Отговори
# 15
  • София, Борово
Септемврийки, добре дошли в "Родени"!
Желая ви много сладки мигове Hug

Поздрави:
Диана - мартенска мама Simple Smile

# 16
Добро утро, момичета Simple Smile и КУ-КУ! Шегувам се Simple Smile
Дими, благодаря ти за труда, а на Ирини за прекрасното заглавие! Hug
Много съм щастлива, че вече сме в "родени"! И аз като Деси сигурно често по инерция ще влизам в "очакващи..." Много ми е носталгично, но и много хубаво!
Аз за жалост изпуснах "Биберон" и много ме е яд. Разгледах програмата на СКАТ до края на седмицата, но няма повече повторения  Cry Cry Cry
Мирка, благодаря ти за инфото за помпата. Аз ще я ползвам рядко (живот и здраве), така че може да си купя точно нея. По принцип специално помпа не искам да си взимам от Продавалника на старо. Не знам защо, просто не ми се иска...
Муци, щом си се налакирала и аз ще се намацкам Simple Smile, че да съм убава за таткото. Той вчера не беше при нас. Отиде до Пловдив да си почерпи приятелите за раждането на бебинка и днес го чакаме да се прибере и да си го гушкаме Simple Smile Та съм намислила да се разкрася. Майка е у дома и ще ме боядиса. Само трябва да се напаснем със съня на малката, че да не й замириша на амоняк на детето.

# 17
Здравейте, мерси за новата тема и да ни е честита , че ни е първа в Родени......
Моят син ненагледен вече си направи режим дяволчето му с дяволче. През деня кърти след всяко ядене като ангелче, а нощем от един до четири часа е дяволчето на мама, кокори се, реве, гърчи се, и всичко това по принцип, без причина.... нахранен, преповит, набухан с капките против колики, топло му е точно колкото си трябва и така...... да поревем сега, защо да не го направи мамка му.
Снощи баща му го занимава нещо там, разнася го и поглежда часовника и вика" аааа, ми то станало два часа, значи още само два часа и ще спим" ....... ха ха ха.
А дано си оправи режима малко поне щото така не е много готино.

# 18
  • София
  Да zнаете, вече не мога беz вас, много се радвам, че преди около 9мес. ви намерих  :love

Чувствата са взаимни.  Blush Това е първата бременност, която изкарвам в БГ-Мамма, и подкрепата на чудесната компания в нашата темичка я направи наистина различна от предишните!   bouquet

Вие наистина ли изпитвате носталгия по коремчетата?  newsm78 Аз да си призная, никак даже....Така ми е много по-добре, като гледам бебата извън мен  Laughing- нищо, че съм постоянно дежурна около нея.

Днес заради бурята и дъжда изпуснахме меренето при д-р Попиванова.... Sad Във вторник съм се разбрала с педиатърката да претеглим Галето в кабинета й- така и така трябва да ходим заради една ваксина на голямата ми дъщеря....

# 19
Ей, момичета, да ни е честита първата темичка в "Родени" и да споделяме само красиви и радостни неща за нашите бебчета! Много се радвам, че открих форума и тези 9 месеца минаха неусетно. Дано така леко и неусетно върви и отглеждането на нашите съкровища!
На всички ви пожелавам един прекрасен и спокоен неделен ден!  Hug До скоро!

# 20
Ха добрутро сега!!!
Мерси за новата тема и за труда на Дими Hug
аз вече изчистих ,ядах, изкапах се,пих кафе докато беба спи!!! newsm44 newsm44
ina_lemon явно на Бургаските бебета им е такъв режима!!!  smile3511
Ние не спахме от 1 до 4 и ядохме цели 4 пъти снощи!!!Но съдба!!!
И нашия татко го няма по основателни причини на
ЛОВ Е!!!и ние сме самички!!!
Аиде лек и даждовен ден на всички!!!

# 21
Вики, същата работа е и моя син....... Имам чувството че нощно време само на гърдите ми виси, ама така ще е , на поискване, ако искам да остане само на кърма, така ще е ..... От 1 до 4 купона е пълен при нас просто.....

# 22
  • Варна
Да се запиша и аз в новата ни тема в новия раздел.... Ех, кога беше януари-февруари и се записвахме в Отчетни, а ето ни на сега вече сме в Родени....
И на мен ми е малко носталгично такова...  Rolling Eyes Харесваше ми бременноста. Чувствах се специална някак си. Сега пак е хубаво, но е по-различно.
Сега нищо неможе да се сравни с гледката на спящото ми дете. Тази сутрин си мислех че това е най-успокояващото и блажено занимание - да гледаш как малката душица спинка.  Heart Eyes
Нека ни е на късмет и да се радваме на здрави, спокойни и щастливи бебчовци. Да споделяма повече положителни емоции   bouquet Praynig Hug Peace

# 23
Хе, вчера такова хубаво слънце, а днес дъжд и вятър. Може пък и да се наспя следобед. Вчера за първи път бяхме всички заедно на разходка. Виктор искаше да бута количката, но дръжките му идват малко високо, затова се задоволи да върви отстрани, но хванал се за количката. Опитахме се да направим и общи снимки, но не се получиха. Този мой син постояно мърда нанякъде като решим да снимаме.
Странно ми е какви са тези пари, които ви вземат педиатрите. На мен такова нещо досега не ми се е случвало. Нашата лекарка е част от групова практика и много пъти съм водила Виктор и при някоя от другите лекарки, но никога за нищо не съм давала и стотинка. Плаща се единствено вземането на болничен. Аз съм много доволна от нашата лекарка. Не мисля, че е най-големият специалист в града, но е винаги любезна и отзивчива. Вече ни познава доста добре и нас и Виктор. Знае му добре общото състояние, все пак го наблюдава от раждането. Прибягва много рядко до антибиотици. Има още една лекарка в практиката, от която също съм доволна - тя също добре познава малкия.

