Нова усмихната седмичка 4.07-10.07

• 9 904
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Дара , от тези температури , не може да се заключи кога и дали е имало ову . Според следващите дни , може да се окаже , че е била на 10и ден овуто ти .
А защо не отбелязваш във ФФ ?
А тестовете за ову ти показват две черти от няколко дни насам , така ли ?

# 106
  • София
Дара, според мен овуто е било на 10 ден. Нормално е цервикалната слуз да е по-обилна преди овуто, а не в самия ден на ову. Остава да стискаме палци, а?

# 107
Абе хора .. аз не само семестъра, а цялото си семестриално обучение завърших. Край вече, няма .... Само три държавни на есен ама те не ме плашат толкова за сега. Повече ме беше страх да не би да не взема някой изпит и заради него да ме отложат цяла годинка. За държавните ще се тревожа като им дойде времето.
Сега вече съм в лятно настроение. Та за целта ако някой някъде има слънце    Nature Sunny да го изпраща към Варна, че на мен ми се пече на плажа вече. Бива ли такова нещо, аз тъкмо мога вече да ходя на плаж и някой изсипа една камара облаци над Варна.
Tedi_Nikolova тя новината (онази хубавичката за която говориш) и аз искам да и се зарадвам вече, ама нейсе. В края на август съм на гинеколог да види как са ми яйчниците, че сега съм на лечение с противозачатъчни. След това ако всичко е наред, мога вече да действам по въпроса за онова дето си го мисля  smile3503 Гледам да не се обсебвам много от идеята за сега, че е много подтискащо.
lea, аз съм голям фото-любител така че хич не мисля да го жаля апаратчето това лято photo
Zorry бързо изчитай теорията и дано скоро започнеш да практикуваш заученото. Ако си доволна от книгата на  Елизабет Фернуик, казвай че да се запознаем и ние с нея. Иначе книжката на д-р Спок я има и в електронен вариант, но след като си си я поръчала вече, по-добре е на хартия. И аз си бях харесала една книжка в "Пингвините" - илюстрована енциклопедия, ама беше доста скъпичка - 45лв. та поотложих тази покупка за необозримото бъдеще.

# 108
Да тестовете за ову ми показват две черти от вчера.
И аз си мислех за 10 ден, защото предната вечер ме боляха яйчници, но ме объркаха тестовете.
А работат е там, че не знам, кога да спра секса и да започна `Утрогестана`.
Мисля си и тази вечер секс и ако утре БТ не пада да започна хапчетата.
дали съм права?

# 109
Момичета, помагайте!!!
Сега ходих да си взема направление от джипито за гинеколог за да си пусна хормонални изследвания. Тъй като моята лекарка не работи със ЗК, отидох при д-р Чернев от 25 ДКЦ Младост, за да ми напише амбулаторен лист за да си пусна хормоните.
Даде ми амбулаторен лист за 6 хормона.

Каза ми да ги изследвам в лабораторията на ДКЦ СЕГА Shocked
- Тестостерон
- Прогестерон
- Пролактин
Но днес ми е 17 ден от цикъла? Нали Прогестерона на 7 ден след овуто?!

После - 3-5 дни след началото на цикъла ЛХ, FSH
НО аз доста съм чела във форума и реших да не ги пускам сега?
Какво да правя?
Те ще са в 2 различни цикъла и не могат да се пускат безразборно!?
Някои знае ли колко време важи Амбулаторния лист newsm78

Благодаря ви предварително за мненията

# 110
  • София
Скай Ейнджъл , ти да не следваш право, че имаш 3 държавни изпита наесен? Ако е така, значи сме колежки Grinning Стискам палци за държавните, но те не са толкова страшни, всичко ти е като преговор.
Дарилка, толкова много се изписа за тия хормони. Виж с търсачката да намериш тема. А направлението мисля че важи в рамките на този месец. Ей, и да не помислиш, че ти се карам Wink Успех с изследванията!

