Нова усмихната седмичка 4.07-10.07

• 9 909
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • София-Лозен
Добро утро момичета!  newsm51 newsm51 newsm51
Чак ме е срам, вече 5 страница, а аз не съм се разписала за тази седмица. Embarassed
За сметка на това сега ще се похваля:

Разрешиха ни отпускитеееееееееееее  newsm44 newsm44 newsm44
Много съм щастлива. Малко изневиделица ми дойде вчера, но толкова бързо нагласихме програмата, че сега ако всичко се подреди ще бъде прекрасно.
Днес сутринта ме боцнаха  doctorза кръвчица относно изследването на хормоните, което предприех.
Имам малка молба, има ли някой, който знае къде в Бургас се намира Cibalab, защото за следващото изследване няма да бъда в София /дано/ или да ми препоръчате някоя друга надеждна лаборатория, но да бъде в Бургас, защото той ще е най-близкия град до плануваното място за морска почивка!

# 76
Имам си НОВА кафемашинаааааааааа newsm68

Но не прави такъв каймак, какъвто очаквах.... Weary

Мъж ми не е доволен, вика че старата била по-хубава, по-хубаво кафе правила.... ooooh! А, старата е на 10 г.
Аджеба, нали новите технологии би трябвало да са по-добри от старите Shocked
Съвсем се обърках!

Ео, колегата ще се оправи, всички се Praynig

Теди, честито разрешение на отпуски newsm44

# 77
  • София
Браво Тедииииии! Честити ви отпуски Да си топнеш дупенцето в морето и за мен Wink А за Цибалаб в Бургас да каже Маргаритка.
Дарилка, честита ти кафемашина! Да си пиеш кафенцето с удоволствие и винаги в приятна компания Grinning
Ех, отдъхнах си, разписахте се.... Flutter

# 78
Хайде бе Теди  Hug,
Тъкмо щях да те СМС-вам че се изгуби  Naughty.
Много се радвам за вашите отпуски - кога ще 'отлитате' за морето? Питах за тази лаборатория една колежка, но не я е чувала  Tired

Дарилка, честито за кафемашината - най-важното е да прави хубаво кафе - за добра пяна ти трябва доста скъпа машина  Confused

Леа, нали знаеш колко много стискаме палци за този месец  Flutter

Аз освен с болки в яйчниците, с друго не мога да се похваля, така че ще си мълча  Blush

# 79
Добро утро и от мене. Леа, мене определеноуспя да ме развеселиШ с твоето настроение. Понякога направо ти се възхиЩавам на енергията  bouquet
Ео, и аз стискам палци за колегата, дано бързо се оправи Praynig Praynig Praynig
Теди, 4естита отпуска, я кажи какви са плановете  за нея.... ух на мене така ми е мъ4но за наШето моренце... признавам си 4е като ви 4ета тука постингите за него и ми се насълзяват о4и4ките Cry Cry Cry Искам и аз там, на хубав пясък и топла води4ка Cry дано за другото лято да успеем да се организираме и да си направим една отпус4ица там Praynig

.....Аджеба, нали новите технологии би трябвало да са по-добри от старите Shocked
Дарилка, за съжаление е то4но така май с кафе маШините. Ние сменихме 5 броя (тука като купиШ неЩо и не си доволен можеШ да го върнеШ, замениШ и то няколко пъти). Най накрая взехме Саеко, от тези дето сами си правят вси4ко и засега сме доволни
Весел ден на вси4ки и да се усмихвате пове4е Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 80
  • Варна
Да те разочаровам Клара, морската вода е дооооста студена - едвам 20 градуса  Shocked

Иначе аз си подсмърчам и днес. Потънала съм в мисли дали да бягам за кръвни тестове за разни хепатити, херпеси и каквото там още беше или да рискувам и да правим бебе другата седмица  newsm78
Мъжът ми се покри и каза "както ти решиш", на което много му се ядосах.
Май ще взема да изчакам другия месец, а дотогава ще потърся лаборатория да си направя тез изследвания  Thinking

# 81
Ааа, Фрешче не съм аз  Naughty Grinning  Колежката беше !  Sunglasses

На сополивките Фрешчето и Светли  бързо оздравяване ! Grinning

Опс, вярно - Sunshine, сорим, благодаря!

