленото желание. Желая при теб обаче да има причина, за която да си мислиш в продължение на 9 месеца Grinning
Момичета, не знам дали ви каза, че Боби е с майка ми и баща ми в Долна баня. Преди малко говорих с майка по телефона, а тя ми каза,че Боби плува в басейна...Искам пък и аз! Аз пък съм така atwork обаче ухилена Grinning
Айде, девойки, засега толкова! Ако се умълчите много, идвам с ново включване Wink

# 124
  • София-Лозен
Леа, аз също съм така  newsm62 newsm62. Добре, че не работим в една стая, че щяхме непрекъснато да сме в това  rotfImbo rotfImbo smile3532състояние

# 125
  • София
Ей, пак съм ухилена като зелка Grinning Чуйте какъв виц прочетох:
Някакъв човек се обажда на радио Ереван:
- Добър ден, скъпо мое радио. Аз ви се обаждам, за да се оплача. Ние сме много бедно семейство. Всъщност ние сме толкова бедни, че ползваме едно и също бръснарско ножче четирима души. С това ножче аз и баща ми си бръснем брадите, а майка ми и сестра ми си бръснат краката. Кажете, може ли да е по-лошо?
Радиото помълчало малко и отвърнало:
- Всъщност, да - може да е и по-лошо. Можеше с това ножче вие и баща ви да си бръснете краката, а майка ви и сестра ви да си бръснат брадите...
Абе днес ми е едно лигаво-ухилено Joy И аз като Теди. hahaha hahaha

# 126
Момичета, няма какво да се тормозите с мисълта, че ви било много лигаво... Аз такива най си ви харесвам Hug В противен случай изпадаме пък в другата крайност - само се ядосваме за това или онова. Мен днес ме изуми името на някаква хамалска фирма:  hahaha"Сърничка"! Шефа ми я препоръча като се пренасяме на новото място.

# 127
  • София
Гризка, ами тия хамали са пъргави като сърнички! Представям си как припкат по стълбите на някоя висока сграда с гардероб в ръце newsm62

# 128
  • Варна
Здравейте и от мен!
Днес ходих на лекар да питам за тези предварителни кръвни изследвания. Докторката каза, че си пълня главата с глупости. Първо да сме направели бебето и после идвали изследванията. Щото ако ми ги направят сега и забременея след 4 месеца, пак ще трябва да ми ги правят. Освен това ме успокои, че аз съм от поколението, задължително ваксинирано за всичко, и не бива да се безпокоя от рубеоли и тем подобни.
Така че сега остава да убедя мъжа ми да се хващаме на "работа"  Hug

# 129
Мацки, виждам че сте в супер настроение днес - вицове, смешки.... не е работа. Само така..... Laughing

Аз искам обаче да ви питам нещо.  Видях, че има питане за много ранни симптоми. А да знаете вие за бременност без никакви - в смисъл, дали е възможно да съм бременна макар, че не усещам още нищо. Не теоретична възможност, щото такива има много..... практическа, някоя от вас знае ли, може ли да сподели........
Нещо ме гложди едно тъпо съмнение, че и този месец никакви не сме ги свършили.......  Confused

# 130
Здравейтеееее newsm51
леле колко оптимизъм лъха от форумчето ни днес!То са вицове, отпуски и разни други смешни неща Mr. Green
действате ми заразяващо!
При мен нищо ново - освен поредна меко казано кошмарна нощ. Много ми се повдигаше Sick, заради което ставах няколко пъти...а в промеждутъците някакви адски кошмари сънувах... адски крива и непълноценна се чувствам Sad

# 131
  • София
Споко бе , БАН! Леля ми си изкара цялата бременност без никакви признаци. Моите пък дойдоха твърде късно - към края на 2-ри месец. Всичко е много индивидуално. Айде стига шаш! Идвай в отбора на лигавите и ухилените и времето ще покаже! Аз все пак стискам палци fingerscrossed

# 132
БАН, теоретически е напълно възможно да си бременна и без никакви признаци. Като се сетя само колко "бременни" новини съм изчела в този форум, където момичетата споделят "ама нямам никакви признаци"... Това от една страна е хубаво, показва, че всички имаме шанс независимо какво усещаме през месеца, но от друга страна пак помага за затормозяването на психиката ни, защото все си казваме "абе не се знае, ами ако се е получило"...

# 133
  • Sofia
Пък аз преди малко се заврях в Клюкарника и ми смаза някаквото прилично настроение дето имах .
Не видяхте ли тия гадове #2gunfire терористите #Cussing out  каква са я сършили в Лондон ! Кошмар , ужас !  Cry Cry.....................

# 134
  • Варна
Да, на обед гледах по телевизията. Големи гадове!  #2gunfire
Сега ми е малко напрегнато, щото мой братовчед живее в Лондон. Довечера ще звънна у тях за новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт