Търся фирма за основен ремонт на апартамент-София

• 87 431
  • 170
  •   1
Отговори
# 90
здравейте,
казвам се Иво Гиздарски и представлявам фирма Сън Меиум ЕООД с предмет на дейност дистрибуция на строитерлни материали и ремонти до ключ. Фирмата има доста реализирани обекти с голям снимков материал. Работим с архитекти/конструктори за подпомагане на клиента с идей.

Тел.0884995035

# 91
Аз като правих ремонт беше страхотно проучване на фирми и сравняване на цени докато се спрем на нашата както се казва. Да ви призная никак не съжалявам. Стана така, както исках.   Heart Eyes Но няма да пиша името на фирмата тук, защото смятам, че това е реклама. Така че, момичета ако се интересувате наистина, пишете ми на ЛС и ще ви дам координати. Обаче да знаете, много внимавайте при избора си, в момента сестра ми прави ремонт и се е хванала за главата с нейните майстори.

# 92
Здравейте,

Лично аз препоръчвам на всички фирма Дамил и Ко-млади хора, които правят всичко в дома. И крушка да ви завият да ги извикате ще доидат. Наскоро правихме ремонт вкъщи и фирмата ми направи цялата баня наново, сложи ми ламиниран паркет, алуминиева дограма и обръщане на прозорци, смяна на клучове и контакти, реставрация на дървено стълбище, латекс, сглобяване и монтаж на мебели. Хубавото е, че са млади и амбицирани и съответно работят на много приемливи цени. Оставям номера на едно от момчетата: Цветан Карашов-0886614187

# 93
  • София
Здравко -0888 452 102,www.zdravec71.blog.bg

# 94
Здравейте, надявам се и аз да добавя полезна информация в темата.Попаднах на много добри майстори-гипсокартонаджий.Не взимат скъпо, а работят много бързо и качествено Wink http://gipsokartonat.blogspot.com/

# 95
Здравейте,

Отдавна се зачитам по форумчето, но чак сега се регистрирах. Наложи се да правим ремонт на апартаментче и от тук си харесахме Асен Галев. Разговаряхме с него и ремонтът вече започна. Четиридесет дни е дал като срок, ще споделя впечатления после...

# 96
Vecence, ще очаквам с интерес коментара ти, че и на нас ни предстои.

# 97
  • София
Искам да препоръчам една фирма, която ми мести тръбите на парното. Незнам дали точно тук е мястото, но съм впечатлена на фона всички майстори, който разрушават и произвеждат ужасно много боклук.
Бях много притеснена, като оставих ключа, защото всички майстори до сега са като хали. Но влизам в апартамента, гледам тръбите преместени, но нещо не е наред. Гледам, гледам и не мога да разбера какво. Чак след като обиколих два пъти апартамента забелязах, че няма никакъв боклук. Все едно, че не работено. А си имаше къртене.
Като се замислиш, колко му струва да си почисти и изхвърли боклука, но никой не го прави.
Сега ще ги викам за ВиК връзките за банята и кухнята. Цените са им добри също.
Ако някой се интересува може да пише на лични, за да му пусна координати.

# 98
Така, ремонтът тече с пълна сила - стените вече имат друг облик, много по-гладки.
Възложихме на господин Асен Галев да ни смени и дограмата - за нея съм с малко смесени чувства, но той обеща като се видим, да разясни. Естествено сега отново разбрах, че написаното остава, така че си го слагам като обица на ухото.
Липсва ми малко комуникацията с него - коректен и с чувство за хумор, но все пак, колкото и да е досадно, аз съм от хората, които обичат да им се обяснява и нещата да се договарят.

Чудя се дали да му поверя кухнята - някои има ли идея, правил ли е кухня при Асен Галев?
За мен е важно, а не искам някои да ме успива с приказки и после да се наложи да приема това, което е.

# 99
Здравейте момичета, предстои ми голям ремонт в апартамента и търся добра фирма да ми го направи. Не разполагам с много средства. Бихте ли ми препоръчали някои? На някой правил ли му е ремонта фирма Babex? Какво ви е мнението за тях, какви са цените им?  Как работят? В сайта им прочетох, че правят и мебели? Мнението ви за тях?

# 100
  • София
По-назад в същата тема съм ги препоръчала - мои познати правиха основни ребонти с тях преди около 2 години и са много доволни.

# 101
аз също писах за babex преди почти година..и аз останах доволна..а мебели поръчах от mebelina..
много доволна останах..но май зависи кой какви мебели иска..

# 102
Изчетох 7 страници и не видях препоръчана фирма от потребител с поне над 50 мнения...

Кой ли не влиза и се рекламира  ooooh!

Трябва ми и на мене фирма, но с надеждни препоръки Peace

# 103
хех..на голям принцип делите препоръките на добрите фирми за  ремонт..трябва да има някой над 50 коментара..аз за година и половина имам 10...след 5 години ще си позволя да дам съвет за нещо , за да може някой от вас да не си помисли , че е реклама...
А дали не е това , че хората работят и освен това и разни други семейни задължения, по важни от ежедневни коментари в форума....??

# 104
  • София
Изчетох 7 страници и не видях препоръчана фирма от потребител с поне над 50 мнения...

Кой ли не влиза и се рекламира  ooooh!

Трябва ми и на мене фирма, но с надеждни препоръки Peace

А какъв ремонт искате да правите.

Общи условия

Активация на акаунт