Есен пъстра пак дойде, а майското дете ясла го зове!

• 14 616
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Смайли, честит рожден ден. Бъди щастлива и винаги обичана.
Виф, благодаря за кафето Hug

# 196
Аз чакам Таня да се разпише, но само да вметна:

ПЕТЯ

# 197
Добро утро,

Смайли, да си жива и здрава, много щастлива! С Йоанка и съпруга и новата къща.  Viva Las Vegas!   bouquet

Май много взехме реда на Таня, но не можем да я чакаме да се наспи.. Тия дни нещо ми е станало, много ми се пише... Blush

Вифче, и аз много се радвам за теб и Макси. Предполагам какво облегчение е да знаеш, че детето ти се чуство добре и е спокойно.

Люба, кога минава това с привързаността? Че и Мартин е изпаднал в едно такова, любовно настроение... Почти вегитативно иска да живеем. Доста често взе да се буди нощем и иска на нашето легло. Аз обаче много се опасявам да не се научи така и не го допускам.
Другият вариант за мен е кибик на едно столче до него. Тази нощ изкарах сигурно час и половина седнала до леглото му на едно сглобяемо столче с Мечо Пух и три пъти главата ми щеше да падне.. Три пъти ставах да си вървя да си доспивам, че труд и творчество ме чака през деня, но три пъти ме надуши синковеца и ми задаваше убийствения въпрос "Мамо, де отиваш?". Като изляза от стаята - рееев.. Не разбрах кво беше - глезене ли, страх ли го е от нещо.. Чак ще търся д-р Спок за помощ. Там имало цяла глава "Страховете на 2-годишните" и както каза майка ми с мистериозен тон "Не случайно е отделил цяла глава на въпроса.."

Та тази нощ накрая се предадох и настаних Мартин между мен и баща му и посрещнах изгрева регулярно ритана в гърба и напълно наясно с въпроса, че хъркането на детето се равнява по степен и сила с това на баща му.
Както можете да си представите, като звънна телефона за събуждане, не бях в най-предразполагащото си настроение, ама за какво му е на човек съпруг, ако не да посреща емоциите му...

Хайде хубав ден!

Ирка, така земно и естествено представяш нещата, че можеш само да си ми стимул.

# 198
Честит рожден ден, Смайли! ДА си жива и здрава, много щастлива и обичана жена!

Дени, и Килиан като се събуди се намъква при нас, но аз си мисля, че сънува кошмари, защото и много бълнува. Той не ходи на ясла, но в къщи си е половин ясла, защото два дни в седмицата имам 5 деца между 11/2 до 5 години и такава игра пада (наравно с това и се карат за играчки, а има и по някой удар).

Таня, Йовчо е супер котка, щом така слуша. Нашият котарак си е инат и много добре знае, че не искам да се намъква в леглата на децата или да ми спи в краката, той само издебва удобния момент и веднага се е настанил.

И аз се номинирам за подгласничка на Ирка - в къщи на пръв поглед е що годе подредено но от вътре  ooooh! Crazy. За прозорците да не говорим на какво приличат - добре, че имаме пердета, а от вън щори.

И сега да си кажа, че след дълги опити да съм в крак с модата, настанала в нашата тема най-накрая успях да се измодеря и аз  Wink

Лек ден!

# 199
УАААУУУУ, Катееее, браво и поздравления!

Ейй, момичета, страшни сте!
Само да не избягате в другите си отчетни! Naughty

# 200
Ами след толкова чакащи моите умни мисли - ей ме на!
Добро утро!
Вчера следобед имах неблагоразумието по препоръка на сина ми да пия капучино в 18:30ч. Познайте в колко часа съм заспала тази нощ???? Беше някъде след 4 сутринта... Tired

В момента имам един огромен "паяк", който ме е полазил и мрънка ли мрънка, че иска да му търся самолети в нета.