Моренка, вече май вървя към оздравяване, благодаря за пожеланието Grinning

# 82
Ей, момичета, здравейте и от мен. newsm51 Тази седмица в службата е лудница и дори едвам ми остава време да прегледам кой какво е писал. Виждам, че всички сте в страхотно настроение и искрено ви пожелавам то да се запази такова. Ох, да се хващам на работа. За сега чао от мен и много   love001

# 83
Да те разочаровам Клара, морската вода е дооооста студена - едвам 20 градуса Shocked

А тука е 18 градуса  Sad като си потопя краката и запо4ват да ми тракат зъбите, а инъ4е е пълно вътре с англи4ани и  немци.... ама те къде са виждали такива жеги и толкова топла вода  Wink
Ние въобЩе не ходим на плаж тука, ако слу4айно се реШим, палим колата и на океана.... ем казват 4е той е по студен от морето, е да, ама не newsm78 сигурно заЩото е по плитко и се стопля по лесно newsm78 newsm78

Имам едно въпрос4е....за фолиевата кисилина. Казаха ми 4е мога да я пия по всяко време на деня, но сноЩи в аптеката, жената ми каза да я вземам задължително сутрин, инъ4е нямало да има ефект от нея. Моля ви ако някой знае неЩо по въпроса да го сподели. Благодаря ви предварително Hug

# 84
  • Варна
Е това за пръв път го чувам. На мен са ми казвали, че е хубаво да я пиеш по едно и също време, без значение кога. Аз навремето я пиех сутрин, щото иначе я забравях  Embarassed

# 85
Цитат
Най накрая взехме Саеко, от тези дето сами си правят вси4ко и засега сме доволни
Да Saeco са най-добрите, защото са специализирана фирма за производството САМО на кафемашини! Тези в БГ - меля кафете, дозират и ти го приготвят автоматично.
Но хубавите са около 900-1000 лв.

Клара, що при вас е толкова студено моренцето Shocked
Ние с мъжо обмисляхме почивка в Испания, ама ми се видя скъпичко...
Кажи поне заслужават ли си прослувутите курорти Коста Дорада, Каста дел Сол (ако знаеш, де).
Мерси са инфото!  Wink

# 86
....
Но хубавите са около 900-1000 лв.

НаЩа е то4но такава, дето вси4ко сама си прави, наистина са скъпи4ки, ама си заслужават Wink

Клара, що при вас е толкова студено моренцето Shocked

Казват 4е има много подводни те4ения и затова е така, полу4ават се при приливите и отливите на океана, който влиза в морето през Гибралтар

Кажи поне заслужават ли си прослувутите курорти Коста Дорада, Каста дел Сол (ако знаеш, де).
Цитат

Ами аз живея в Коста дел сол Wink хубаво е тука, но наистина е доста скъпи4ко. Аз ли4но бих ти препоръ4ала Майорка, много е красиво, романти4но, плажовете са с хубав ситен и жълт пясък, морето е доста по топло и е зна4ително по евтино от тука Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ние живяхме там година и 8 месеца и го обожавам острова и сега ми липсва доста Cry
Казват съЩо 4е Аликанте, Валенсия и Барса било много хубаво, ние се каним да ходим на там, ама оЩе не се знае кога Wink

# 87
Дарилка, честита ти машина smile3521 И нали се разбрахме, че на мъжете не обръщаме никакво внимание - не правела каймак, капризи.... Wink
Може още да не сте улучили точното смилане на кафето - всяка машина си е индивидуална. И аз съм за Саеко - Мерцедесът в кафемашините Laughing Ще и свикнете на новата - няма страшно.

Теди, в сайта на Цибалаб няма адреси - мисля, че освен в София никъде другаде няма Цибалаб. А иначе, не знам за качествена лаб в Бургас, нищо че съм родом от там. И честито ти вдигане на отпусното ембарго - и аз заминавам за 3 дена на море в петък  Laughing Laughing Laughing

Клара, ако знаеш каква завист ме обзе.....искам и аз на Майоркааааааааааа  newsm45

# 88
Ааа, Бан, грешиш Wink В Търново например има Цибалаб. Виж за Бургас не знам... Ама идеята ми е, че не само в Сф има Mr. Green Обаче! Когато ходихме с едно момиче да проверяваме дали имат договор със ЗК, че да си пуснем там хормоните ни казаха, че само софийската лаборатория има. Не знам дали са се променили нещата Rolling Eyes

На Теди честита отпуска, а на Дарилка - честита кафе машина! Със здраве да си ги ползвате Mr. Green

Светли, от мъж недей очаква да ти каже "Направи го!" относно тези неща Naughty Винаги се измъкват с "както ти си решиш Rolling Eyes" Така че решаваш ш правиш, не решаваш - не правиш WinkВъх, туй го докарах като "Идваш в Технополис - печелиш, не идваш - не печелиш" Joy

Весел и усмихнат ден! Заразявайте се от Леа Sunglasses

# 89
Хм, ми що не са си сложили адресите на сайта пък те (Цибалаб де).  Crossing Arms Тъпо малко, сякаш само в София има Интернет..................... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт