Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са публикациите с имена и дати във форума?
Какво мисли авторът за политическата ситуация в САЩ?
Какво мисли авторът за домашното образование?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са публикациите с имена и дати във форума?
-
Какво мисли авторът за политическата ситуация в САЩ?
-
Какво мисли авторът за домашното образование?
-
Какво представлява магазинът Dillard's и какви отстъпки са били налични?
-
Какво е мнението на автора относно цените на детските градини в САЩ?
, изказвала съм се нееднократно. не съм привърженик. държа децата ми да контактуват със себеподобни. искам да срещат разнообразни преставители на човешката раса и да се учат да комуникират с тях без моята намеса и присъствие. намирам за необходимо да срещат възгледи и мирогледи, за които аз и баща им не знаем и да се сблъскват с такива, които не одобряваме и да се научат да ги оценяват без ние да им налагаме нашата преценка непрестанно. държа да създават контакти и да трупат опит, за които дори да не са искат да споделят мен. това естествено не може да стане в къщи и в подбрани от нас или тях среди. за мен и баща им социализацията им е не по-малко важна от академичното образование. 
. те се забавляват, а аз и кучът се гърчим. той и лае на всичко отгоре 
.
Не знам, нямам все още мнение, защото не сме стигнали до там, но никога не казвам никога за такива неща. Абсолютно си права, че нещата се променят, с тях и хората, възгледите и т.н.