ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ ИКСИ, да поговорим- 10

• 67 534
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 45
  • Близо до София
ЦОП.....
записвам се и аз в новата тема, че скоро май и ние ще правим процедура...

успех момичета, само положителни новини да има в тази тема  Hug  Hug  Hug

# 46
  • София
Айде и аз цоп в тази тема....По средата на процедурата съм, но душичката ми се е свила още от първия ден на стимулацията. Дано ни е на късмет...... Praynig Peace Praynig

# 47
Хайде и аз в новата тема. Успешна и плодотворна седмица Hug Деси, надявам се, че ще премине и финалът ще е успешен. Денди, сега трябва спокойствие и позитивна нагласа. Ники, Кас, не остана, всичко ще е наред. Ще видите! Аз вече нямам търпение да започна. Но отсега имам едни странни усещания. Коремът ми е подут, нервнича отвреме-навреме, придърпват ме яйчниците. Това от диферелина ли е? Извинявам се, ако въпросът е глупав, но малко съм боса.

# 48
Здравейте момичета,хайде и аз да се запиша във вашата тема.Предстой ми и на мен инвитро на 27.10 съм на лекар да видим кога започваме със стимулацията.Успех на всички Peace,дано има само положителни новини и емоции Praynig

# 49
Привет, записвам се и аз. Моята стимулация започва в сряда. Дано ни е на късмет тази нова десета тема!

# 50
здравейте момичета,да се запиша и аз при вас,и на мен ми предстой инвитро предполагм  и се надявам от другия месец  да започвам стимулацията,дано да е късметлийска новата темичка и за мен.Успех на всички  Hug и само радостни новини   bouquet

# 51
Привет от мен!

Късмет на всички, които се нуждаят от него днес и стиснати палци!

В събота започнах стимулация, на 5-ти ден съм на преглед, т.е. в сряда, а нямам назначени хормони за изследване.  Разбрах обаче, че и при други момичета е протекла по този начин стимулацията и мирнах малко. Бях се притеснила, че не съм доразбрала нещо, но и сестрата, която ми поставя инжекцията каза, че няма нищо чудно  в това.
Най-вероятно след прегледа ще ги изследвам.

Успех, момичета!

# 52
Не се притеснявай за хормоните. Моята стимулация мина цялата без никакви изследвания на хормани. Дори се зачудих, като чета във форума, защо не ми изследват на мен, но явно си зависи от доктора. Дори когато трябваше да се установи дали съм бременна, единственото нещо което правих е тест за бременност и Ехографски преглед на 21 ден.  Стискам палци на всички.

# 53
 момичета, мерси за пояснението. току що се върнах. пункцията ще ми е в сряда, трета по ред  в 11 часа така че ако някой е в същия ден може да се засечем по кревати след упойката. Доктора ми замести Прегнила с Витрел. Бих си всичко за днес и ми остана само той за довечера  23 часа. И така...Мъжо изглежда в пъти по-притеснен от мен ама вероятно е нормално.

Успех мили момичета

# 54
момичета, мерси за пояснението. току що се върнах. пункцията ще ми е в сряда, трета по ред  в 11 часа така че ако някой е в същия ден може да се засечем по кревати след упойката. Доктора ми замести Прегнила с Витрел. Бих си всичко за днес и ми остана само той за довечера  23 часа. И така...Мъжо изглежда в пъти по-притеснен от мен ама вероятно е нормално.

Успех мили момичета
Кас ще ти стискам палци и ще те мисля в сряда. Дано изкарате с доки много хубави и качествени яйцеклетки  Praynig

# 55
Хри, мерси. Не държа да са много, искам поне две да стават за трансфер.Благодаря за подкрепата Hug

Аз сега се сетих, че забравих да питам фолиевата и аспирин протекта да продължавам ли днес и утре да ги пия Embarassed сега ми е неудобно да звъня да питам. някое момиче, което е при Александров би ли помогнало със съвет Embarassed

# 56
Продължават се дори след трансфера! След пункцията Ани ще ти даде лист със схема на лекарствата които ще пиеш и до кога ще ги пиеш!

# 57
Мерси, Денди Hug Аз вече купих 4 опаковки Утрогестан и го започвам от утре. И други лекарства ли ще има Shocked Направо ще фалира фамилията ooooh!

# 58
По някое време ще трябва да включиш и Естрофем, иначе си продължваш с другите, но незнам до кога....

# 59
Каси успех миличка Praynig
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт