Спамо- чат тема (6- 12.10`08)- ...и който не разбира, тук се спира...

• 35 779
  • 3 172
  •   1
Отговори
# 3 060
Аз да кажа, че беше много готино Mr. Green,
само Петито липсваше  Cry Cry

Чебурашкин дано не сме те уплашили Mr. Green Whistling
това ще се направя че не съм го прочела

и аз така Crossing Arms Wink

Пети--незнам Thinkingразбрах кво  питаш,но....
някой работещ в банка требе питаш Thinking

# 3 061
Абе, я ми кажете, ако знаете - в портмонето на майка ми имаше няколко карти - една кредитна на Еуролайн, една за заплатата, както разбрах, и още некви 2 други, които не ги знам какви са. Ако са такива за погасяване с тях на кредити, какво става сега? И като кажа в банката какво се е случило, това прави ли ме автоматично длъжник по нейните кредити като наследник? И някой изобщо разбра ли кво питам? newsm78

Ми трябва да се провери какво има и какво няма в  тия карти   Peace  Специално за Еуролайна  ако има вноски може да си ги търсят от всеки до 9-то коляно ама никой не е длъжен да им ги плаща  Peace Един колега така синът му  имаше някакви вноски и беше избягал в  Италия и го бяха търсили ама той нищо не им плати!! Казал им ,че който има задължения към тях да си го търсят,той не е длъжен да плаща на никого!!! Laughing

# 3 062
имаше някъв момент , в който банката опрощава при наличие на смърт...ама незнам newsm78
носи смъртния акт със себе си , да  не разхождаш заради него

# 3 063
кво чакате бе?да падне балкона ли? ooooh!

# 3 064
Абе, я ми кажете, ако знаете - в портмонето на майка ми имаше няколко карти - една кредитна на Еуролайн, една за заплатата, както разбрах, и още некви 2 други, които не ги знам какви са. Ако са такива за погасяване с тях на кредити, какво става сега? И като кажа в банката какво се е случило, това прави ли ме автоматично длъжник по нейните кредити като наследник? И някой изобщо разбра ли кво питам? newsm78
Отиваш и питаш какви, аджеба , са тея карти. ГОляма бяганица е. От ся ти казвам... Tired Документи, едно-друго...бъх ooooh! А колкото до заемите....не знам с точност, но повечето заеми вървят със застраховка "Живот" и обикновенно самата застраховка покрива заема. Поне при нас така се получи...Трябва да провериш кое, какво, но имай предвид, че на нас от едната банка ни искаха 40 минали днии от смъртта - защо? идея нямам....
А ти как си? Hug

имаше някъв момент , в който банката опрощава при наличие на смърт...ама незнам newsm78
И удостоверение за наследници.

# 3 065
Дубар вещер Hug Heart Eyes

# 3 066

Ми трябва да се провери какво има и какво няма в  тия карти   Peace  Специално за Еуролайна  ако има вноски може да си ги търсят от всеки до 9-то коляно ама никой не е длъжен да им ги плаща  Peace Един колега така синът му  имаше някакви вноски и беше избягал в  Италия и го бяха търсили ама той нищо не им плати!! Казал им ,че който има задължения към тях да си го търсят,той не е длъжен да плаща на никого!!! Laughing
Това е друг момент, баце, друг. Живо е момчето, нали?

# 3 067
# 3 068
И удостоверение за наследници.
да , точно така , и си изкарай няколко копиета .

# 3 069
Аре па наздраве

# 3 070
Спамите по важни въпроси гледам Confused

Вейдърицо Hug Heart Eyes

# 3 071

Вейдърицо Hug Heart Eyes
Оооооу, Май Куйййииин!!! Hug

Как беше купона бре?
НИксъна яви ли се?

# 3 072

Добър вечер Hug Heart Eyes

Ми аре- наздраве cheers

Охххх, отивам да си лекувам носа малко и пак ше дойда.

# 3 073

Вейдърицо Hug Heart Eyes
Оооооу, Май Куйййииин!!! Hug

Как беше купона бре?
НИксъна яви ли се?

Ми като изключим липсите - добре Laughing
Не!

Хай,Мечону Hug Heart Eyes

# 3 074
  • вкъщи
Наздраве и продължава ли купона Laughing Laughing да се включа и аз