Нова усмихната седмичка 4.07-10.07

• 9 905
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Ммм ето ме и мен сладурки.Аз тука свекито ме ядосва нещо ама ще го преживея само за бебета ми говори коя имала бебе какво правело аз колкото се опитвам да не мисля ама незнам опитвам се да не и обръщам внимание ама тя продължава и нахална малеее ужас.
Леамиличка страхотно настроение лъха от теб,за онова нещо отивам да ти го пратя,целувам те и мисли за морето че пак да се видим домъчня ми Heart Eyes
Бан стискам палци ей
А аз да ви се похваля ще съм и на морето и на планина със страхотна компания Mr. Green

# 136
И като си помисля аз какви грижи имам и за какво се притеснявам........

Тук има подробна информация: http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=750281

# 137
  • София-Лозен
Момичета, много съм притеснена, прекрасното ми настроение беше помрачено за секунди. Сега място не мога да си намеря, много съм притеснена. Свекърва ми е приета в болница по спешност, предстояла и лапароскопия и е с увеличен черен дроб, в момента е на системи. Не знам какво да правя, много се притесних. Ужасно много. Знам, че ми остава само да се  Praynig Praynig Praynig, но не мога да превъзмогна притеснението и мислите в тази посока. Чудех се какво да направя, предложих на мъжа ми да си тръгна от работа, но няма смисъл, защото свиждането приключва в 16 часа, а ние няма да можем да стигнем до тогава.
Извинете ме за кофти новината, но съм много напрегната в момента. Дано не съм развалила и вашия весел следобед.
А сега и с тези терористични актове в Лондон. Ние също имаме близки там, не знам какво е положението. И това допълнително ме натъжава, притеснява, държи ме под напрежение.
 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 138
  • Sofia
Теди ще се моля и надявам за добър изход със свекито !

# 139
Тединка,
много неприятна новина.  CryСтискаме палци жената да се оправи, ох Боже, дано... Praynig За това сме тук, да се подкрепяме не само в радостните, но и в трудните моменти!
 Ти си мъжко момиче, успокой се! Като я видиш, може и да не е толкова сериозно положението!

Дано се оправя бързо! Дано!
 Praynig

# 140
  • Варна
Наистина много неприятно Теди, дано се оправи бързо жената. В Лондон поне мога да ти кажа, че засега няма данни за пострадали българи. Аз вече проверих за моя братовчед, добре е, за късмет си останал вкъщи тази сутрин и слава богу  Praynig

# 141
  • София
Тединце, и аз се моля твоето свеки да намери сили и да се пребори Praynig
Моля се и да няма повече жертви на безобразията, които станаха в Лондон! Praynig Чудя се как още има такива хора по света като терористите Rolling Eyes За мен всъщност те не са хора. Дано не чуваме повече такива лоши новини! Praynig Praynig Praynig

# 142
О, мила Теди.... Страшно съжалявам за това, което се случва със свекърва ти. Дано всичко да е наред и да мине бързо и добре. С теб и семейството ти съм.

# 143
 Напоследък мисля все така: (ама незнам защо newsm78)
Всичко върви спокойно. Това е затишие пред буря. Tired Face

Май важи с пълна сила това правило Sad

# 144
  • София
Хайде, хайде Дарилка, да не ставаме песимисти! Всичко със свекървата на Теди ще се оправи. Абсолютно сигурна съм!
А и за каква буря говориш? Не ми се иска да мисля, че след тези експлозии ще последва нещо още по-лошо.

# 145
Мило Тединце,
И аз се моля всичко да се оправи с твоята свеки! Praynig Моля се и за всички, чийто живот е в опасност сега в Лондон.

# 146
  • София-Лозен
Момичета, безкрайно много ви благодаря. Много ми помагате в такива моменти и не само в такива разбира се. Честно казано много ми е трудно да се успокоя, но ще трябва, няма начин. Лошото е, че няма да мога да я видя чак до Неделя, в тази болница са много строги мерките за сигурност, а и сега с този боклук по улиците нещата са още по-сериозни.
 Praynig Praynig Praynig
Искрено се надявам да не съм помрачила настроението ви.
Изпращам ви много целувки и хиляди благодарности!

# 147
Лея,
това са просто размисли!
За бурята - имах предвид Лондон!

Дано лошите неща бързо изчезнат  Whistlingи бъдат заменени с положителни емоции. dance

# 148
Тединка,
много неприятна новина.  CryСтискаме палци жената да се оправи, ох Боже, дано...
newsm17
Що се отнася за Лондон...В такива моменти се чудя що за хора сме. Водим се най-развитите организми на Земята, притежаващи интелект и способност да мислим, а се избиваме взаимно. Това никъде в природата го няма. Ще доведем нещата до самоизтребване, ако продължават да съществуват подобни люде.  #Cussing out

# 149
Теди,много съжалявам,мила,но съм сигурна,че ще се оправи жената!С теб сме и стискаме палци!!!!!!
Съжалявам,че се отклонявам от темата,но обещах на една позната да ви питам.Обади ми се вчера и каза,че си е правила тест за бременност.В прозорчето трябва да се появи минус,ако е отрицателен и плюс,ако е положителен.Видях и теста и въпреки че образува плюс,вертикалната черта е ярка,но мнооого тънка.Не ми се вярва да е положителен,ама знам ли.Да не я разочарован напразно пък

Общи условия

Активация на акаунт