Есен пъстра пак дойде, а майското дете ясла го зове!

• 14 878
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Привет!
Снимки от посрещането няма-`щото нямаше ентусиасти.......... Confused,но пък има много от нашето фемили и от страхотната разходка дето си направихме/в наша чест и слънце се показа даженад софията и се скри с изнасянето ни от нея Mr. Green/..............на прибиране пък татито ни прекара през един невероятно красив път-почти без населени места,страхотни гледки и много чист/понеже аз може да повръщам,ама и много обичам да ме возят из планините/......та се прибрахме по никое време снощи.....днес,обаче продължаваме с програмата/довечера ще ходим целокупно на цирк"Балкански"/ и ако може да се снима вътре-ще качим всички снимки и тогава ще показвам/,явно има ефект от мрънкането ми,че ми е сиво ежедневието.....
Тук се сещам да запитам мамите от Благоевград,Шумен в какво състояние са им зоопарковете?/понеже чичко Гугъл ми изплю информацията,че имало такива/....и ако някой е ходил в Добрич,Разград,Карнобат,Айтос и Кюстендил-също ще се радвам да сподели дали си струва разкарването до там/че сме си поставили за цел да обиколим де що има животно,иначе Сами дава зор да сме ходили в индия или Австралия...та тия дестинации ми се виждат по приемливи засега/
Сисе,няма ли ефект от хомеопатичните?Дано да се посвърши с туй гадане,макар,че си права-най-много до края на деветия да продължи Mr. GreenИ поздрави на мосюто,че те отменя в гледането на Божи/а нейни снимки скоро да сте правили?/
Виф-че,ако и при вас е било слънчево като тука,не вярвам да сте се чудили дълго как да си запълните програмата/ние допреди малко бяхме на разходка с цел събиране на есенен тен,но се освиниха дечковците и се прибрахме за да ги изкъпем,че да не ги вземат за цингета довечера/
Арк-ова,как е днес Николчо?
Роска,ти пиши...както виждаш все има някой на линия..а а утре стискаме палци/то не сме ги пускали откак тръгнаха ясленчетата-да са здрави и да неревливи/
Айде,аз отивам да се правя на хубава.........от мен лека и приятна вечер! Heart Eyes Hug  bouquet

# 61
Не съм чела нищо, 'ма да кажа, че Хасковският зоопарк е хубав  Mr. Green ...

# 62
  • София
Любчеее, аз бях разбрала, че в неделя ще идвате...  ooooh!
И както през уикенда не припарвам (умишлено) до комп, пак съм проспала събитието. Cry Мислех тази сутрин да ти звънна и като отворих форума ми идваше да се  #2gunfire То и в събота М ми спретна един сюрприз, че нали още правим прословутия ремонт на къщата (и сме до половината, точно Mr. Green), та зачезна за повече от половината ден да купува материали за майстора и ние с наследника му скучахме в кварталните градинки и се снимахмме, че не бяхме го правили от морето... Sad
Нищо, не ни било писано и този път. Ама ти не съжалявай, че не съм особено приятна (и подвижна) компания точно сега...  Mr. Green Twisted Evil Малко да мине това гадене и да видя слънце, веднага ще се командировам към Пловдив Praynig

Късмет на Марти с яслата утре, Ники да оздравява, желая ви лека вечер, за финал ухилен есенен поздрав от Велизар, че ще ни забравите:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8263359

# 63
  • Varna
  Офф, вредих се и аз до компа в къщи / Единия го изпратихме за София, а Томиславчо  го изпратих  за Португалия преди един час за пет дни/ Ако успея и на работа да не се появявам тази седмица си е направо  Party.
 Една седмица докато бяхме на почивка,  Бети се е справила добре без нас може и други такива да има Mr. Green.
 Морски поздрав от нас

Тук има още ако на някой му се гледат.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296051&pid=8269961

Дано другато седмица донесе по добри вести за Гоги. Praynig Praynig Praynig
     Руми, малко остана още  Hug Hug Hug
   Сиска, Олче  надявам се гадното гадене бързо да ви отмине.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 00:12 от Inochka

