Нова усмихната седмичка 4.07-10.07

• 9 906
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
а няма ли телефони да се обадиш да попиташ?  newsm78

# 91
  • София
Заразих ли ви, бре девойки? Grinning С моето добро настроение, де Wink Навън е мрачно и намусено, а аз си седя сама в офиса и се хиля като зелка Laughing на всичко отгоре прочетох и няколко вица и се смях сама на глас Joy
Ако искате ще ви разкажа единият, той е семеен.
Разговарят двама приятели. Единият се оплаква на другия:
- Много скучен стана интимния ни живот с жена ми...
- Ами защо не си поиграете 1 час на чичо доктор? Ние с жена ми така правим.
- А как успяваш цял час да си играеш с жена си?
- Ами оставям я да чака 55 мин. в коридора.

Дано съм ви разсмяла! Wink

# 92
Теди, намерих тази лаборатория и "Бургас Медицинска лаборатория Бургас, ул."Цар Симеон 1" 16 тел: 056/ 4-20-77 или ж.к."Братя Миладинови" 132 срещу хотел "Космос" тел.: 056/ 80 19 41 " в Бургас. Можеш да се обадиш и да питаш дали имат договор със ЗК. Ти всъщност през касата ли ще ги минаваш? Защото ако все още само софийската Цибалаб има договор, дори и да има техен клон в Бургас пак няма да ти върши работа Rolling Eyes

# 93
  • София-Лозен
Момичета, кокичета, благодаря ви много за инфото относно Цибалаб в други градове на България. Почти съм се справила със задачата относно търсенето на лаборатория. Надявам се утре вечер да се потвърдят данните.
Съни, докато пишех видях, че си ми дала подробна информаця. Непременно ще се обадя, за да уточним подробностите. Да, през здравната каса ще ги прекарам изследванията. Иначе много е скъпо. Още веднъж благодаря за отзивчивостта!   bouquet

# 94
Благодаря на всички за пожеланията за новата кафемашина smile3521
Ша съ наливам с кафе, та да го отпразнувам както си му е реда  food010.
Само незнам, ако си купя нова прахосмукачка, с боклук ли да се нагълтам oops Това е заразно. Виновник -  Лея! rotfImbo

# 95
Само незнам, ако си купя нова прахосмукачка, с боклук ли да се нагълтам oops

Ша ма умориш Joy

# 96
Дано съм ви разсмяла! Wink

Разсмя ме, при това не само мен, а и всички колежки от офиса!

# 97
Само незнам, ако си купя нова прахосмукачка, с боклук ли да се нагълтам oops

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Направо ме умори

# 98
Да се изхваля и аз в тази седмична тема.. днес си взех последния семестриален изпит  newsm68 newsm44  Толкова съм щастлива, че най-после ги свърших всичките, че доста се бяха посъбрали накрая. Вече мога да се отпусна и да кажа ВАКАНЦИЯЯЯЯЯ   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Много ми е хубаво  nuts . И толкова планове имам за лятото, че незнам как ще ми стигнат двата месеца, които остават от него. След две седмици заминаваме на почивка   grinning039  Почвам да пиша списъка още от сега. Че и любимите ми малчугани ще са с нас  smile3540   1swing , така че купона е гарантиран.
А и ми се върти една идея за диетка и малко спорт преди почивката newsm39  running , ама как да стане номера незнам. Но тези дни ще сложа началото и на това изпитание, че да има на какво да се зарадвам след седмица goodscale Ако има желаещи да се обадят да сформираме групичка.
Днес минах покрай Родни Балкани и видях, че плануват една екскурзия из местните баири за събота. Ще видим как е времето, пък може да стегнем раниците и ние с тях.
В неделя сме на кръщене на един друг сладур и днес успях да му немря барабанчето, което исках да му купя. Сега остава да допълня подаръка с някоя дрешка.
А така да ми се ходи на плаж, пък тук в града водата мръсна, гадна. То и май времето пак ще се разваля  Wear Umbrella, та да свърша още малко работа тези дни    typeuu

# 99
Ммм домъчня ли ви за мен сладурани?Тук съм още не сме тръгнали надявам се другата седмица живот и здраве да тръгнем на моренце,след това десет дни ще мислим да ходим във Велинград какво ще кажете?Хубаво ли е там не съм ходила,сега търся да видя къде да отседнем.Няма нищо ново при мен все същата,на гости ми е свеки,малко се поразсърди днес ама и мина ще се изтраем сега за два три дни Mr. Green
Целувки на всички липсвахте ми,нямах комп.тука два дни моят Коко го развали малко.Аааа да ша забравя кака ви Хера пече кълки на Приморско и ви праща поздрави Laughing

