Спамо- чат тема (6- 12.10`08)- ...вАри я, пЕчи я- красотата си е красота...

• 18 136
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 75
ООООО сестринко, обещай,че в близкия час няма да хукнеш към банята, леглото или хладилника!!!!

Няма да напиша това, което мислех да напиша!!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ако ме болеше, колкото ме мързи, днес щеше да ми е последния ден живот. Mr. Green

# 76
Цитат на: palavata_monahinq link=topic=336371.msg8815668#msg8815668
Ако ме болеше, колкото ме мързи, днес щеше да ми е последния ден живот. Mr. Green
[/quote

Колко познато,само че при мен е всеки ден. Mr. Green Майка ми го повтаря нон-стоп.Аз трябва да седна и да поуча за изпитите,ама изобщо не се сещам. ooooh!.

п.с.нещо обърках цитата. Crazy

# 77
Колко познато,само че при мен е всеки ден. Mr. Green Майка ми го повтаря нон-стоп.Аз трябва да седна и да поуча за изпитите,ама изобщо не се сещам. ooooh!

За днес при мен важи с особена сила. Направо ми коства усилия да се движа.
А мислех да поразвържа малко кесийката, ама тц. Mr. Green

Ти си ми умно патенце и без да учиш съм сигурна, че ще ги вземеш. Heart Eyes Hug

# 78
ООООО сестринко, обещай,че в близкия час няма да хукнеш към банята, леглото или хладилника!!!!

Няма да напиша това, което мислех да напиша!!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes оки!!!  bouquet Защо те мързи, според мен си пропуснала петък и събота веселбата и сега си се пуснала по течението от отчаяние.

# 79
Колко познато,само че при мен е всеки ден. Mr. Green Майка ми го повтаря нон-стоп.Аз трябва да седна и да поуча за изпитите,ама изобщо не се сещам. ooooh!

За днес при мен важи с особена сила. Направо ми коства усилия да се движа.
А мислех да поразвържа малко кесийката, ама тц. Mr. Green

Ти си ми умно патенце и без да учиш съм сигурна, че ще ги вземеш. Heart Eyes Hug

О,много умно,няма що. ooooh!
От следобяд ще започна. Mr. Green Или от утре. Mr. Green
Аз във Варна ще си попазарувам. Laughing
 Heart Eyes

# 80
  • Belgium
Монахински, Славче и аз съм в отбора на тез дет яко ги мързи  Mr. Green

Ако не бях днес на токчета (тихо да не ме чуят в другата тема  Mr. Green) сигурно щях да си влача краката докато ходя от мързел  Mr. Green

# 81
Heart Eyes Heart Eyes оки!!!  bouquet Защо те мързи, според мен си пропуснала петък и събота веселбата и сега си се пуснала по течението от отчаяние.

Има нещо вярно. Жалих се в старата тема. Mr. Green

Тук бях:

Да се обърне внимание на последната снимка. Как мога да изглеждам, като изхвърлено коте. Laughing

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 14:23 от palavata_monahinq

# 82
 Heart Eyes

Сигурна съм, че си. Hug
Най - добре започни от деня, преди изпита. Mr. Green
Аз от тук, ама хем ме мързи, хем не не ми се дават пари. Twisted Evil

От миналата седмица си почнала с любовта си към камъчетата. Mr. Green Heart Eyes
Тихо съм. bowuu

# 83
Монахински, Славче и аз съм в отбора на тез дет яко ги мързи  Mr. Green

Ако не бях днес на токчета сигурно щях да си влача краката докато ходя от мързел  Mr. Green

Лу,тука сме си наши. Wink Heart Eyes

Мръсницооо аз не ги бях гледала тия снимки. Хубава си даже и когато ти е студено. Mr. Green Heart Eyes

Heart Eyes

Аз от тук, ама хем ме мързи, хем не не ми се дават пари. Twisted Evil

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Защо не ти се дават,стискаш ли си ги? Laughing

# 84
  • Belgium

Да се обърне внимание на последната снимка. Как мога да изглеждам, като изхвърлено коте. Laughing

Мааац пис-пис-пис  Heart Eyes

# 85
Мръсницооо аз не ги бях гледала тия снимки. Хубава си даже и когато ти е студено. Mr. Green Heart Eyes

Те са от уикенда, затова не си ги виждала.
Много съм хубава да. Mr. Green Hug Смесица между мокра кокошка и гладна котка. Flutter

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Защо не ти се дават,стискаш ли си ги? Laughing

Да бе, голяма скръндза съм станала последно време. Mr. Green Искам да си купя неща, ама да са евтини и хубави. Whistling

Мяууууу. Joy

# 86

Има нещо вярно. Жалих се в старата тема. Mr. Green

Тук бях:

Ами ето къде е проблема, бърже спретвай няколко последователни купончета и ще се оправиш.  Много Си хубава  Heart Eyes, яки снимки!

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 14:28 от Mi6ina

# 87
Ами ето къде е проблема, бърже спретвай няколко последователни купончета и ще се оправиш.  Много Си хубава  Heart Eyes, яки снимки!

И аз реших, че е там проблема.
Мило, моля те да си оправиш цитата, за да изтрия линка. Simple Smile

# 88
Убавица си сестро.
недей да скромничиш сИ` bowuu

# 89
Сладурана Blush

Общи условия

Активация на акаунт