Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли водата да изтече постепенно?
Какви са признаците на изтичане на водите?
Защо пъпната връв се оставя да спре да пулсира, преди да бъде прерязана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли водата да изтече постепенно?
-
Какви са признаците на изтичане на водите?
-
Защо пъпната връв се оставя да спре да пулсира, преди да бъде прерязана?
-
Колко време не трябва да се къпе бебето след раждането и защо?
-
Какви са препоръките за раждането и грижите след него?

Аз ще съм при друг анестезиолог, и сигурно всичко ще е о.к. но все пак не мога да преодолея страха от неизвестното и операцията.От ден на ден става по-лошо като наближава и имам чуството че ще се побъркам.
, ама на теб сигурно хич не ти е било смешно тогава
Радвам се, че така добре е минало всичко и ще чакаме снимки на малката принцеска.
И, момичета, четох какво сте писали за водите - на мен ми казаха, че зависи къде точно се е спукал мехурът. Аз например стоях почти 2 дни с изтекли води и до края си течеше. Тапа пък изобщо нямаше - по-късно разбрах, че не при всички жени падала тапата.
Как сте момичета? Аз сега си хапвам грозденце и нещо ме мързи да щъкам из вкъщи. Жалко, че си прочетох вече книгата. Следобед имам среща с една мама на 8 месечен синеочко и подозирам, че ще се завърна с дрешки
но до довечера ще знам де.

много да се обичат да са здравички весели душици и много да радват всички

и късмет с попадението на лекарския екип
на всички завърнали се мами 
мисля че много повече ще действа от обясненията ама аз искам..............