Празници идат, затишие цари, дали пък ОКТОМВРИЙКА няма да роди?

• 14 238
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте банда!

Минавам само набързо да видя кой е родил!Честито на новите мамчета!
Аз още не съм и все тичам по някакви задачи. Mr. Green

Утре съм на тонове от 9 ч. и май няма да успея за лекцията, но може и да се пробвам да дойда със закъснение.

Лека вечер и стискам палци на всички ни.

# 151
Утре мама stivge  е с планово секцио Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 152
  • София
Еее, аз един път ще дойда на лекциите и компанията се разтури  Tired До тук само Параход каза, че ще дойде. Има ли други?

stivge, успех утре на секциото и пухкав розов резултат накрая!  Peace 

# 153
Хей, и аз идвам на лекцията утре. Защо са се отказали всички?

# 154
Фиил къде се загуби бе мила?Наред ли е всичко с теб?След снощните филии на мъжо ти да не решил бебока да излиза,а newsm78

Честити годишнини на АЛЕКС и Инчето  bouquet
СЕВ,и мен ме боли много тая срамна кост,ама докторката рече ,че било още високо бебето и неподпирало то newsm78.Айде сега де иди ги разбери на едни така на други иначе,и аз имах надежди,че щом ме боли сме заели стартова позиция ама ме разочароваха Crossing Arms
Освен това ми каза,че мога да тръгна да раждам и без да се е смъкнало бебето чак толкова Crazy

Тук съм, Шари, къде ще ходя  Wink

Хапнахме си филийки и за първи път нямах киселини, а ми беше нещо като втора вечеря  Whistling За разлика от сега...  Sick Но търпя, какво да се прави... Rolling Eyes

Алекс, честита годишнина! Дано ста щастливи заедно дълги години!

Елица, ти не си се отчела от прегледа днес! Да не би? Ей, моля, без изправарване на финала!  Naughty .........  Mr. Green

# 155
Така е ФИИЛ ,ти си 1 ден след мен моля да си изчакваме реда все пак Mr. Green
Аз ще ви пожелавам спакойнай ночи,че да дремна преди да ме е хванал сърбежа Crazy
Ай лека на нощната смяна

# 156
Няма нощна смяна вече май....

Ох, Шари, как искам да си устиска до термина, ама всеки ден ми прави врътки, че се ражда и после се спотайва... Такива са Везните, трябва да свикваме  Wink

# 157
Здравейте мами! Първо: Честито на всички, които са се сдобили с бебенца! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!  Simple Smile
И веднага да се похваля, че на 02.10 родих дъщеричка си Вероника - 48 см., 3000 гр. Тя се появи доста по-рано, отколкото я очаквахме и успя да ни изненада, но всичко мина благополучно.
И, разбира се, много искам да ви почерпя за нейно здраве, макар и виртуално!  Grinning

# 158
  Да ви се похваля - ИМАМЕ СИ БЕБЕ!!!!
Казва се ВЕЛИНА.
Роди се днес в 12.00ч. 48см. и 3.200кг.
                                     Таткото.

# 159
ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА, КЛОТО! МНОГО ХУБАВИ МЕРКИ КАТО ЗА ТОЛКОВА РАНО РОДЕНА!  Wink

Ехаааа... докат' пиша, още една госпожица!

Браво Зори! Честито и на теб, Татко! Да ви е жива и здрава и да сте едно много щастливо голямо семейство!

# 160
Клото, честита малка принцеска! Много здраве пожелавам и на двете ви!

Зори, честита рожбичка и на теб, и на таткото! Бъдете много щастливи заедно!

Забравих да ви кажа, че сутринта се чух с Еличка и тя се подготвяше днес да ги изписват с бебка. Задържали са ги малко повече, защото е имала инфектирана плацента и бебка е трябвало да остане под наблюдение, но сега и двете са добре. Ели каза, че скоро ще ни пусне снимки на малката "рошличка", както каза тя  Grinning  Hug

# 161
Честита дъщеричка, Клото   bouquet!!! Приятна изненада ви е направила малката (гледам в списъка, че термина ти е бил 25.10.), но наистина е добре с мерките. Много взаимна радост да си носите!
Честита Велинка на мама Зори, щастливия татко и каката  newsm51!!! Чакаме разказче за операцията като се прибере героинята  Hug
stivge, стискаме палци утре и чакаме щъркелче  Heart Eyes

# 162
Здравейте момичета! Вкъщи сме си вече и се гледаме. Друг път ще ви пусна снимки, че още не сме свалили всичко. Малката засега е послушна. Спинка и хапва, кърмим се и никак не ни харесва да се къпем.  Crazy За раждането няма да ви разказвам, трудничко беше, но най-важен е резултатът. Като си видите съкровището всичко отнимава. Успех, леко раждане на тези които още не са си гушнали бебоците  Wink , а на тези които са родили вече Голямо Честито! Да са ви живи и здрави дечицата!
Оставям ви, като мога ще пиша и ще кача снимчици.  Heart Eyes

# 163
  • Варна
Честито на Клото и Зори дъщерички.

Аз днес бях на ЖК, но на преглед не. Та общо взето ми мериха обичайните кръвно, корем, килограми, тонове. Всичко е о.к. Другата седмица ще ми правят изследвания.

Като се върнах, и като съм заспала, та почти до сега. И сега съответно ще съм нощна смяна тука, ама няма с кой да си дрънкам, та ще чета в клюкарника май.

# 164
  • Варна
На някой ако му се гледат снимки, ето тука качих 11 снимки на стаята на бебчо http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276198&pid=8130568

А тука качих бременния си тумбак от  преди около 2-3 седмици. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225542&pid=8130604

Общи условия

Активация на акаунт