Доста често взе да се буди нощем и иска на нашето легло. Аз обаче много се опасявам да не се научи така и не го допускам. 
Ето така започна всичко при нас.... И вече дооооооста дълго време продължава това положение. Детето спи при мен на спалнята, а баща му сме натирили да спи в хола на едно изтърбушено легло, чиито пружини наружават естествения баланс на ребрата му, но той стиска зъби и се прави на мъж.  Mr. Green

Яяяяяя, Дениииии, то снощи ли е било петък????? Брей, че бързо дойде последния ден на седмицата!!!!  Joy Joy hahaha hahaha Laughing
И много се радвам, че си се разписала без да дочакаш моята поява, защото постът ти ми вдигна настроението на 6, независимо от мрънкалото до мен, което повтаря като латерна: "мамо, не искам смее мама!"

Е, Ани, Вифче, дочакахте ми поста - вие сте!  Party

И аз ви пожелавам хубав ден, щото моят се очертава да е натоварен със самолети, мрънкане, цвърчене и всичко свързано с липсата на настроение у моя син!

И пишете, че не ми се чака цял ден за следващите 2 поста!  Mr. Green

Кате, сега чак прочетох! Браво, браво, браво и едно голямо ЧЕСТИТО!!!! Много се радвам за теб и ти пожелавам този път да е девойка - умна, мила и послушна! Леко бременеене!  Hug

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 10:55 от tania_ark

# 201
  • Велико Търново
Добро ви утро от най-подредената домакиня,перфектната любовница/до май месец секса ще е мираж Mr. Green/,най-спокойната майка/нито една книга не съм изчела/,излишно е да ви казвам,че маникюр,педикюр и фризьор са ми заложени като една от божиите заповеди и без тях не може да ми мине седмицата Crazy

Кате,понеже още не съм се освестила да питам направо-бременна ли си Crazy
По същия повод да честитя на Недка и Пастичка!Леко бременеене ви желая момичета Hug
Аз,май не мога да се впиша в  новата отчетна тема,ама са ми прекалено пресни вълненията,че да ги изживявам с такъв трепет,ама аз по принцип съм си дзвер темерут де,та проблема е в моя телевизор.

Да пожелая на милите съфорумки Аркова и гУспуджата Деница бързо да си орегулират овулационните календари и да увеличават броя на гениите Naughty
ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН,ПЕТЯ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И ВСИЧКО,КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Добре ни е дошла Мария с двамата младежи!При нас е весело Hug

Ох,аз уж на бързо и кратко и пак изръсих сто тона простотия CrazyБлагодаря ни всички,които изразиха загриженост за моето състояние,за което е виновен естествено сеньора Чемширов Mr. Green
Хубав ден! Hug

# 202
  • София
Кате, ЧЕСТИТО!!! Страшно се радвам! Лека и без неразположения! И една красива девойка на финала!

Смайли, Ч.Р.Д.! Не се сещам за по - хубаво пожелание от това, да продължиш "модата", която завладя нашата темичка!

Моя милост ще отмаря до края на седмицата - болнични съм. След като Вели хвана онзи грип със сополите (само сополи, ама качествени Rolling Eyes!), най - вероятно от "здравите" деца в градинките  #2gunfire, и ги преборихме, аз се тръшнах и сметнах, че за мен и бебчето е най - добре да си полежа и почина малко, защото съм далеч от примера, който дава Вифчето  Laughing(труд за чест и слава Mr. Green), а и все пак, не си струва да правя героизми точно сега и да ръся бацили надлъж и нашир... Stop
Кате, с тази страхотна новина ми вдигна настроението за цял ден! И все забравям да напиша, колко МНОГО се е разхубавил и е порастнал Килиан, на снимките от почивката ви!!!  Heart Eyes Hug