# 111
Леа, изчетох всичко в Библиотеката и в останалите форуми!
Но отговор на моите въпроси, така и не намерих.

Все пак, ако някой знае - моля да сподели!

# 112

Те ще са в 2 различни цикъла и не могат да се пускат безразборно!?

Няма никакъв проблем да си направиш иzследванията в 2 раzлични цикъла. Не се притеснявай, често се получава така. Питах и ми каzаха, че това не е проблем. Ако хормоните варираха толкова силно не би трябвало иzобщо да ги иzследваме или може би трябва да ги мерим всеки месец.

Тестостерона и пролактина можеш да ги правиш по всяко време. Прогестерона се прави около 1 седмица след овулацията.
Заедно с ФСХ и ЛХ би трябвало да направиш и естроген.

# 113
Вяра,
благодаря ти мила за бързия отговор! Hug
Да, с ФСХ и ЛХ върви и Естрогена, който бях пропуснала да напиша в бързината.

Щом тогава няма проблем, ще ги пусна в два отделни цикъла.

# 114
Здавейте,доста раздвижена седмична темичка,честито за новите придовивки и взетите изпити и т.н, много се радвам за всички-при мен ново няма,само избрахме дата за сватбата на 17.07.05 и така-усмивки и добро настроение на всички и много целувки от мен  love001  love001  love001

# 115
Много хубаво, че ще се жениш. И аз искам, но... И затова започнахме направо с бебеправенето. Този месец ни е първия, но май не е станала работата. Е, когато стане, все ще е радост.

# 116
Lea, да право следвам... Още не съм ти колежка, ама като взема държавните...
Хич не им се плаша (нали са далече). Даже не смятам да ги мисля цяло лято  Whistling а наесен с песен  ooooh!

# 117
  • Sofia
Дари , относно Прогестерона ако не си видяла  мойта тема , щото дава точен отговор .
А иначе аз си мислех , че е хубаво да се изследват в един цикъл  ама ... Rolling Eyes
Успех мила !

Дара , може да показва и днес 2ра черта теста , но не би трябвало да продължава и утре ако приемем , че овуто е било на 10и ден. И е нормално че предния ден са те боляли яйчниците . И  нищо не пречи и днес да сексувате , даже трябва  Simple Smile .
За Утрогестана трябва май док да каже , щот си зависи за какво го пиеш . Не че ги зная различните варианти , но ги има .  Аз например ще го пия профилактично от 15ти ден за 10дни и само по 1на ден .

# 118
Мерси за отговорите, а Утрогестана го пия 1 сутрин , 2 вечер заради прогестерона до датата на М., ако не съм заченала както го пия ми идва, ако съм както стана преди два месеца са ми + тестовете и не ми идва продължавам с удърни дози, но вагинално два пъти по две.
Аз съм склонна повече да вярвам на Бт за ову , отколкото на тестовете.

# 119
Я да се поправя написала съм грешна думичка -- пише се Ударни.
Ама, че съм разсеяна.
И тъкмо съм тук да се оплача--аман от този секс, ами не се наспивам.
Моичкият идва към 11 в спалнята цуни-муни и после хвърчи на компютъра, щото имаме работа за вкъщи.
Аз пък ставам сутрин рано. И понеже сме се изнесли на вилата лятото, трябва сутрин да пътуваме до София и после обратно.
Циркът стана по-голям тази сутрин като ме пита какво ставало с температурата, така му се ще на човека да кажа, че спираме за този месец, а аз се изцепих, че и днес а после няма, така де минаваме на френска.
Една приятелка ми разправя нещо подобно на моя случай, как жената с термометър в дупето се провикнала на мъжа си `Хайде, че температурата ми се качва`- ама го гледала на кино.
И им се чудя на младичките във форума как им се прави секс, да си призная дайте ми море, хубав изглед, книги и тишина...няма да се сетя поне 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт