Есен пъстра пак дойде, а майското дете ясла го зове!

• 14 878
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Пастичка, честита ти бременност! Дано всичко да е наред с нея и да си работоспособна до края!

А за нашата ясла, тя наистина е най-хвалената в Шумен. Но и на група случихме. Определено на лелите им се занимава с децата. И аз съм убедена че всичко идва от персонала.
Забравих да пиша , че по пътя за София се засякохме със Станишев на една бензиностанция и нали правя архив на детето с Кабинета, та не пропуснах и с него да се заснемем!

# 166
Пастичка, smile3501 newsm51  love001 newsm10 smile3521 newsm44 newsm68 newsm44.........няма да ми стигнат емотиконките да кажа,колко се радвам  Grinning .......дано да ти е лека и спокойна бременността!Стикам палци/и за Вас/ и пожелавам много здраве и късмет! Praynig Praynig Praynig

Ани, давай снимката с "кабинета",де..... Whistling

Дени,одеве химическата атака от страна на Иво ме секна да продължа с обяснението,`що съм толкова настоятелна в агитацията и пропагандата/освен личния ми стремеж да народя още граждани на милата ни Родина,................,не че Родината е приритала за тях/,но преди 30 и кусур години ,ако майка ми се беше поддала на таквиз размисли и доводи/макар,че аз да си призная съм рожба на закона забраняващ абортите и политиката по това време/та,сега щяхте да сте лишени от скромната ми компания Embarassed.......та не се знае,дали някоя бъдеща Любка не чака да бъде зачената/това не е само към теб-да не го приемеш лично..........ама не се знае пък,може да даде кураж на някоя колебаеща се мама Wink.ето виж,редиците на отчетни 2009 се пълнят ..и то  с интересни за компания хора/

# 167
И аз искам да доложа със снимка, но Снимка.бг не е на същото мнение!  Sad

# 168
Пастичка, честито! Поздравления и от мен! Явно си стигнала следващо ниво на самоусъвършенстването Simple Smile)) Шегувам се... Много се радвам, че трудният етап е минал благополучно.   Hug Hug

Любе, много си права и много ти се радвам как активно подкрепяш каузи като забременяването и кърменето.  Heart Eyes Peace

Ани, непременно дай снимките! Simple Smile  Ела да дебнем заедно на Дондуков 1 и 2!  Grinning

# 169
Ох, момичета дарихте ме днес с приказно настроение!  Joy Благодаря ви!  Hug

Ани правила папарашки снимки с видни политически личности, Кабранска е подела агитация за продължаване на рода в две видни Хаджидимитровски семейства. Да знаеш, Любче, кефиш ме максимално!  Hug (ама ти си го знаеш, де!)

Пастичка, честито! Да ти е лека бременността от тук нататък и бебчо да се роди здрав и по-кротък от кака си!

А н и, не се ослушвай само да поздравяваш новите ни бременелки, ами с Дидо действайте за сестричка на Ивко, да видиш каква отмяна ще ти е. Той ще отгледа бебето, а ти само ще го привикваш да ти носи възглавнички да си подлагаш под гърба и ще ръководиш удобно процеса по отглеждането!  Mr. Green

Ние с Деница като си напаснем овулационните календари ще съобщим на всеослушание кой кога какви планове има спрямо продължението на второ поколение Хаджидимитровски диванета.

Първородното ми диване дойде да ми мърка в скута, така че приключвам... до после!

# 170
Танче, Дидо ако го питаш и с 5 ще се оправи. Пък аз нали имам пълна свобода да избирам каквото име си реша на всичките ни последващи деца, но тъй като гледам ,май няма да се възползвам от това си право (поне не скоро)!  Grinning

Дени , с дебнене не е интересно. Аз искам такива случайни срещи. Дори сега се майтапя , че телефона ми е звъннал така някак си премиерски и вдигам аз ....Станишев. Моли ме да спра на следващата бензиностанция , че искал да се снима с мен. Аз му викам , че много бързам, но човека настоява. И какво да го правя ето на ....снимката!

# 171
Честита бременност на Пастичка ! Всичко да е наред до края и много щастие да донесе мъничката рожба !

Ани, на теб страшно ще ти отива да си в някоя младежка организация към някоя партия - засега гледам, че преобладават червените пристрастия.  thumbsup /нали това беше техния знак/

Люба, просто най-искрено ти се възхищавам за ентусиазма за трето. Ама как имаш тази смелост и желание. Моите нерви са вече страшно зле, аз просто сили нямам да отгледам още едно. Но и на нас няма кой да ни помага и добре че ние сме си шефове и мога да ги гледам като са болни, иначе незнам как щях да се оправям.

