Виф, благодаря за кафето

. За прозорците да не говорим на какво приличат - добре, че имаме пердета, а от вън щори.

ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН,ПЕТЯ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И ВСИЧКО,КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Благодаря ни всички,които изразиха загриженост за моето състояние,за което е виновен естествено сеньора Чемширов
, и ги преборихме, аз се тръшнах и сметнах, че за мен и бебчето е най - добре да си полежа и почина малко, защото съм далеч от примера, който дава Вифчето 

/е,вярно,че то при мен винаги е дълго и накрая го допивам ледено студено,`щото Иво се грижи да не ми станат бръчки-нали от топлото ставали/
.Олче,не само,че не му е сега момента за героизми,ами вместо ти да се притесняваш,че ръсиш бацили,другите би следвало да гледат дда не го правят покрай теб......Сисе,приета си в клуба на "идеалните домакини" ,но чакаме доказателствен материал/снимков/....и не разбрах за кое ти е виновен сеньора?А,за новата отчетна,аз ли да те уча......ако в тая не ти върви мохабета-натрисаш се в съседната и се внедряваш трайно 

През нощта спа, но пак кашляше доста, явно беше изморена и затова не се събуди. И така - чакам с ужас времето за следобеден сън...

А като си види госпожите - дига ръка за поздрави вика "Оооо, здрасти!"

/,няма какво да се оплаква,лошо е,ако е друг
ЧЕСТИТОООООО,МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!Елла беше на 3 месеца ти като казваше,че си готова за трето и затова страшно ме зарадва тази новина!И този път като ти кажат "момиче" да са прави,че последния път те поизлъгаха.Леко бременеене!Айде да повлечеш крак на Даниеле и Люба/и на двете за по 9 месеца/