П.С. За коледното парти ни пишете и нас! Hug

# 203
Е,браво....доволна съм от материала.....изпих си кафето с кеф Grinning/е,вярно,че то при мен винаги е дълго и накрая го допивам ледено студено,`щото Иво се грижи да не ми станат бръчки-нали от топлото ставали/
Танче,добре,че включват и други мами,че накрая безусловно щяхме да сме в номинациите за форумски досадници/поне аз от воле влизам в тях/....но като стана въпрос за номинации-теб веднага те включвам в номинациите"Тънко чуство за хумор" и "Бърза мисъл"...щото аз пет минути търсих да видя какво с модерно се е уредила Катето...и викам сигурно снимката е забравила....ама благодарение на теб "стоплих" най-накрая...
...та в тоя ред на мисли:Катенце,честито,дано да е наред всичко и да ти е спокойно и леко до края! Praynig
Дени,предполагам че си до дете/много точен отговор ти давам,нали?/..,но от около година Сами отведнъж ми стана много самостоятелен....и то при положение,че не съм го поощрявала особенно,както и,че преди това беше лепнат за мен като"гербова марка"...незнам дали си спомняхте,но имаше един период дето спяхме 4-мата на едно легло.....,но сега е въпрос на чест и на "големеене" да си има стая,легло и лично пространство/същото е с ходенето до банята,избирането на дрехите,....дори и сутрин предпочита да се оправя сам преди градина-което си е облекчение голямо предвид ранобудността му/.Във вашия случай/със спането/мога да ти дам следните идеи-намери му причина да иска да си спи в леглото-колкото и да е странно понякога помагат дребни нещица като например нови чаршафи с интересна картинка,да му дадеш да приспива и гушка любима играчка.......ние например сме налепили леглото със стикери/които вече обхванаха половината стая/...абе разрешавам всичко,защото това е неговата"територия"и там той е шефа......А,за седенето на стол-не си го причинявай:по-добре да се погушкате тримата отколкото да се мъчиш.....бъди сигурна,че няма да откара до казармата да спи м/у мама и тати/пък и така ще Ви играе ролята на естествено противозъчатъчно,че нали още не сте натъманили условията по задачката с многото неизвестни-пък и гледам Аркова е натирила мъжо си на дивана-а нали и тя е фактор/...надявам се,че го докарах и аз на мистериозен тон/но няма да цитирам книги,`щото и самата аз напоследък се убеждавам,че то хубаво са ги писали хората-ама все не се отнасят за моите деца/ и като за завършек ще си позволя да ти дам още един съвет:виж дали няма причина за буденето/да не би да му се чишка и да стиска,или пък да се превъзбужда от нещо-филмче,приказка...срещи с определени хора и през нощта да си го преживява/`щото и Иво ми сънува и понякога се буди след по-натоварен със срещи ден или след някакво събитие дето го е впечатлило/

И понеже го писах горното два часа,то взеха че ме превариха в реда/та станаха повече постовете и вече не ме е срам,та следобед ще се възползвам пак Mr. Green/,но не мога да не пожелая на Сиската и Олчето и да им пожелая приятно лежане и дано то да не им пречи на писането Wink.Олче,не само,че не му е сега момента за героизми,ами вместо ти да се притесняваш,че ръсиш бацили,другите би следвало да гледат дда не го правят покрай теб......Сисе,приета си в клуба на "идеалните домакини" ,но чакаме доказателствен материал/снимков/....и не разбрах за кое ти е виновен сеньора?А,за новата отчетна,аз ли да те уча......ако в тая не ти върви мохабета-натрисаш се в съседната и се внедряваш трайно Wink

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 11:26 от Анонимен

# 204
Кате, честито и от мен!!! Много спокойна и безпроблемна бременност да си изкараш.
И понеже знам колко отдавна наистина се опитвате да направите Килиан и Георги батковци, онзи ден си казах - сега е ред на Катето, а след нея съм аз, щото тя преди мен започна да опитва. И - ето че работата станала Simple Smile Hug Hug Hug
Смайли, честит рожден ден, миличка! Много обич и щастие ти пожелавам!

# 205
  • Русе
  Честит рожден ден, Смайли! Много здраве и щастие на цялото ви семейство!!!
   Кате, страхотна новина! Ама как загадъчно си го написала! Голямо ЧЕСТИТО и от мен!!!