# 64
Леле, каква красавица е станала Бетинка , да и нащипеш пухкавите бузки Heart Eyes
 Да се похваля, скоро ще взема пълно работно време на работа, с установен график. Една година бачкам с различни почивни дни, понякога ми звънят да ходя на работа, по 3-4 дни на седмица работа, кога и както дадът. Абе много чакане бе, ама явно покрай икономическата криза се получи така. Сега се надявам да има свободин график и с желаните почивни дни, имам голям шанс, че съм първа на листа от чакащи Sunglasses Та дано, вижда слънце и на нашта улица Mr. Green
 Къщичката още не сме я взели, но и там се очертава скоро да се изясни. За сега оглеждаме, мебели, дървен паркет и какво ли още не, чувството да гласиш нов, собствен дом е страхотно. Олче, като стане ремонта давай снимки, че търся идеи Grinning
Новини за  Гоги има ли някой? Дано е добре и да не вдига температура Praynig
 И при нас вече стана студено, не мога да повярвам, няма есен тук хора. Както си носи роклички без ръкав Йонка, от два дни се налага с яке да излиза ooooh! В момента е 15 Ц, а само допреди два дни беше 30-35 Shocked Тя милата още иска да облича роклички и чорапки се дърпа да обува. Избира си сама дрехите и настава голяма война като се обличаме, големи претенции ви казвам. Постоянно ми взема червилата, все иска да се конти, а снощи моята приятелка и лак и сложила ooooh! Голяма кокона ви казва, ваште моми така ли са?
 Сиска, кога ще се разбере какво ще е бебето, че любопитсво голямо Party Айде дано ти мине лощото към 3-я месец, знам че до тогава е така, аз поне така бях.
 Аз не пиша, не пиша, ама ей ма на отприщих се Mr. Green Спирам до тук и ви пожелавам спорна седмица!

# 65
Добро утро от нас кафе няма да слагам че не ми е ясно как става (с снимки де ,иначе др го мога) Embarassedчувствайте се почерпени
ние след малко изчезваме към академията като се върнем ще дам отчет как е било
лек и спорен ден на всички Peace

# 66
Здравейте!
Ние нали отскочихме до морето, а то взе че и времето беше хубаво и Ивко се разхвърли набързо на плажа. Ето и от нас малко есенни морски снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293359&pid=8279430

Люба, тази година програмата на Балкански е малко по бедна от към животни. Но пак си заслужава де! А за Шуменското ЗОО не се хабете да идвате специално. Ако ви е на път, обадете се да го посетим заедно, но специално не си заслужава. Има всякакви животни ,които могат да се открият в един селски двор + маймуна. Това е! Ами къде са вашите снимки от Софийския зоопарк?

За уикенда и ние пристигаме към София, повода е църковен брак на брат му на Дидо. Сега ще търся костюм да правя Ивко шафер!  Grinning

# 67
  • София
Добър ден!!!
Честит Рожден ден на Пилето   bouquet Боби бъди жива, здрава и много щастлива. Нека това е първият и последният рожден ден с толкова много притеснения. Дано скоро се включиш с добри новини и ясна диагноза за състоянието на Гоги.
Сега да кажа за този детски център. Че то обещах миналата седмица, но сега се добирам до компа за повече от 3 мин. Центърът се намира на бул. Цар Борис 3 под пазара на Красно село. Това помещение е малко става за около 10-12 деца през зимния период, но ми казаха, че откриват до началото на декември още един малко по надолу. Той щял да бъде разделен за бебета и по - големи деца. С по 2 зали за всяка възраст. Все още нямат оферта за празнично меню. Сега цените са -
Наем 1 дете - 5лв.
          7 деца- 50лв.
          11 деца - 55лв.
Меню детско  - 5.50 до 8 сандвич или пица.
Има и голяло разнообразие от плата. Предлагат и Дядо Коледа, но за него няма все още цена. Ако се спрем на този клуб единственото неудобство е /според мен/, че до началото на декември няма да можем да видим другите помещения, който всъщност ще ни свършат работа.
Любе, жалко, че не се видяхме и този път. То и аз бях останала с впечатления за неделя и в събота вечер специално надникнах за часа на срещата и ............. нищо друг път.
Сега и една дума за наследника - добре е, дивее и се опитва да говори от 10 думите дето употребява станаха 15  Joy
Лек ден дами, мен ме чака къща в ремонт и едни глупости за оправяне и подреждане.  Hug

