Празници идат, затишие цари, дали пък ОКТОМВРИЙКА няма да роди?

• 14 251
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
   Привет момичета!
 Най-после успях да ви изчета Joy.Ние вече сме в новия апартамент и пуснахме интернета,та сега като съм с вас не ми е толкова скучно.Мойта бебка само спи и яде,ама дано още дълго да е така.Мъжа ми казва че сега съм много по-спокойна и се отразява и на бебка това спокойствие.Само се кърмим и гушкаме,много ми е добре.Относно майките,мойта я отрязах,искам да съм си сама с бебчо,когато смогна тогава ще си свърша домакинската работа,айде де чак пък толкоз.Тя и без това няма свършване.А тя само ходи по мен и вика е нали сега ядохте пак ли ще ядете Joy,ми пак,щом иска малката ще яде.Какво да и обяснявам,те си знаят тяхното,пропускам си ги покрай ушите,само и давам да я гушне малко като дойде и това е Naughty.
 Тони,стискам палци всичко да мине добре ако е тръгнал грахончо да излиза вече!И аз съм навита на това чувалче,ама наистина докато стигне до нас дали няма да сме прехвърлили размера му.Та май ще се въздържа.
 Не на последно място,честито на всички майчета които вече гушкат бебоците си и не съм успяла да ги поздравя newsm51!

# 121
Здравейте, сладурки  Hug Hug

ЧЕСТИТО БЕБЕ АЛЕКС НА МАМ79. Растете здрави и щастливи и отгледайте своето съкровище с много любов.
НА ИНЧЕТО ЖЕЛАЯ ОЩЕ МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТЛИВ И ВЕСЕЛ СЕМЕЕН ЖИВОТ.Нека имате повече поводи за усмивки
Севче, а пък ти вземи и им тегли една дълга  Embarassed и не се ядосвай точно сега. А ако не можеш без да ги мислиш и впрягаш, следващия път им дай да се разберат, че точно сега не е момента да те занимават с глупости.

А сега да се отчета и аз: Всичко започна в събота сутринта с ужасните болки в прасците/вече писах/. След това следобяд се започнаха контракции, които ставаха по-болезнени но не бяха регулярни. Това продължи до 5 часа сутринта. В неделя следобяд/пак писах/ си помислих, че започнаха да ми изтичат водите постепенно. По съвет на доки си сложих превръзка и чаках и какво и аз незнам. Накрая той ми се обади да ме пита как съм и ми каза да отида в болницата. В 9 вечерта с Радко тръгнахме, влязох в приемния кабинет, мереха тоновете на бебето и ми направиха прегледа. Толкова болезнено беше, че очите ми  Shocked. Доктора ми каза, че сме много далече от истината Sad, да се прибера вкъщи да изпия чаша вино и да спя спокойно.
Но тази сутрин се обадих на моята докторка при която ще раждам и пак отидохме. Тя ми каза, че водите са намалели като за раждане, но шийката не е загладена. Затова ме и боли при бъркане. Каза също, че главичката на бебето може и да е голяма, затова не може да слезе надолу и да подготви шийката  ooooh!. В този случай се очертава тежко и доста болезнено раждане. Посъветва ме тази вечер да отида ще ми измерят тоновете на бебето, и тъкмо на спокойствие ще ме тестват и за упойките. Та с две думи може и да ме режат. Ще раждам секцио, колкото и да ми е гадно. Но пък предпочитам това пред големи разкъсвания и сумати шевове евентуално. Пък и какво ли ще преживея преди всичко това, не искам да мисля.
А и преди няколко часа се разделих и със скъпата ми тапа. За това, че беше тя съм сигурна. Бебето го усещам много странно вече, и като се движи малко ме боли. Сигурно е голямо и вече му е доста тясно. Горкото как ли се чувства вече в мен. Имам чувството че му е доста гадно, въпреки че снощи тоновете бяха добри.
 smile3518хем искам вече да го гушкаме, хем си казвам, че не искам да ме ражат за да го извадят/защото то си знае най-добре/ smile3518

Стана доста дълго и отекчително май, извинете ме   love001

# 122
  • Варна
Лелеее момичета, че то аз томбола трябва да разигравам-много кандидати излязоха Laughing
Всъщност вече са обещани-4 момичета ми писаха на ЛС преди вашите постове в темата и вече им обещах
Няма да ги назовавам-те си знаят,аз дори си написах писмото до Редутците, но добре че не го изпратих
Параходчик-размерите по френските таблици малко не отговарят на нашенските.
Съдя по спалното чувалче,което поръчах- дават го като размер 6-9 месеца, но по нашите размери излезе за дете над 1год...
А чувалчетата ще се замотат около 2 седмици,и с вътрешния куриер още 1-2 раб.дни, за мамите с по-късен термин ще им дойдат точно на време

Аз може и да не изкарам вечерта вкъщи, зачестяват контракциите, но ще изчакам още, пък и колкото по-късно отида,толкова по-малко хора ще има в болницата. Спокойствие търся
Незнам, но пак ме трещят хормоните-цял ден ми е много смешно, и като се хиля усещам как и бебето се смее сякаш-пак си въобразявам, но не съм се чувствала така досега. Все още ме болят повече "бъбреците" и кръста,отколкото слабините

Благодаря на всички ви за подкрепата  Hug, и сега пак ми е смешно-боже текат ми сълзи от смях, а нищо не се е случило, поне някой да беше казал някой виц  Laughing