На мен страшно ми се е допътувало за някъде, просто имам нужда да си презаредя батериите. Ама засега не се очертава нищо такова.  Sad
Но живея с мисълта за предстоящия концерт на Депеш Мод... Laughing

Айде чао, че ще трябва скоро да взимаме баткото.

# 172
Ани, на теб страшно ще ти отива да си в някоя младежка организация към някоя партия - засега гледам, че преобладават червените пристрастия.  thumbsup /нали това беше техния знак/

Нанчи, разсмя ме тука, как нацелваш само нещата! Точно в такава организация се подвизавах, но след като родих вече нямам никакво време и въпреки че ме преизбраха , аз сама се отлъчих. То не че съм толкова политически пристрастна, но доста пари за семинари и международни лагери отпускаха, та си пообиколих тук там докато не бях семейно ангажирана!  Wink

# 173

Нанчи, разсмя ме тука, как нацелваш само нещата! Точно в такава организация се подвизавах, но след като родих вече нямам никакво време и въпреки че ме преизбраха , аз сама се отлъчих. То не че съм толкова политически пристрастна, но доста пари за семинари и международни лагери отпускаха, та си пообиколих тук там докато не бях семейно ангажиранаWink

А такааааа! Дойдохме ли си сега на думата???? Видяхте ли къде отиват парите на данъкоплатците - в джоба на Аниииии..... И после се възмущаваме що държавата ни е на такова ниво! Срамота!  Mr. Green

И, Ани, вземи се възползвай от предложението на Дидо... Измисли по едно хубаво име и го дари на следващия политически наследник! Примерно - Емел, Джердет, Волен....Я що хубави имена ще останат неподновени.  hahaha Joy

# 174
 Joy Таня!  hahaha Ще ме умориш... ще взема да му го натрия аз с едно такова име!  Joy
Тъй, тъй за парите на данъкоплатците си много права!  Peace за 5лв на 5 звездни хотели съм ходила с включени вечери и али бали, ама няма вече!

# 175
Танче Hug Hug,вие с Дени сте уникат. Откъде ви идват тези бисери.
Ани след президента и премиера, кой следва? Председателя на народното събрание или някой министър. Ивко е мъничък, и отсега го подготвяш. Дали след време няма да се хваля, че съм била съфорумка с майката на президента или премиера newsm78. Много благодаря за информацията и ако не те затруднява да те помоля да споделяш и бъдещи такива седмични програми Hug
Честито бременеене и на Пастичка.
Увеличават се броките в 2009 Hug
Ема е голяма сладурка Heart Eyes, а и първокласникът на Нанчи виждам е отсега обграден с нежно присъствие. Heart Eyes

# 176
Тъй, тъй за парите на данъкоплатците си много права!  Peace за 5лв на 5 звездни хотели съм ходила с включени вечери и али бали, ама няма вече!
Даааа, сега други ходят за по 5 лева, ама поне и работа за 5 лева да се върши, а то само с ходенето си остават! Тъжно и жалко...

# 177
  • София
Пастичка, Честити 2 чертички! Много да се пазиш, глезиш, усмихваш, само положителни емоции и гордата бъдеща кака много да слушка и да си играе с братчето! Wink

Ей, ама аз наистина повлякох крак...  hahaha Joy hahaha

# 178
Та значи тъй-редиците на майките с големи кореми се запълват скорострелно!ЧЕСТИТО,Неде и Пастичка!!!Лека,безпроблемна и прекрасна бременност ви желая!Много,много се радвам,а на желаещите второ/трето-успех!
Ние вече имаме христианска мома Миа,кръстихме я миналата неделя,но снимките ще кача по-късно.Не пиша изобщо,знам,но това е,защото държа повече на прическата и маникюра-да съм убава за мъжо.Книжки за възпитание не чета,защото прегледах всички преди да родя.Разбира се,къщата ми е снимана в новото издание на "Нов дом" и всички майки от околията идват за безплатен съвет как да подържат домакинството си.Освен това никога не крещя не децата си,но пък и те стоят мирно и кротко на столчета и четат книжки.Това го сънувах вчера.Истината е твърде грозна,за да бъде описвана и само нещастниците,дошли ни на гости,я знаят.След 3-часовия рев на Миа и мрънкане на Елла обаче престават да съдят и преминават в режим на съчувствие,а после обещават,че ще дойдат пак като порастнат малко децата/не повече от 8-10 години/.И че са сигурни,че до тогава все ще намеря време да си измия косата и да поспя.Та след тези окуражителни думи,аз-безкрайно обнадеждена-лягам да си почина с лака за нокти и машата,че после нали на дискотека ще ходя.Такава е действителността,мами,в нашия прекрасен дом.Който има рецепта за подобряване на състоянието,много горещо моля да я даде.И сега Миа реве,обаче я оставям,не знам какво повече да направя. Cry
Елла вчера имаше т-ра-39.5 и,въпреки че днес е много по-добре,сме закотвени вкъщи.Та викам си аз,ревът няма да спра,ми поне да ви видя.
Посмях се от сърце,нагледах се на хубави снимки на две прекрасни госпожици-Миа и Ема и сега засядам с ютията и Биг Брадър.
Софийските мами,голям мерак имам да ви видя.Ще съм в Бг от 9-и дек до 18 ян,но няма как да дойда на 13-и SadНе съм шофьор.Но за идващите към Пловдив,тел ми 0887 644 753.
Липсвате ми много!Обаче Мийка реве ужасно,ще се опитам да допиша.
Много ми е жал за Сиска,знам колко е ужасно.Прегръщам ви всички!!!! Hug