До тук с веселите работи. Кашлицата на Дарито хич не спира, сега стоя тука и се обвинявам, че съм лоша майка и сигурно е трябвало да я заведа и на други доктори, а не да чакам на сиропите да й помогнат. Преди малко й гледах гърлото - по сливиците се виждат едни кърваво червени вени, сигурно дето се е напъвала да кашля, много ме е страх дали е опасно това? Следобед ще я водя на хомеопата да я прегледа и да каже дали ще продължава по неговите схеми, дето уж щяха да й помогнат да не боледува вече... Личната лекарка и тя е чак следобяд, но пък според нея детето се подобрява ?!?  Вчера на обяд сценарият се повтори - кашлица, повръщане, рев Tired През нощта спа, но пак кашляше доста, явно беше изморена и затова не се събуди. И така - чакам с ужас времето за следобеден сън...
   Извинете ме за хаотичните и лоши мисли, но в главата ми вече е голяма каша и не знам какво да правя и мисля...

# 206
Кате, каква чудесна новина! Силно те прегръщам и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност!

Люба, развесели ме с търсенето на "модерното у Катето"  Laughing

# 207
  • Varna
 Ехее, браво, браво Кате, Пастичке- лека бременост.
  Смайли Честит рожден ден.  Да си жива и здрава, много щастлива!
  Изчезвам от работа, че ще мъкна Бетка на Ззъболекар, дано мине успешно тази визита.

# 208
  • Пловдив
Кате, Пастичка, честито и лека бременност!!!!

Брей,  какво стана - то нашата тема заприлича на отчетна вече  hahaha

Мимето, не се притеснявай от повръщането на храчки - по-добре да ги изкарва навън. За мен това е добър признак... ама аз вече съм запалена по хомеопатията и на лекар водя в краен случай и само понасям погледите на свеки  Whistling

Лошото е, че май Кали не се оправя, та крайният случай при нас настъпи и днес следобед все пак ще я заведа при джипито й  Rolling Eyes

Дени, не се страхувай от приучаване във вашето легло... Кали има такива периоди на будене нощем и идване при нас на спалнята, периоди на спане по цяла нощ... При нея факторът си е яслата - ако се е скарала с някое дете примерно или е имала по-емоционален ден.

Виф, браво за напредъкът ви с яслата - Кики винаги така влиза, понякога така бърза, че забравя и "чао" да каже  Crazy А като си види госпожите  - дига ръка за поздрави вика  "Оооо, здрасти!"  Joy

# 209
А като си види госпожите  - дига ръка за поздрави вика  "Оооо, здрасти!"  Joy
hahaha
Дени,аз винаги казвам на Елла,че мама отива да мие малко чинии и ще дойде да я види след малко.Докато е още глупаче,действа.Не знам само как още не се е усетила,че ако миех толкова чинии,бомбата нямаше да е толкова голяма Mr. Green
Сиске,то ако е виновен сеньор Чемширов/Любе,за гаденето и лежането Grinning/,няма какво да се оплаква,лошо е,ако е друг Mr. Green
Катееееееееееее,добре че са умни мамите  тоя форум,щото аз никога нямаше да се усетя ooooh!ЧЕСТИТОООООО,МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!Елла беше на 3 месеца ти като казваше,че си готова за трето и затова страшно ме зарадва тази новина!И този път като ти кажат "момиче" да са прави,че последния път те поизлъгаха.Леко бременеене!Айде да повлечеш крак на Даниеле и Люба/и на двете за по 9 месеца/
Танче, да не съм чула оплакване за самолети.Ние сме на тази тема от месец насам,обаче понеже правилния изговор на думата е "самолеДа",понякога се обърква и изръсва "сладоледа",та от там до дугия ден се мрънка за сладолед ooooh!
Личи си,че имам помощничка днес,нали?Горката глади,а аз пиша тук EmbarassedАма и люлея Миа да спи в шезлонга,та не съм съвсем нагла Embarassed
Мими,ако майките бяха виновни,никое дете нямаше да боледува.И ако знаехме винаги какво трябва да направим,щяха да ни раздават дипломи за лекари още в родилното.Да оздравява малкото Дари бързо!И Кики този път да се размине с антибиотика Praynig

Общи условия

Активация на акаунт