Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с кърмата по време на менструация?
По време на менструация може да се наблюдава лек спад в производството на кърма и промяна във вкуса й, което става по-солено. Това може да повлияе на бебетата и те могат първоначално да откажат да сучат. За минимизиране на тези ефекти се препоръчва консумацията на ядки, магнезий и други храни, които помагат за нормализиране на производството на кърма.
-
Какво може да предизвика постоянно сучене и отказ от твърда храна при дете?
-
Какви са някои домашни средства за лечение на гнойна ангина?
-
Какво представлява блистер в контекста на кърменето?
-
Какви са причините за непрекъснатото кърмене от страна на бебето?
Честито! Лека и хармонична бременност ти желая! И раждане каквото ти го искаш! 

, но и на мен ми натежава донякога. Рядък разкош е да са 1 или 2 събуждания, обикновено са минимум 3. Сигурна съм обаче, че не мога да я откажа от нощно сукане насилствено - нямам аз нерви за бебешки плач, дори за кратък такъв. За моя радост, много рядко суче навън, когато не сме на път. Не са малки вече - дано съм успяла да й създам навик, че се суче вкъщи, предимно в леглото. Да видим докога
(и то едва откак почна да се очовечва, че доскоро не мигваше тоя резултат), но дано при теб нещата минат по най-добрия възможен начин!