То и аз няма какво толкова да споделя, но да се разпиша.
За спането - Стоян е на фази - сега сме на спи между нас и не мога да го убедя да си легне в леглото. Но се надявам скоро да отмине и да ни гони като заспива. Ех, мечтииии!!!
Ани, не знам какви разговори водите в къщи, но явно доста пазарлъци правите, та детето от там поема

Да спомена в тази отчетна, че за сега не ми се гади, не ми е лошо и не се чувствам бременна. Казах на шефката вчера, всички много ми се радват. Сега е добре да отида и на лекар та да потвърди и той теста

А Деница и Аркова по бързо да решават онова сложното уравнение, че съм в очакване.
Тези дни се чудих дали казах едно голямо Честито на Пепсън и не стигнах до никъде та...... Пепсън ЧЕСТИТО и на финала здраво и послушно бебче.
Люба, а кога ще ви е закуската, че то явно затова няма сутрешно кафе.

Какво става със Коледното парти - Аркова, благодаря, че си запазила клуба. А сега какво следва???
Айде лек ден от мен
ех че се радвам за тебе Кате.
много х-сове много чудо. Аз също съм пас от хаджидимитровските мами така че остана Ванчето ако се навие да прави компания на Таня, но тя да прибира мъжа си при нея, а детето по далече, че да има новини и от там...

С надеждата, че няма да ми се разсърдиш за коментара.
имам чувството, че бебето му е много рано още и само на основание "статисктиката показва" не искам да го вадят...

Миме, не давате ли някакви имуностимуланти? Любчето ми похвали някаква сребърна вода, по която са полудели тук майките във форума, пробвахте ли?

Точно днес "цъфнах". Ама айде - следващия път...
.