# 123
Ето ме! Завърнах се от ЖК. Малко съм шашната, защото се оказва, че хич не е останало време както аз все си въобразявам! Rolling Eyes Докторката каза, че според нея ще се раждаме по-рано! Плацента 2-3 степен, води малко, но достатачни за сега. Вече сме толкова големи, че не можа да ни измери Laughing, главата и беше завряна ниско долу... Някъде към 3кг сме.  Тоновете ни са чудесни. Корема ми не се е смъкнал още. Позицията на бебка е чудесна за естествено раждане и според дофторкта и фигурата ми се е развила идеално за такова раждане! Имаме малко увита пъпна връв около вратлето, но не било проблем. Другата седмица ще се консултирам и с д-р Атанасов от АГ-то да даде и той мнение за раждането и вече съм готова! А и направление вече си имам! Wink Абе трябва да се разтичам вече и да си приготвя нещата за болницата Peace!
Тони, стискам палци всичко да е наред и вече да се случва чудото Hug! За чувалчетата не се тревожи, като гледам няма да останат! Sunglasses
Абе, Тони! Само докато каза смях и мен ме хвана Joy! И аз съм така днес hahaha! Представих си те веднага как си стоиш пред компа, пишеш си сериозните неща и се хилиш безпричинно hahaha! Ама вчера да ме бяхте видели...пак безпричинно ама рев... Ко да праиш, хормончета!

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 17:55 от shikimiki

# 124
Мерси още веднъж за пожеланията!

Госпоице, какво са те зарили с тия чувалчета?!  Shocked Аз имам такова, иначе бих взела веднага едно. Много съм доволна, бебо за 5-ти ден го извеждаме вече в него... така че който вземе няма да съжалява.

shikimiki, айде че не остана време)))) Стискам палци всичко да мине добре  Praynig

# 125
Ето ви и един виц hahaha:
В една колиба без електричество в дълбоката провинция на Канада съпругата на един мъж ражда посред нощ. Викат местния доктор да помогне при раждането. Той дава на нервния татко да държи фенер, отчасти за да му намери работа, отчасти за да вижда къде стъпва.
След няколко минути се ражда момченце и съпругът оставя фенера, за да поеме бебето.
- Не оставяй още фенера - казва лекарят. - Струва ми се, че има още едно бебе.
След малко се ражда момиченце и съпругът оставя фенера, за да поеме бебето.
- Не оставяй още фенера - казва лекарят. - Струва ми се, че има още едно бебе.
И след няколко минути се ражда второ момиченце. Бащата се почесва по главата и пита доктора:
- Абе... Дали не ги привлича светлината?

# 126
  • София
Шики, много сладък виц hahaha
Жалко, че не успяхме да се вредим за чувалчетата, но явно на всички много са ни харесали Wink
Момичета, сигурно много пъти сте обяснявали как се поръчва от Ла редут, но аз съм изпуснала,  може ли някой да ме насочи горе-долу в коя тема да търся разяснения, че това чувалче не ми излиза от главата  newsm78

# 127
sstea, заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336355.0

Но аз не съм по онлайн-пазаруването, има момичета, които ще ти помогнат повече вероятно! Ако се появят де Simple Smile Като гледам каква е бомба паднала...

# 128
Честити бебчета на mam79 и Диляна, щастлив и безоблачен живот им желая   bouquet!!! Някой знае ли как е ник-а на Диляна, май я няма в списъка  newsm78
Момичета, на 3 октомври си имаме 3 бр. Александри  Laughing и още една на 1 октомври + 1 Александър през септември. Нормално, името е много хубаво, на победител
Инче, честит празник и весело отпразнуване тази вечер  Heart Eyes
Ванче, поздрави, че всичко се размина успешно  Hug
Пуки, колкото и да се правиш на лоша, явно си прекалено добричка, иначе не биха си позволявали такива волности подчинените. А за притесненията ти - отдавна си мисля, че май много се притесняваш за предстоящото. Разбирам те изцяло, след толкова перипетии е неизбежно. Единственото, което мога е съвсем приятелски да ти пожелая по-бързо да се изнижат оставащите дни и да се започва. Когато всичко ти остане зад гърба и с дългочаканото човече в ръце ще се отървеш от излишните тревоги
Лорче, много голямо бебче, как го носи толкова време  Heart Eyes. Снимките с каката са страшно мили
Госпойце, стискам палци и вярвам в теб  Hug
Шики, за първи път чувам за лекар, който е открил някакъв съвсееем лек проблем или въобще нещо необичайно и да не почне да агитира на момента за рязане  newsm10

# 129
Параходче, избихте ли бубите???

# 130
  • София
sstea, заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336355.0

Но аз не съм по онлайн-пазаруването, има момичета, които ще ти помогнат повече вероятно! Ако се появят де Simple Smile Като гледам каква е бомба паднала...
Много ти благодаря  Hug

# 131
Аз да кажа утре да не ме чакате на лекцията че Денко направи някакви алергична реакция и се е в къщи

# 132
У ,сега разгледах снимките на бебката на Лора,ма тя голяма мома и с тия сочни бузки е направо разкошна,ех нали си е наше си е най-хубаво! Hug

# 133
Момичета, преди малко ми падна още една част от тапата, тоя път доста по-голямо количество от предния път, още малко и ще събера като за една супена лъжица  Laughing (нали някоя мама каза, че трябва горе-долу да е като количество).

Днес си говорихме с майка ми по телефона сигурно около 45 мин., разказа ми как бързо са й минали и трите раждания - в 2-3 часа запотат контракциите, а в 6.30 ч. вече с бебче. Пожелавам на всичко така бързо да ни мине раждането.
Май много мами станахме очакващи всеки момент.

# 134
  • Пловдив
Еха, на 3 октомври 3 Александри и трите мами с термин 14.10.
Да са им живи и здрави.
Честито и на всички други,които съм пропуснала.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт