Честит имен ден и на всички Димитровци, да си носят името със здраве и любов!

...,но виж за мо`абетите на Ел-ти съчуствам напълно,`щото знам,е така се започва и след година-две вече се чудиш как да реагираш сериозно на подобни изяви/без да си подрониш родителския авторитет/....затова донякъде не се притеснявам,че Иво още борави с ограничен брой изрази...
. Много се зарадвах на подаръка и вече направих една обиколка на града с него - ходих на фитнес. Много добре ми се отрази разходката, даже спря да ми се гади
.
.
. До сряда не ги виждам нито на градина, нито на ясла. Но все пак му се вижда края, де / да не чуе

:
. ( сама 16 лв
Нанчи,извинявай!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЗДРАВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА/и да пишеш честичко тук/
Добре че Петър помага много за децата,е иначе да съм откачила.Споделете правилата във вашите къщи,моля ви!
Щастлива съм,че са живи и здрави,дано успея и да ги възпитам добре.
Все си мисля за "кой е по-по най",но малки ми се струват още за подобни изпълнения.
то не бяха рожденни дни,именни дни,годишнини и прочиеу веселби 
Но пък за сметка на това няма равен в чупенето на играчките си и след това да ме кара да му ги поправям!

няма я! Хайде измъкни го тоя кабел от спалнята и сваляй!
Ирка, много са ти сладки принцеските. Особено в леглото ми идваше да ги нацелувам. А за пъзелите сега им е времето. На Ивко това му е любимото занимание и си реди няколко пъзела един след друг. По някога му обърквам 2-3 пъзела и пак ги нарежда. Ето и едно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=lwuzRw0zwJg