Пиле,Гоги,Макси с Вас сме и се молим за Вас 
........ще се справиш и даже ще се чудиш след време що изобщо си косила нерви за глупости.Пази си нервите и спокойствието и хич не се втелясвай....гледай да сте добре ти и бебо и Коси......пък всичко друго ще се нареди
/позволявам си да ти го кажа,че и аз така се ядосвах,щото все компотите бяха приоритет и в моето семейство....сега си седят и си мухлясват и на никой не липсват.....за съжаление,`щото децата нямат нужда от компоти,а от внимание/
.........в неделя пък щяхме да ходим в Софийския зоопарк,ама всичкото метеоролог взе че позна и то не беше време,не беше чудо
...та остава мероприятието за следващия уикенд/дано и слънцето да е на наша страна/......та ако има и други желаещи-ще се радвам заедно да се порадваме на животните.....
от всички нас вкъщи. С теб сме мислено постоянно. Ще чакаме новини да кажеш какви са развръзките.

Иначе не се ядосвай, това са бели кахъри, въпреки че някой път много му причернява на човек от тях

Очаквайте ме отново в пълна сила и прелест/живот и здраве декември/.

, че в работата ме гонят спешни срокове и ако пак изляза в болнични ще е много кофти

) Аз пих капки Вомитусхил, не ми помогнаха грам, нашите Априлски отчетни хвалят някакво хомеопатично"Емил" много, но не съм пробвала, честно казано се надявам да мине от самосебе си, въпреки, че още си оставам само с надяването.
Как бързо върви времето (отстрани!) Не се ядосвай на вашите, наистина има за какво, но така вредиш на бебка, а тя заслужава страхотната, търпелива и всеотдайна майка, която си.
Лека от мен, стискам палци.
Че миналия път, като идвахте с А по Шопско и аз така си бях завряла телефона да не ти казвам къде

Препоръчани теми