# 68
Пиле, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

БЪДИ СИЛНА, ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА БОРБЕНА, КАКВАТО ТЕ ПОЗНАВАМ!

ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕШНО ДА СЕ ПРЕБОРИШ С ТРУДНОСТИТЕ И ДА ГУШКАШ ЗДРАВИЧЪК И СЛАДЪК ГОГИ !

ЦЕЛУВАМ ТЕ И ТЕ ПРЕГРЪЩАМ СИЛНО !

# 69
Хайде и аз най-накрая да се разпиша в темичката...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОБИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО СИЛА И КУРАЖ И ДАНО ГОГИ БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯ!

Ние сме иначе добре, Гоги си почина една седмица вкъщи и от днес пак е на ДГ.

Бети е много красива на снимките,!
Ани, Ивко ми се видя доста променен, даже на първите снимки се чудех дали е той.

Стискам палци на бременните мами да им минава бързо неразположението, че много кофти ми звучи това с гаденето.

Успешна и спорна седмица на всички!

# 70
  • София
Боби, Ч.Р.Д! Бъди все така обичаща, силна и всеотдайна майка и нека Бог ти даде много сили и вяра, за да минете успешно през това изпитание и да си върнеш чаровното и усмихнато детенце! Здраве, здраве и пак здраве, другото така или иначе ще го постигнеш!

# 71
Пиле Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти най-големия подарък за твоя юбилей, здрав и щастлив Гоги. Здраве на теб също и цялото ти семейство!                 

# 72
  • Варна
Боби, честит рожден ден!
Пожелавам ти най-вече сили, здраве и късмет на теб и цялото ти семейство! Вярвайте в   чудеса и нека Гоги бъде отново онова усмихнато и здраво детенце, което видях!

Макси заспал на фотьойла докато ви чета, и замалко да падне надолу с главата  Embarassed а уж гледаше детско и протестираше да не спи  Blush Днеска изкара от закуската до обяда в яслата, с малко сълзи... и се е хранил. Слава богу и носа му е сух, и гласа му се оправи.

Сиска, Олче, дано неприятното гадене изчезне от раз и колкото се може по-скоро! Целувки на малките тумбачета  Hug Олче, Вели винаги е толкова чаровно усмихнат  Heart Eyes
Ани, направо се опулих като видях разсъблечения Ивко. Ние в събота и неделя си излизахме с якета навън  Rolling Eyes
Бетинка какъв поглед вадииии  Crazy Целувки за нея от нас  Heart Eyes

Роска-марти,
живея широк център, до Експресбанк и МакДоналдс... сямо че, докато Макси е в яслата - аз съм в офиса и работя. Но пък може да си спретнем някоя съботно-неделна среща, приканвайки и другите ни суфорумки от окръга да се присъединят! Пожелавам ви успешна и бърза адаптация в яслата!!!

# 73
  • София
Боби, Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и късмет! Нека малкото ти слънце Гоги е най-щастливото и здраво дете. С майка като теб първото му е гарантирано, а за второто всички ние стискаме палци-аз вярвам в силата на положителната енергия! Praynig

# 74
Боби, честито! Здраве, здраве, здраве и живот изпълнен с щастливи мигове пожелавам!

Вифче и ние излязохме от нас с дебелото яке. По пътя се съблякохме по блузи и като стигнахме до плажа и тях хвърлихме. За около час-два, наистина си беше за каляване и препичане на октомврийско слънце. Имаше и ентусиасти които се къпаха в морето, но ние не бяхме от тях.

Общи условия

Активация на акаунт