# 100
Здравейте отново момичета!  welcome . За два дни сте успяли да изпишете толкова много неща, че едвам прочетох всичко!  smile3529 . Страшно много ви благодаря за топлото посрещане!!!  newsm47 newsm47 newsm47 . Много сте мили всичките! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ! 
С всичките тези пожелания за  newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30, просто няма как да не се получи! Вие сте моята надежда! И после да си ходим заедно с големите кореми напред назад!!!  preggo preggo preggo preggo . И да си бутаме  1stroller заедно!  smile3503 .
Нямаше ме два дни, защото работя 2 на 2 и вечер просто съм много уморена!  smile3507 . Утре и другиден съм почивчица! Поръчах си преди малко 2 книжки по нета. Утре ще ми ги доставят. Едната е "Книга за майката и детето" от Елизабет Фернуик, скъпичка е, но е много луксозна, с огромно количество илюстрации, като практическо ръководство. Четох отзиви за нея в "ДаНет" и майките са много доволни! Вие какво мислите?  newsm12 .
А другата е "Ръководство на д-р Спок: Всичко за бременността". Та мисля тези 2 дни да се усамотя и да се зачета, с риск мъжленцето ми да каже, че не му обръщам внимание!  smile3516 .
Знаете ли, в момента много се чудя дали да не си направя теста!?! newsm78 . Просто нещо ме гложди отвътре! Нали знаете какво е! Трябва да ми дойде тези дни, исках да изчакам няколко дни и ако не ми дойде - тогава да го направя. Ама сега започвам да ставам нетърпелива!?!  smile3506 .
А вие как се разговорихте за почивки, отпуски, моренце, плажове... О, мечти, мечти... Честито на печелившите!  smile3501 . Също и на Дарилка за прословутата кафемашина, дето я обсъдихме много сериозно!!!  newsm62. Успех на Дея с важната гостенка!!! Желая на всички това лято всичките ви желания да се сбъдват - имам предвид най-вече бебетата, но и почивките в чужди курорти също се приемат като вариант!!! Ха-ха-ха!  newsm62.
Друго нещо - с тези боклуци в София нещата излизат извън контрол. Само като погледна от прозореца "към света" и не искам да ви казвам каква кочина виждам. Ще вземат да ни изпонатръшкат с болести, то това никъде го няма! Обичам България, ама такова безобразие никъде го няма!  newsm11 .
Както виждате аз все по-късните часове пиша, не мога да си лягам рано и ставам рано само когато съм на работа, иначе не!!!  newsm25  People No Good .
Това е засега, ще поддържаме връзка! Много целувки и "Правете бебета, а не война" !  smile3522

# 101
  • София
Добро утро от мен, сладуранки! Grinning
Зори, ама ти ще станеш голям експерт докато родиш бебето! Пожелавам ти да си бременна още този месец! Има едни тестове, мисля, че Клиър Блу бяха, които отчитат 4 дни преди закъснението. Пробвай с тях, ак си много нетърпелива. И все пак моят съвет е да изчакаш още.
Деяяяяя, най-после новинки от теб! Домъчня ми да! Завиждам ти за предстоящата почивка! И във Велинград е много хубаво. Виж в Клюкарника някой беше пуснал тема Къде на планина или нещо от сорта итам има предложения за хотели във Велинград.
Скай Ейнджъл, браво за успешно завършения семестър! Да си осъществиш всички планове за лятото и да изкараш незабравима почивка! А и снимчици искаме Wink
Аз днес съм пак в разкошно настроение Grinning, гушкам ви всички Hug, цунки по муцунки и очаквайте скоро ново включване, че нещо ме сърбят ръчичките да пиша!!!

# 102
  • София-Лозен
Здравейте слънчеви Сладурченца!  wavey wavey Two Hearts Two Hearts
Деяяяяяяяяя, много ми липсваше, наистина. Къде си изгуби, недей така да ни изоставяш. Много се радвам , че ще си починете. А за Велинград, кажи по кое време ще сте там, защото ние също планираме посещение в този град след морсктата седмица. По предварителни планове от 22 до 24 ще сме там. Ако и вие по това време ще щъкате из града ще бъде много гот да се видим, като не е на твоя територия, то поне в някоя друга точка на България. Ако искаш пиши ми на лични, за да разменим кординати!
Зори, първо Welcome и от мен. Тук е много приятно и съм сигурна, че ще ти хареса. Аз също съм на мнение, че трябва да поизчакаш малко, не бъди нетърпелива, рано или късно всичко ще бъде там, където трябва.Дано в най-скоро време да ти се наложи да ползваш книгите, които си поръчала.
Скай Ейнджъл, чесит ти завършен семестър. Да изкараш едно прекрасно лято, изпълнено с невероятни емоции и в най-скоро време да зарадваш себе си и нас с най-хубавата новина на света.
Клара, ето и за теб нашата програма за отпуската. На 15 мислим за три дена да отскочим до Черноморец, седмицата след този уикенд ще си намерим друго уютно местенце по черноморието и от 22 до 24 ще се преместим във Велинград. Мисля, че програмата е чудесна, дано всичко да се подреди, както сме го намислили.
Приятен и весел ден ви желая!  Nature Sunny  Nature Sunny

# 103
Хей, мацки, хайде сега помагайте да видим кога ми е било овуто.
Тестовете все ми отчитат черта за предстоящо ову, но БТ се променя.
Ще ви дам температурата по дни след М.
При цикъл 25-26 дни.
 1-5 ден М.
 6 ден - 36,7
 7 ден - 36,7
 8 ден - 36,7
 9 ден - 36,7
10 ден -36,6
11 ден -36,9
Тази сутрин, на 11 ден отново имах черта на теста/да уточня, на тетовете ми изрично пише, че могат да се правят и сутрин, а не само след обяд/.
И още нещо, слуз започнах да имам от 7 ден, на 10 ден вече не беше прозрачна и разтеглива, а по-скоро като мляко и оскъдна. 

# 104
  • София
Ей Тедиии, добре , че се разписа Слънце! Седя аз и си гледкам темата и си мисля: Сама ли ще си говоря днес? На другите спи ли им се? Кофти ли им е? А то какви жизнерадостни бъдещи отпускарки имало! Wink
Моят отпуск е далеч на хоризонта, но затова пък съм в супер настроение! Пууускам вируса....на доброто настроение... хайде прихващайте....и бърборете, де...да не дойда Wink с голямата точилка! Аууу, че се направих на страшна!!! Няма да ви бия, от мен дамине, ама пишете повечко, де......плиийз!

Общи условия

Активация на акаунт