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 20:24 от ira_d

# 179
Здравейте момичета!

Само такива хубави новини да се чуват както от последните страници! Честито на мамите очакващи бъдещи рожби, леко и безпроблемно да е всичко!
Да честитя и на рожденичките от последните дни, пожелавам ви преди всичко здраве и любов!
Пиле специални поздрави за теб, с пожелания всичко да се оправи по най-добрия начин!
Сиске дано вече и ти да си по-добре и да почнеш да усещаш хубавите моменти от бремеността!
Добре дошла на новата мама и аз много искам да ги видя близнаците, не знам дали съм споменавала ама и аз съм близначка и толкова ми е хубаво като видя близначета.

Сега накратко за нас: Миналия понеделник по тъмни зори се завърнахме благополучно от едноседмична командировка в дебрите на Черна гора. Конференцията мина повече от успешно, успяхме и отчасти да си починем и да се поразходим по крайбрежието на Адриатическо море, мъжът ми и се топна в морето, аз не събрах смелост и топлина най-вече. Пътуването обаче беше ужасно дълго по 18 часа във всяка посока и особено на Любо /демек шофьора/ ме се разказа играта. За да не минаваме през Косово, обиколихме почти целия Балкански полуостров и интересни случки имахме особено в Албания, но ще разказвам и пускам снимки само ако имате желание за да не разводнявам темата. До тук добре, но така ни посрещнаха в Бг, че още не съм влязла в релси и след една седмица - малкият болен /нищо сериозно, само сополки, но насила разболян/ и не ходи на ДГ миналата седмица, а работа се беше събрала колкото за месец. На сутринта след 4 часа сън и такова пътуване разбирам, че сестра ми е в спешния център на МА с бъбречна криза, а тя го гледаше вечер и нощите, но решила да се прибере в тях /живее сама в Люлин/, колабирала е през нощта дотолкова, че и линейка не е могла да извика, та накрая на системи на сутринта. Добре, че се оправи вече. Гледането на детето от свекървата няма да коментирам, че чак тия дни ми мина малко каквото ми се беше събрало и пак ще бълвам лоши работи. След спиране на хремата, тази сутрин за съжаление не с песен, а с рев се отправихме към ДГ. Все още плаче доста и повръща от рев, но аз си мисля, че му харесва просто не може да приеме факта, че нас ни няма там. Дано тези мисли не са плод на пустия ми интусиазъм. На всичкото отгоре, детето взе и да говори /разбира се далеч от постиженията споменавани тук/. Днес ми обясни следното: питам го какво е имало в ДГ а той ми вика "ейньо баба, ей толкова и си разтваря ръчичките максимално, а после си тупа дупето и корема" в превод "една баба много голяма и с голям корем и задник" Embarassed ама има да се червя утре като и каже така на жената /тя вярно е по-възрастна лелята на групата им и малко по-едричка, ама откъде му дойде на главата да ми я обясни по този начин не знам, иначе била много добре защото му давала да яде. Определено има и прогрес в опитите ми да го науча да си казва името, досега всичко беше отхвърляно категорично с ясното съзнание, че се казва бебе и дотук, сега казва бебе Тъ /първата му буква/. Днес ми показа и как са ги учили да танцуват в ДГ, досега твърдеше, че само се папка там. За утре ми е малко притеснено, че съм сама - изпратихме таткото ни в Пловдив на семинар и ще трябва да го водя с градски транспорт до ДГ и да стои там цял ден за първи път. Дано да мине добре!
П.П. Всички снимки, които видях са страшни и невероятни, децата ни са най-прекрасните!
П.П.П. Живот и здраве, бройте и нас за Коледното парти.
П.П.П. Айде последно, въпреки че вече досадих достатъчно, но не се стърпях като прочетох поста на Ирка - само наличието на две деца ми показа, че не съм го писала аз това!

Общи условия

Активация на акаунт