Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
По време на менструация може да се наблюдава лек спад в производството на кърма и промяна във вкуса й, което става по-солено. Това може да повлияе на бебетата и те могат първоначално да откажат да сучат. За минимизиране на тези ефекти се препоръчва консумацията на ядки, магнезий и други храни, които помагат за нормализиране на производството на кърма.
-
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
-
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
-
Какво представлява блистер в контекста на кърменето?
-
Какви са причините за непрекъснатото кърмене от страна на бебето?

Дори сега се учудих,че това препълване на гърдите го получих именно ден преди цикъла ми.Е,то се случи от бадемите,които ядох,но....

Затова към 3 годинки някъде ми се струваше подходяща възраст

. а най-лошото при нас е че така и не се научи да суче в тякаква различна поза от стандартната и нощем не желае да суче легнала. За целта трябва да стана , да я взема за да суче, което като се повтори 10-ина пъти и
Все си мисля , че ако са 2-3 пъти ще е съвсем поносимо. Кога( и дали) ще дойде този момент?