# 24
Хайде и аз в новата тема.
Дими мерси мило  Hug

Ох, и на мен ми е ревливо. Как минава времето. ooooh!
Да ви кажа, и аз не мога без вас. Не зная майка ми, как ме е гледала без нет.Не мога да си представя.

За песничките Муцолино ето тук:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/

на Ния и изтеглих. Не я кефят, чак толкова, но предполагам е заради коликите.

Хубав ден сладурки, въпреки лошото време.   Hug Hug Hug

# 25
 smile3507 smile3511 smile3514 smile3515Няма нужда да обяснявам #Silly
Инка добре дошла в клуба!Драго ми е ама баш ми е драго да те посрещна!Настанявай се удобно,че може дълго време да изкараш тука!При неспящите и вече луднали мами!! Hug
Шейле Тая нощ бяхме на по 3 часа!1,4,7!!Цедя се на секи 3 часа!От 7 реванеее и ядене до 8 и нещо и сега пак се надува в леглото си!! dohТя намали почивките между храненията-започнахме от4,5 часа и сега яде на 3!ДЕНОНОЩНО!!!Вместо да увеличава интервалите,тя ги намалява!Ама не е гладно диването му с диване едва с 300 зора е изяла 70мл в 7 часа!Памперса сух,топло и е/и как иначе спа при нас на спалнята Mr. Green/всичко и наред!!Ма не тя трябва да се дере!Инка вие поне сте по часовник ами ние-след всяко ядене!!! #CrazyДенем иди дойди ама нощеееееем smile3511
Нямам носталгия по корема но имам усещането че никога не съм била бременна-забравих всичко покрай това мое щуро отроче!
Днес най-сетне трябва да замъкна мъжа ми до Пигиса че крайно време да си купя колан за тоя пусти корем!!И някои друго нещица че пак остана за следващата седмица иначе

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 11:51 от Mirkata_21

# 26
Ина Лемон, и нашата калпазанка е същата. Сега едва гледам. Снощи в 1ч я измамих някак със сешоара, който майка ми донесе, и заспа, но като стана в 4ч и до 6ч нямаше заспиване! Голямо мрънкане му удари. А съм притеснена, защото от 18 часа не е акала. По принцип ака най-много на 5 часа, така де през ядене имаме пълен до горе памперс. Според майка ми може да е ,защото пия натурален сок от ябълка, а той запичал! Вярно ли е? Моля кажете, защото аз го пия от самото й раждане и досега не сме имали проблем. Друга причина според мен може да е, защото вчера й измерихме температурата в дупето и после тя веднага се изака и оттогава не е.. Да не сме й направили нещо? Вече се притеснявам! Иначе си яде като преди, т.е суче по МНОГО Simple Smile Ох, дано се изака скоро. Сега се сещам и, че аз само ориз ям напоследък. Нали съм вегетарианец и само разни чушки с ориз, праз с ориз, картофи с ориз гнява, та да не би да е от това? Ох, надух ви главите, но моля ви помогнете със съвет и мнение. А от вчера й давам и малко чай от анасон против коликите. Да не би той да я запича???

# 27
Здравейте мамчета!
Айде да ни е честита първата темичка в "родени"
Аз влизам на бързо да ви почерпя вертуално че днес ставаме на 1 месец  cook cook cook
Айде аз изчезвам че след малко трябва да се храним.
Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 28
Здравейте момичета, честита ни първа темичка в Родени Simple Smile    Heart Eyes

Бърз отчет от нас с Дария - кърмим се, тя си направи режим на около 3 часа хранене, през нощта една по-голяма пауза от около 4-5 часа, но аз имам проблеми с гърдите и непрестанно се цедя... За трети път вече вдигам температура, предния път беше 39.5 С и всички около мен доста се притесниха... Заговориха ми и за спиране на кърмата, и за адаптирани млека, ама аз съм упорита и не се давам още. Кофтито е, че на първата ни консултация преди 3 дни ми казаха, че не е наддала добре и правихме пробно кърмене, което, естествено, не показа нищо хубаво, щото детето така му се спеше... Аз я събуждам и искам да суче, тя ми заспива на гърдата. Посъветваха ме да додавам кърма с биберон, но не съм го правила още... Страх ме е, че ще се отбие...
Такива ми ти перипетии покрай нас, надявам се скоро положението с гърдите и кърмата да се урегулира и да влезем в ритъм.
Айде, че малката надава вой  Crazy

# 29
Дими, страхотна си!  Hug
На мен днес ми е смътафяцано - цяла нощ не мигнах от мигренозен пристъп Crazy
Искам пак да съм бременна, точно заради мигрената! ooooh! hahaha
Много ми е гот, че вече сме тук Peace

Общи условия

Активация на акаунт