Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли водата да изтече постепенно?
Какви са признаците на изтичане на водите?
Защо пъпната връв се оставя да спре да пулсира, преди да бъде прерязана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли водата да изтече постепенно?
-
Какви са признаците на изтичане на водите?
-
Защо пъпната връв се оставя да спре да пулсира, преди да бъде прерязана?
-
Колко време не трябва да се къпе бебето след раждането и защо?
-
Какви са препоръките за раждането и грижите след него?

dichi0103 - първа бременност
didique -
victorychild - 

Моят мъж още не ми дава да се вихря в кухнята, а стомаха не ми позволява да похапвам като преди....

, знам колко ти е трудно с преносването, само ще ти кажа, че нищо не помага. Аз като преносвах първия път пробвах всичко безобидно, за което знаех - чай от малинови листа, компот от ананас и секс
. А водите имат ли цвят?При мен няма такъв затова питам. 

... а съм на доктор чааак в сряда... та така, дано да е фалшива тревогата ми, а тя сигурно е фалшива

Да се научи да мълчи и слуша,без да мрънка още от пеленаче.
. Шашнах се яко. Взех си душ, повъртях се вкъщи, ама няма накъде - качих се на колата и се закарах до Тина Киркова.
Напълно си заслужават 30-те лв на ден.
Теди спи и пълни памперсите, кърмим се на поискване. Понякога през 1.5 часа, понякога през 4... Само ми се разраниха зърната и адски ме болят, въпреки крема на Авент, който ползвам, та и аз ще купувам от тия силиконовите, дано помогнат...